Ugrás a tartalomhoz

Fotó

Ezoterikus könyvek 2014 kiadásúakpdf epub mobi; up-4ever ; 531 kb-7.0 Mb

- - - - - ezoterika spiritualitás életmód.egészség

  • Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!
Még nem érkezett válasz erre a témára

#1
Laco80

Laco80

    Törzsvendég

  • Veterán
  • PipaPipaPipaPipa
  • 1055
  • 481 Hozzászólás
  • 2239 köszönet
  • Offline
 
Tiboru - Konteó 2-Harminc újabb összeesküvés-elmélet
 
pdf (3.3 Mb)
 
1160349_5.jpg
 
Harminc különösen izgalmas történet, amik napokig nem hagynak nyugodni. Harminc máig megfejtetlen rejtély, ahol az ismeretlen részleteket kipótolta az emberi fantázia és az összeesküvés-elméletek sokasága kapott szárnyra. Ez a könyv nem akar eldönteni régóta dúló vitákat és nem hirdet igazságot kideríthetetlen eseményekről. Szerzője sokoldalú és rendkívül alapos adatgyűjtéssel abban segít, hogy mindenki kialakíthassa a saját véleményét számos olyan kérdésről, amelynél a hivatalos magyarázat gyanakvásra ad okot. Nem minősíti a felvonultatott nézeteket, igyekszik minden elképzelést bemutatni, ezzel is gondolkodásra, szellemi párbeszédre ösztönözve az olvasót. A konteózás, vagyis az összeesküvés-elméletek boncolgatása, elemzése, szembeállítása ugyanis olyan intellektuális játék, amely egyrészt szórakoztat, másrészt segíti egy egészséges kritikai szemlélet kialakítását. Eredjünk hát a titkok nyomába.
 
 

Kérlek Jelentkezz be vagy Regisztrálj hogy lásd a rejtett tartalmat.

 
 
--
 
Neale Donald Walsch - Az üzenet
 
pdf (2.2 Mb)
 
TN6_B1254339.JPG    
 
Isten legfontosabb üzenete a világ számára: Egész végig félreértettetek.
 
A Beszélgetések Istennel sorozat után sok ember kérte a szerzőt, hogy foglalja össze tömören Isten általa megkapott üzeneteinek lényegét. Így született meg az a szöveg, amely részletesen kifejti, mit kell tudni az életről. Walsch új könyve arra bátorítja olvasóit, hogy szabaduljanak ki a vallások és a kultúrák megszokásaiból, tekintsenek az életre esendő emberi lényekként nyitott gondolkodással, nyílt szívvel, mindent befogadó módon , és építsék tovább, egészítsék ki és gazdagítsák a Régi Történetet. 
 
Amikor ezen az egyre bővülő, egyre szélesedő spirituális úton haladunk, nemcsak azt értjük meg, amit Walsch a Beszélgetések Istennel legfontosabb üzeneteinek tart, hanem azt is, hogy ezek az ismeretek nagyon is gyakorlatias módon alkalmazhatók a 25 legfontosabb üzenethez készült útmutató segítségével.
 

Kérlek Jelentkezz be vagy Regisztrálj hogy lásd a rejtett tartalmat.

 
 
--
Dr. Eben Alexander - A mennyország felfedezése
 
pdf (586.2 Kb)
 
TN6_B1281956.JPG
 
Kik vagyunk igazából, és mi a valódi küldetésünk?
 
A mennyország létezik szerzője letűnt korok bölcseivel, modern természettudósokkal és azokkal a hétköznapi emberekkel karöltve írta meg ezt a könyvet, akik mélyen spirituális élményeik során ráébredtek, hogy a mennyország tényleg létezik, mi pedig valójában kozmikus lények vagyunk.
 
Amikor A mennyország létezik megjelent, néhány olvasó azt írta Dr. Eben Alexandernek, hogy szerintük a halálközeli élménye lehetetlenség. Ugyanakkor sokan írtak neki arról is, hogy a története összhangban áll a saját élményeikkel. Dr. Alexandernek ez segített rájönni, hogy ha megosztja a történetét, az sokaknak lehetővé teszi, hogy elhiggyék, amit őseink konkrétan tudtak: az életnek és az univerzumnak mélyebb jelentősége van a földi létezésünknél.
 
Dr. Alexander több ezer olyan emberrel találkozott és levelezett, akikre hatással volt a története. Továbbá abba is beleásta magát, hogy mit mondanak a világ nagy vallásai és filozófusai arról, hogy a lélek túléli a halált. Mélyen meglepte, hogy a múltnak ezek a hangjai milyen gyakran állnak összhangban azzal, amit a jelenkor hétköznapi szereplőitől hall. A mennyország felfedezésében megoszt néhányat azon történetek közül, amelyeket az emberek meséltek el neki, és feltárja az összefüggéseket közöttük, és aközött, amit világunk spirituális hagyományai állítanak a lélek útjáról.
 
A mennyország felfedezése megmutatja, hogyan feledtük el azt, amire most végre kezdünk rájönni: hogy kik vagyunk igazából, és mi a valódi küldetésünk.
 
 

Kérlek Jelentkezz be vagy Regisztrálj hogy lásd a rejtett tartalmat.

  
 
--
 
Grigorij Grabovoj - Egységes tudásrendszer.
 
pdf (7.0 Mb)
 
covers_378701.jpg?1453122639    
 
Grigorij ​Grabovoj tanítása a megmentésről és a harmonikus fejlődésről. 
Alaptanfolyami jegyzet
 
Grigorij Grabovoj tanítása a megmentésről és a harmonikus fejlődésről. Módszertan, mellyel irányíthatjuk az eseményeket és megismerhetjük a külső információkat. A szellem megismerésének szintjén mutatja be a tudást. Összpontosító, koncentrációs gyakorlatok leírása. 
„Ha a test különböző területeire koncentráljuk a figyelmünket, a valóság síkja megváltoztatható. Ez kiterjeszthető az egész test szintjére, következésképp a teljes teremtő területen harmonikusak lesznek a változások. Én egyféle irányítási rendszert írok le. A betegség leküzdéséhez rekonstruálnunk kell a betegség információit, és meg kell szerkesztenünk az egészség információit. Az információ formává alakításával történő gyógyítás egy konkrét példáját elemezve, a kapott eredményeket azonnal szélesebb körre kell kiterjesztenünk. Ez bármely betegség gyógyítására érvényesek. Itt az információ szintjén mindig kanonikus, azaz teljes, tökéletes forma található ? az ön egészségének másodpéldánya. A cél: e másodpéldány, tehát a protostruktúra aktiválása, hogy ismét az foglalja el a valós szerkezet szintjét. Az így elsajátított információk a teremtő irányítás szellemi, logikai és irracionális szintjeit fejlesztik. A megmentést minden körülmények között el kell érnünk, ezért ennek érdekében az irányítás különböző módszereit kell kifejleszteni és alkotó egységben alkalmazni.” G.Grabovoj
 

Kérlek Jelentkezz be vagy Regisztrálj hogy lásd a rejtett tartalmat.

 
--
 
Siranus Sven von Staden - Kvantumgyógyításra mindenki képes - Te is.
 
pdf (531.5 Kb)
 
covers_244996.jpg?1395457247
 
Kvantumszinten ​a gyógyulás többnyire gyorsan, egy szempillantás alatt megy végbe.
 
A világegyetemben minden elektromágneses rezgésekből áll, mi magunk is. Ha rezgésünk harmonikus, egészségesek és elégedettek vagyunk. Amennyiben ez a harmónia egy minket érő külső vagy belső hatás miatt felborul, testi és lelki betegségeket okozhat. A fájdalmaknak, a betegségnek mindig oka van, rezgéseink nem véletlenül válnak rendezetlenné. A harmonikus rezgések a kvantumgyógyítás segítségével azonban helyreállíthatók.
 
A test pontosan tudja, hogyan gyógyítsa magát, nekünk csupán annyi a dolgunk, hogy energiát juttassunk az érintett területekre. A kvantumgyógyítás gondoskodik arról, hogy szunnyadó öngyógyító erőink feléledjenek, és rendet tegyenek testünkben és lelkünkben. Maga a módszer már nagyon régi, a hawaii hunában gyökerezik. A kahunák, azaz a sámánok kahi, vagyis mágikus érintés néven ismerték és alkalmazták, merthogy pontosan ezt tették: kezükkel egyszerűen csak összekötöttek két pontot. Abban pedig biztosak lehetünk, hogy ennek a könyvnek a segítségével erre bármelyikünk képes.
 
Ezzel a könyvecskével arra kívánok rámutatni, hogy milyen sokrétű, milyen sok területen használható ez a módszer. És ami a legcsodálatosabb: aki végigolvassa, maga is végezhet kvantumgyógyítást egy teljesebb, boldogabb, egészségesebb, gazdagabb élet reményében.
 

Kérlek Jelentkezz be vagy Regisztrálj hogy lásd a rejtett tartalmat.

 
---------
Dr. David R. Hawkins - Elengedés, az önátadás útja.
 
pdf (1.2 Mb)
 
1975913_4.jpg
 
A dr. Hawkins által részletezett elengedés egy olyan egyszerű és hatékony módszer, melynek segítségével felszámolhatjuk a szeretet, az öröm, a siker, az egészség, sőt még a megvilágosodás belső gátjait is. Bár dr. Hawkins gyakran nevezi az elengedést technikának, mégis inkább egy az emberi természetbe kódolt, gyakran öntudatlanul is megélt belső elmozdulásról van szó. Ha ezt egyszer tudatosan végigkísérjük, olyan eszközzé alakíthatjuk, amelynek az élet bármely területén hasznát vehetjük.
 
A felkínált módszerek nemcsak a kíváncsi Olvasónak válnak javára, hanem minden szakembernek is, aki a mentálhigiénia, a pszichológia, a gyógyászat, az önsegítés, a szenvedélybetegségek vagy épp a spirituális fejlődés területén dolgozik.
 

Kérlek Jelentkezz be vagy Regisztrálj hogy lásd a rejtett tartalmat.

 
 
--
Dr. Wayne W. Dyer - Most már tisztán látok.
 
pdf (1.3 Mb)
 
 
1913776_5.jpg    
 
A rajongók sok éve vártak arra, hogy dr. Wayne W. Dyer megírja emlékiratait. Egy szokásos memoár helyett azonban életének kvantumpillanatait legelemibb emlékeit gyűjtötte egy csokorba.
Wayne ráébredt, hogy az életben nincsenek véletlenek. Bár talán nem vagyunk tudatában annak, ki vagy mi mozgatja életünk sakkfiguráit, az életnek igenis célja van, és utazásunk minden egyes lépése tanít nekünk valamit. Ahogy Wayne mondja: Amikor ezek megtörténtek, még nem voltam tudatában, hogy mindez a jövőben hova vezet engem. Most azonban, amikor abban a helyzetben vagyok, hogy mindezt tisztán átláthatom, tudom, hogy minden egyes találkozás, kihívás és helyzet csodálatos szálai az életemet alkotó és meghatározó szövetnek, és mindezért a legmélyebb hálát érzem.
A könyv olvasásakor úgy fogják érezni, mintha ott ülnének az író mellett, gondosan áttanulmányozva személyes fényképalbumát, hallanának családjáról, katonai szolgálatáról, vagy arról, hogyan írta bestsellereit. Eközben ösztönzést éreznek majd arra, hogy saját életükre is visszatekintsenek, és megérthessék: Önöket hogyan vezette el mindaz, amit megtapasztaltak, oda, ahol épp most tartanak.
 
A Most már tisztán látok amellett, hogy bensőséges betekintést nyújt egy bámulatos tanár életébe, az útkeresők számára is fontos kulcsot ad a megvilágosodás felé vezető saját útjukhoz. 
Dr. Wayne W. Dyer nemzetközileg elismert szerző és előadó az önfejlesztés területén. Több mint negyven könyv, számos hanganyag és videó szerzője, és több ezer rádió- és televízióműsorban szerepelt. Wayne emellett doktori fokozatot szerzett a Wayne Állami Egyetemen nevelési tanácsadásból, és a New York-i St. Johns Egyetem docense volt.
 

Kérlek Jelentkezz be vagy Regisztrálj hogy lásd a rejtett tartalmat.

 
--
Feldmár András - Hogyan lesz a gyerekből felnőtt.
 
pdf (805 Kb)
 
 
1882836_5.jpg
 
Az egyetlen útmutatás, amit azzal kapcsolatban adhatok, hogyan neveljük fel a gyerekeinket: ne szégyenítsük meg őket! Ne alázzuk meg őket! Semmiképpen se! És ha más viselkedne így velük, védjük meg őket!
 

Kérlek Jelentkezz be vagy Regisztrálj hogy lásd a rejtett tartalmat.

  
 
--
 
A. J. Christian - Molnár Eszter-A férfiakkal csak a baj van?!
 
epub (1.6 Mb)
 
 
1222196_4.jpg    
 
Ez a könyv olyan ösvény, amely a férfilélek megismeréséhez vezet. Arra hivatott, hogy valóban megismerhesd az erősebbik nemet, hogy valóban élvezhesd a párkapcsolatot a szenvedés helyett. Ezért a Férfi valóságát, a tettei mögött megbúvó érzéseket és gondolatokat tárom eléd. Őszintén, egyenesen. Olykor túlságosan fájdalmasan őszintén. Nem véletlenül írtam meg így; a megértés kedvéért néha meg kell rázni az embert. S nem azért, mert buta lenne. Ó nem! Az ember nem ostoba, csak hajlamos arra, hogy bölcsőtől a sírig meneküljön a felelősség elől.
A saját élete felelőssége elől.
A borítón található sorok célja általában az, hogy röviden megmutassák az Olvasónak, miről is szól a könyv. A valóság azonban az, hogy még az író sem tudja, mit veszel majd észre a sorok között s mivel hazudni nem akarok, csak azt írhatom le neked, hogy mit nem találsz a következő oldalakon.
A könyv nem ad ideológiát, izmust vagy világképet dönts te magad. Nem erőltet elveket, filozófiát vagy elméleteket gondolkodj te magad. Nem terel vallás, szokás vagy politika felé válassz te magad.
Ez a könyv egyszerűen csak van.
A lapokon egyszerűen csak ott van a Férfi.
 
A. J. Christian
 
Hazánk legismertebb spirituális tanítója, A. J. Christian régóta várt művét tartja kezében a Tisztelt Olvasó, amely a Férfiak titkait tárja elénk a szerzőtől megszokott alapossággal és különleges humorral. A könyv minden nő kezébe adhatja azt a titkot, amelyet a férfiak elméje és szíve rejt a párkapcsolatok minden sarkalatos pontját megérteti velünk , s noha kifejezetten nőknek szól, tiszta szívvel ajánljuk mindenkinek, mert a tartalma férfiak millióinak életét teheti boldogabbá. 
 
epub 1,6 Mb
 

Kérlek Jelentkezz be vagy Regisztrálj hogy lásd a rejtett tartalmat.

 
pdf 1,8 Mb
 
 

Kérlek Jelentkezz be vagy Regisztrálj hogy lásd a rejtett tartalmat.

 
--
 
Bíró Zoltán István - Gyarlóságok könyve.
 
mobi (709.1 Kb)
 
covers_333642.jpg?1420983724
 
Leskelődő ​parasztlányt pillant meg két sétáló férfi – Casanova és Zinovjev – a Szentpétervár közeli catherinenhofi erdőben, 1764-ben. A valóságos, történeti Giacomo Casanováról és kétes hírű barátjáról, Zinovjevről van szó. A lány, akit a kalandor magával visz Moszkvába, útjuk során bámulatos átváltozáson esik át. Amikor pedig Casanova egy kétemeletes palota erkélyéről a levegőben lépkedve a szemben lévő házba indul, a történet megengedi a lehetetlent, hogy átért, s nyitva hagyja a valószerűt, hogy lezuhant, és halálra zúzta magát az utcaköveken.
 
E téren és időn túli történetben a főszereplőt hol C.-nek, hol pedig Cééének hívják, egyszer fejlesztési igazgató egy multinacionális vállalat budapesti cégénél, máskor újságíró, de jól tudjuk: ő Casanova úr! Gyönyör, naturalizmus és mágia, szórakoztatás, mókás helyzetek, spiritualitás és az élet értelmének kutatása: a szereplők ritkán keresik, mégis gyakran megtalálják az átvezetéseket és a csomókat az élet szőttesének sűrűjében.
 
Bíró Zoltán István újságíró, szerkesztő. Mindig a nyomtatott vagy digitális betű világában dolgozott. Több heti- és havilapot alapított, vezetett könyvkiadót, marketingcéget, lapkiadókban volt igazgató, az utóbbi évtizedben az online sajtóban tevékenykedik. Jelenleg high-tech rovatszerkesztő.
 
mobi
 

Kérlek Jelentkezz be vagy Regisztrálj hogy lásd a rejtett tartalmat.

 
pdf (658.2 Kb)
 

Kérlek Jelentkezz be vagy Regisztrálj hogy lásd a rejtett tartalmat.

 

  • 1

Megköszönte 13 Felhasználó:
zsuzsanna80 , klarakov , Lola347 , far , atomikka , tamaspista , darling , totya680125 , thoht , jreiber , Ariel54 , furilla , Vajkiki0 felhasználó olvassa ezt a témát.

0 felhasználó, 0 vendég, 0 anonim felhasználó