Jump to content
Sign in to follow this  
hankock

Végre a Disney-é lett az X-Men és a Fantasztikus Négyes

Recommended Posts

A Comcast kiszállásával gond nélkül hagyták jóvá a Disney és a Fox egyesülését, ami azt jelenti, hogy a szuperhősfilmek rajongói ünnepelhetnek.

Izgalmakkal és fordulatokkal teli volt az az időszak, mióta a Disney bejelentette, hogy csillagászati összegekért megvásárolja a Fox média részlegeit (például a 20th Century Foxot is), ugyanis hiába engedélyezte az évszázad üzletét az amerikai törvényhozás is, a Universalt is kézben tartó Comcast bizony rálicitált a Mickey egeres cég ajánlataira. A licitháború odáig fajult, hogy végül a Disney 71,3 milliárdot (valamint a Fox 13,8 milliárd dolláros adósságának kifizetését) ajánlott, ennek hatására pedig a Comcast elállta vásárlási szándékától. 

Ezzel a Disney előtt szabaddá vált a pálya, így tűkön ülve vártuk a mai megbeszélést, hiszen a gigász és a Fox részvényesei a New York Hilton Hotelben ültek össze és az információk szerint mindössze nyolc perc alatt, 99%-os szavazati aránnyal hagyták jóvá a felvásárlást. Ezután már csak a szabályozókon áll a dolog, hogy engedélyeznek-e egy ilyen volumenű egyesülést, és amennyiben igen, akkor a 21st Century Fox ügyvezető elnökének elmondása szerint 2019 első felében befejeződhet a két vállalat régóta várt egyesülése. 

disney_fox_screenshot_20180727191421_1_o

Ez nekünk, filmrajongóknak azt jelenti, hogy a Disney fog birtokolni olyan franchise-okat, mint az eredeti Star Wars-filmek forgalmazási jogai, az Avatar, a Kngsman, A majmok bolygója, az Alien, a Predator, a Die Hard, a Jégkorszak, az Éjszaka a múzeumban és természetesen a Marvel Studios által régóta áhított karakterek, mint amilyen az X-Men, Deadpool és a Fantasztikus Négyes. Tévés fronton ez az üzlet olyan sorozatokat érint, mint a Simpson család, a Family Guy, a Légió, az X-akták, az Amerikai Horror Story, az Orville és a Modern család. 

Arról jelenleg még nincsenek információink, hogy mi lesz a 20th Century Fox által már legyártott vagy épp még forgatás alatt álló projektjeivel, mint amilyen a Dark Phoenix, a New Mutants és az X-Force. Kíváncsian várjuk a hivatalos infókat. 

 

 

Forrás: Marvel Magyarország

Share this post


Link to post
Share on other sites

Végre?

 

Hát én speciel nem örülök neki.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Bejelentkezés

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×