Jump to content
Sign in to follow this  
Ufo001

Frostpunk-Codex 2018 iso

Recommended Posts

Frostpunk-Codex 2018 iso

 

4,75 GB

Angolul tudóknak nagy előny!Sok a szöveg!

 

Első verzió kiadásának dátuma: 2018. április 24.
Fejlesztő: 11 bit studios
Tervező: Jakub Stokalski
Kiadó: 11 bit studios
Platform: Windows
Műfajok: Városépítő játékok, Túlélőjáték

 

header.jpg?t=1525678989

 

ebbkee4jqmc1brdroucd.jpg

 

A magyarítás mellékelve 60%-os

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

Városépítős, közösségmenedzselős stratégiával jelentkezik legközelebb a This War of Mine fejlesztőcsapata, amelyben már nem csak néhány, hanem egy falunyi túlélőért felelünk.

A 11 bit Studios neve a This War of Mine és az Anomaly játékok miatt csenghet ismerősen, előbbiben például olyan szemszögből mutatták be a háborút, ahogy még soha senki. Új projektjük, a Frostpunk sem kevésbé komor témát boncolgat, hiszen egy poszt-apokaliptikus túlélőjátékot kapunk a képében, amelyben már nem csak pár embert, hanem egy komplett társadalmat kell életben tartanunk a kegyetlen hidegben.

A gamescomon volt már lehetőségünk kipróbálni a Frostpunkot és bizony a fejlesztők továbbra is tudják, hogyan kell feszültséget teremteni és fenntartani: egy hatalmas generátor áll a táborunk központjában, amelyet folyamatosan szénnel kell pakolnunk, hogy hővel és energiával lássa el a fejlődő városkánkat, de emellett gondoskodnunk kell építőanyagról, a napi betevőről, a törvény kialakításáról, a társadalmi problémákról és ha az alapvető szükségletek megvannak, akkor a külvilág felfedezéséről is. A 11 bit Studios most egy gameplay trailer keretében mutatta meg a játékmenetet, nem lesz egyszerű mindenkit elégedetten és életben tartani, de ebben rejlik a játék ereje:

 

A történet szerint 1886-ban hó és fagy pusztította ki az emberiség nagy részét, a megmaradt kevés túlélő pedig útnak indult, hogy menedéket keressen az éhség és a hideg elől. Néhány tucatnyian sikeresen eljutottak egy utolsó reménysugarat jelentő generátorhoz ? csupán rajtunk múlik, hogy ez a sugár fellobban-e, vagy pedig a hideg ezt is kioltja.

A Frostpunkban egy kis közösséget kell irányítanunk és épületeket fejlesztenünk annak érdekében, hogy az itt élők minél tovább életben maradjanak. Kiemelt szerephez jut a generátor, amely a túléléshez elengedhetetlen hőt termeli, épületeinket tehát eköré érdemes felhúzni. Üzemeltetéséhez szénre lesz szükség, amit a többi nyersanyaggal együtt (fa és acél) a környékről tudunk begyűjteni. Amint rendelkezésre áll kellő mennyiségű alapanyag, építsünk szállásokat, amik több-kevesebb menedéket jelentenek a zord időjárással szemben, majd pedig szükségünk lesz egy műhelyre, ahol a mindennapi életet megkönnyítő találmányokat kutathatjuk ki több ágon és szinten. Fejleszthetjük többek között magát a generátort, hogy nagyobb sugarú kört tudjon ellátni meleggel, helyezhetjük a hangsúlyt a bányászatra (például embereink szaporábban gyűjtögetik a nyersanyagokat), felfedezhetjük a bányászathoz szükséges tudást, amire az alapból rendelkezésre álló források kimerülését követően lesz égető szükségünk, végül javíthatunk az élelmezésen, hogy kolóniánkban senkinek ne kelljen éheznie.

Mivel hús-vér, érző és nevesített lényeket irányítunk, akik egyedi igényekkel rendelkeznek, és nem barakkokban egyszerűen legyártható, majd feláldozható klónokat, ezért a stabil hőmérsékleten kívül figyelmet kell szentelnünk az élelmiszer minőségére is, amihez egy vadászkunyhót és egy konyhát szükséges felépítenünk. Azonban bármennyire is elővigyázatosan törekszünk az egyensúlyra, embereink a viszontagságos körülmények hatására előbb-utóbb elkezdenek megbetegedni ? a munkaképtelenné vált egyéneket az elsősegélyközpontban tudjuk kezelni. Bármilyen épületet emelünk fel, ügyeljünk rá, hogy az a generátorral összeköttetésben álljon, e cél érdekében pedig gyakran kell utakat is kiépítenünk.

Megjelenés: 2018. április 24. (PC)

Gépigény: Alacsony (26/52)
Népszerűség: 95# ■
Értékelések: Pozitív (8.8)
Műfaj: Szimuláció, Túlélő
Fejlesztő: 11 bit studios
Kiadó: 11 bit studios

4,75 GB

 

Minimális gépigény:
CPU: 3.2 GHz Dual Core Processor
RAM: 4 GB RAM
GPU: GeForce GTX 660, Radeon R7 370 or equivalent with 2 GB of video RAM
DX: Version 11
OS: Windows 7/8/10 64-bit
Tárhely: 8 GB available space
Hang: DirectX compatible
Megjegyzés: Please make sure that you have the latest VC package installed, and - if you're using Windows 7 or 8 - that you have the KB4019990 update applied.

 

Install:

- Extract
- Burn or mount the .iso
- Run setup.exe and install
-Play

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

A Magyarítást kicsomagolod és felülírva átmásolod a játék könyvtárába ! 

Jelszó a kicsomagoláshoz : Ufo001
Ha megköszönöd megköszönöm!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Bejelentkezés

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×