Jump to content
PirateClub.hu

Supergirl (megjelenési dátum nélküli, jelenleg gyártásban levő film)


Bessas
 Share

Recommended Posts

...Téma Szerkesztés alatt ...

 A Warner Bros. and DC Entertainment a Patty Jenkins rendezésében és Gal Gadot címszereplésével készült 2017-es Wonder Woman című film anyagi és kritikai sikerein febuzdulva, ismét egy női főszereplésű önállő szuperhősös filmet (angolul: Female lead superheroine movie) küld a mozikba. Érdekességképpen a Wonder Woman c. film $149 milliós büdzséből, világszerte $821 milliót (egész pontosan $821,847,012) termelt. Továbbá a mostanra 4. évadánál tartó Supergirl című TV sorozat hatalmas népszerűségét látva (főleg nézettségi ráta, rajongói és kritikai visszajelzések alapján, díjak és nominációk) is kaphatott zöld utat az egyenlőre még csak papíron létező Supergirl mozifilm.

 Persze nem csak a lengén öltözött félisten (angolul: Demigod), a harcos amazon hercegnő miatt kapott zöld utat a Supergirl film.

 További említésre méltó okok között megemlíthető a 2016-os Batman Superman ellen - Az igazság hajnala, majd az ezt követő 2017-es Az Igazság ligája c. filmek iránti csalódottság ill. összecsapottság, és a DC iránt érződő széleskörű frusztráció is szerepet játszott abból a szempontból hogy nem tudta felvenni a versenyt a Marvel filmekkel, amik több szempontból is jobban teljesítettek és népszerűbbek is voltak a DC filmjeinél.

 2018 januárjában a Warner Bros. DC filmes részlegének új igazgatója lett, Walter Hamada személyében. Jon Berg és Geoff Johns töltötték be korábban ezt a pozíciót. Erre a lépsére DC -nél azért volt szükség hogy ezzel több jobb minőségű illetve nagyobb színvonalú filmeket küldjenek a mozikba. Szóba került a DCEU (DC Extended Universe) franchise átnevezése, vagy újraindítása is - Worlds Of DC néven.

 

Jelenleg több DC mozifilm is készül a Warner Bros. szárnyai és Hamada felügyelete alatt. A cél az hogy megváltozott szemléletmódú, szórakoztatóbb, fiatalosabb, könnyedebb, kevésbé sötét tónusú filmeket gyártsanak. A vérfrissítés részeként több női főszereplésű ill. női rendezésű szuperhősös filmbe szeretne életet lehetni a Warner Bros. és a DC, mint pl. a Wonder Woman 1984, Birds of Prey vagy a Batgirl. Személy szerint bízom benne hogy a kriptoni vért könnyű lesz befogadni, és felejthetetlen élményt fog nyújtani a film, mivel Supergirl a kedvencem, és a számomra legkedvesebb szuperhős mind közül. Szóval elnézést ha kissé elfogultan írok róla a későbbiekben :) Ne feledkezzünk el azonban az idén decemberben bemutatásra kerülő Aquaman filmről sem, és a jövő áprilisban érkező Shazaam -ről sem hogyha csak a következő hónapokra tekintünk. Továbbá jövő októberben érkezik az önálló Joker film ami a `80-as években fog játszódni, 2020 júniusában pedig a WW1984 ami szintén a `80-as évekbe repít vissza minket, a Hidegháború időszakába.  

 

 

 

Supergirl eredete:

...szerkesztés alatt...

 

 

 

 

A karakter főbb szuperképességei, sebezhetőségei:

...szerkesztés alatt...

 

 

2018/8/6

 

supergirl-warner-bros.jpg?w=446&h=299&cr

 

A Variety -nek köszönhetően megtudtuk hogy egy korai fázisban levő új Supergirl mozifilm van készülőben a Warner Bros. and DC Entertainment jelenleg hivatalos név nélküli, átdolgozás alatt lévő filmes Franchise -ában. Superman unokahúga ismét berepül a mozivásznakra. Első önálló mozifilmje 34 évvel ezelőtt tette tiszteletét a mozikban, 1984-ben, Helen Slater alakításában (a film poszterét lásd a lenti fotón). A kiváló színészgárda sem tudta megmenteni a filmet, ami sajnos hatalmas bukta lett. $35 milliós büdzséből csupán $14,3 milliót hozott vissza a film. Csupán a film első két és fél perce a stáblistás nyitány (angolul: opening credits) 1 millió $-ba került annó.

 

MV5BNjE1ZDYyNDAtNzQ1My00YjM0LWI5ZWItNTBm

 

Az új Supergirl mozifilmről eddig egyenlőre nem sokat tudni. De majd fokozatosan jönnek a részletek ahogy kezd körvonalazódni a project. Jelenleg nincs producere sem a filmnek, Supergirl szerepére sincs még meg a megfelelő színésznő, még nem castingoltak a filmhez senkit. Eddig egyedül a film forgatókönyvírójának kiléte ismert. A Deadline Hollywood tette közzé a hírt hogy Oren Uziel (22 Jump Street - A túlkoros osztag, The Cloverfield Paradox, Shimmer Lake) dolgozik jelenleg is a film forgatókönyvén. Reméljük hogy elsőre sikerül egy jó forgatókönyvet összehoznia Oren -nek ami elnyeri majd a DC Films fejeseinek tetszését is és elkerüli a forgatókönyv kukázását, -átírását, -teljes újraírását - hogy minél hamarabb megérkezzen a kriptoni tinilány ``nagykalandja`` a szélesvásznúra. 

 

A The Wrap által megerősitést nyert hogy a film nem fog semmilyen formában kapcsolódni a Melissa Benoist főszerepésével jelenleg 4. évadánál tartó Supergirl TV sorozathoz.

 

2021/11/29

Figyelemmel kísérem a médiát, de még semmi újat nem tudni továbbra sem erről a filmről. Amit feljebb írtam azokat lassan át is írhatom. Figyellek ám Supergirl :)

 

2022/10/19

Egy jó hír, Walter Hamada távozott a DC Films elnöki székéből. Ez az ember nem engedte hogy elkészülhessen a Black Adam film, és Dwayne Johnson (aka. A Szikla) évekkel ezelőtt megkereste a másik főnököket (elnököket) a Warner filmes diviziójánál, hogy mégis elkészülhessen  a Black Adam film, ami aztán sokéves tortúra után végre megérkezett a mozikba.

Hamada távozásáról itt lehet olvasni:

https://deadline.com/2022/10/dc-films-boss-walter-hamada-warner-discovery-david-zaslav-1235149111/

 

A készülő Supergirl film még sajnos 4 év után is csak papíron létezik, egyenlőre nem úgy fest a dolog hogy kap önálló filmet. Láthatunk majd egy Supergirl-t (igaz ez egy multiverzumos Supergirl lesz, nem az eredeti?!) a készülő The Flash mozifilmben majd, persze csak ha nem lövik le a filmet a főszereplő Ezra Miller esedékes lesittelésével, mivel a való életben nem volt olyan "gyors" így a kamerák szépen felvették ahogy betört, és egyéb bűntények miatt is akár 23-25 év börtönt kaphat összesen.

2021 februárjában kapta meg Supergirl szerepét a kolumbiai származású Sasha Calle az önálló The Flash c. filmben, ami jelenleg is gyártásban van.

Multiverzumos Supergirl forgatási fotón a The Flash filmben:

Supergirl-en-el-rodaje-de-The-Flash-00.j

 

 

 

Én őket látnám legszívesebben egy önállő Supergirl filmben:

Elle Fanning aki 24 éves és 175 cm magas, amerikai, szőke hajú és kékszemű - tökéletes választás lenne, győződjetek meg a fotók alapján:

elle-fanning-lgm.jpg

313474_v9_bb.jpg

sub-buzz-5782-1520523075-1.jpg?crop=1600

elle-fanning-work.jpg

3415.jpg?width=620&quality=85&dpr=1&s=no

the-girl-from-plainville-still01-750x500

Több fotó róla megtekinthető itt:

https://www.instagram.com/ellefanning/

 

A másik jelöltem pedig ő lenne:

Chloë Grace Moretz (25 éves, 163 cm magas, amerikai, zöldszemű, szőke hajú)

e0af26fc70248bba47944e9ade899c57.jpg  a9f911097169cbb7718df216983ac455.jpg

06-chloe-grace-moretz-04.jpg

0deca9d9949f74ca0278d5adaf486d48.jpg Like-Really-Really-Beautiful.jpg

További fotók róla itt:

https://www.instagram.com/chloegmoretz/

 

Ha van saját jelöltetek, akit szívesen látnátok egy Supergirl mozifilmben, írjátok meg bátran kommentben :) Kíváncsian várom kinek melyik színésznő jönne be a szerepre.

Persze előfordulhat az is hogy kapunk majd egy ütős DC mozifilmet, amiben Superman, Supergirl, Black Adam, és még sok más DC hős is szerepelhetne. De erre jelenleg annyi az esély mint fagylaltnak a sivatagi maraton :)

2022-őt írunk, nemsokára már 2023 lesz, tényleg nem tudom miért nem lehet már egy új Supergirl mozifilm, vagy legalább egy mozifilmes debütálása a karakternek?! De tényleg?! Az eredeti NEM Multiverzumos Supergirl-nek!

 

 

Módosította Bessas
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...