Jump to content
PirateClub.hu

A galaxis őrzői 3. (update)


hankock
 Share

Recommended Posts

A sikerre való tekintettel várható volt, hogy a Marvel zöld utat fog adni A galaxis őrzői harmadik részének is, James Gunn pedig most bejelentette, hogy mikor számíthatunk az sfejek visszatérésére.

Valószínűleg kevés olyan néző volt idén, akinél nem csendült fel otthon David Hasselhoff fülbemászó dala, A galaxis őrzői vol. 2.-höz készített Guardians Inferno, amelynek imádtuk minden másodpercét - csakúgy, mint magát a filmet, noha azt a meglepetést, azt a frissességet nem tudta nyújtani, amit elődje, de így is egy hihetetlenül szórakoztató folytatást kaptunk.

Hirdetés

A Box Office Mojo adatai szerint a 200 milliós büdzséből készített blockbuster közel 900 millió dollárt szedett össze világszerte, amely hűen mutatja a Marvelnek, hogy még mindig ki vagyunk éhezve az őrzők űrbéli marhulására (mellesleg a második rész is úgy ért véget, hogy folytatni lehessen). A kiadó pedig nem teketóriázott sokat, máris berendelték

 

Ez azt jelentheti, hogy négy egymást követő évben is láthatjuk majd Űrlordékat. 2017-ben A galaxis őrzői vol. 2-ben, 2018-ban a Bosszúállók: Végtelen háborúban, 2019-ben (elvileg) a Bosszúállók 4-ben, 2020-ban meg a harmadik A galaxis őrzőiben. A Marvel Studios korábban három, név nélküli dátumot lőtt be 2020-ra: egyet május elsejére, egyet augusztus 7-re és egyet november 6-ra. Ezek közül bármelyiket elfoglalhatja majd Gunn filmje, amelyben várhatóan újfent visszatér majd Űrlord (Chris Pratt), Gamora (Zoe Saldana), Drax (Dave Bautista), Groot (Vin Diesel) és Mordály (Bradley Cooper) - már ha Thanos nem látja el valamelyikük baját véglegesen. Reméljük, hogy Nova is felbukkan majd...

 

Puliwood

 

A Disney régi, offenzív (vagy csak eléggé idióta, "edgy" módon poénkodós - nézőpont kérdése) tweetjei miatt kirúgta pozíciójából James Gunnt, a Guardians of The Galaxy-filmek rendezőjét és íróját. A régi tweeteket egy konzervatív, szélsőjobboldali, ún. alt-rightos újságíró bányászta elő, s tette közzé a közösségi oldalakon, s követelte a stúdió retorzióját, mely nem sokat várt, s ugyanazt megtette, mint Roseanne Barr esetében, s kirúgta a vétkest.

 

A két eset között az az érdekes különbség, hogy míg a Roseanne főszereplőjét egy aktuális hülyetweet miatt rúgták ki, Gunnt régiek miatt. Mindez pedig felvet egy kérdést, miszerint a Disney miért nem vizsgálja meg leendő alkalmazottainak korábbi közösségi tevékenységét? Hiszen az köztudott volt, hogy a Slither és a Super rendezője nem feltétlenül Disney-kompatibilis perszónával bír a neten.

 

Az már külön furcsaság, hogy Barrnak is voltak, illetve vannak régi, offenzív tweetjei, amik sosem érdekelték a stúdiót, mely legalább annyit "nyer" ezzel a két elbocsátással, hogy a rajongók még véletlenül sem mondhatják ezentúl azt, hogy a Disney-t csak a pénz érdekli, hiszen a két nagyformátumú készítőtől való megválással dollárszázmilliókat buktak.

 

SG

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...