Jump to content
PirateClub.hu

Avangers 4.- Infinity War Part. II. (update)


hankock
 Share

Recommended Posts

Talán sokatokban felmerülhet a kérdés, miért nem maradtak az eredeti terveknél, miszerint két részben készítik el a Végtelen Háborút. Megkaptuk a választ.

 

Még 2014 októberében a harmadik fázis bejelentésekor úgy hirdette meg a Marvel Studios a közelgő Bosszúállók filmeket, mint Avengers: Infinity War - Part 1 (2018) és Avengers: Infinity War - Part 2 (2019). Ugyan a premierdátumokban nem történt változás, de a címekben (így pedig a tartalomban is) annál inkább: Előbbi adaptáció simán az Avengers: Infinity War címet kapta, míg az utóbbi egyelőre egy cím nélküli Bosszúállók folytatásként van emlegetve - jelentették be előző hónapban hivatalosan is.

Hirdetés

 

Ennek ellenére a két mozifilmet egyben forgatják majd le, ami még idén kezdetét veszi jó néhány munkálatokkal teli hónapot vonva maga után, hogy a hatalmas színészgárdának ne kelljen ide-oda utazgatnia. De mégis mi az oka az előbb említett változtatásnak? Mire számítsunk a Bosszúállók 4. részét illetően? A Russo testvérek a CinemaBlend-del beszélgettek, ahol Joe szolgált számunkra némi részlettel ennek kapcsán.

 

    Azt akartuk, hogy a filmjeink nagyon különbözőek és jellegzetesek legyenek. Lesz természetesen összefüggés karakterek és némi történetszál között, de az első film nagyon világosan Bosszúállók: Végtelen Háború, és idővel felfedjük azt is, hogy mi a második.

 

Habár ez már nem szorosan ehhez a témához köthető, Anthony is beszélt egy kicsit az előkészületekben lévő produkciókról.

 

    Nem tudok sok részletet elmondani arról, hogy kiket fogunk bevezetni, de ennek a két filmnek az a célja, hogy betetőzzön mindent, ami a Marvel Filmes Univerzumában történt az első Vasember óta. Mivel ez valaminek a csúcspontja lesz, ezek a filmek bizonyos szempontból valami végét, bizonyos szempontból valami kezdetét fogják jelenteni.

 

Amikor megkérdezték a rendezőpárost arról, hogy mikor fogják felfedni a 2019-ben érkező Bosszúállók 4 hivatalos alcímét, Anthony megjegyezte, miszerint nem túl hamar. Nincs kizárva, hogy az valamilyen szinten spoileres lehet a Végtelen Háború eseményeire nézve, ám ebben az esetben ne számoljunk vele annak 2018-as bemutatójánál előbb. Mindenesetre nagyon kíváncsiak vagyunk, mik a Marvel konkrét tervei, de ha minket kérdeztek, Thanos-t nem fogják lerendezni egyetlen mozival.  

 

 

Írta: Marvel Magyarország

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...