Ugrás a tartalomhoz

Fotó

Ezoterikus könyvek 2015-ös kiadásúakpdf mobi djvu doc ;up-4ever ; 852 KB-62,6 Mb

- - - - -

  • Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!
Még nem érkezett válasz erre a témára

#1
Laco80

Laco80

    Törzsvendég

  • Veterán
  • PipaPipaPipaPipa
  • 1065
  • 483 Hozzászólás
  • 2240 köszönet
  • Offline
Robert Lawson-A lélek útja - Dr. Domján László ajánlásával
 
pdf up-4ever(1.3 Mb)
 
doc 4,4 Mb
 
TN6_B1373650.JPG
 
"Jó szívvel ajánlom ezt a művet azoknak, akiket izgatnak létünk mélyebb kérdései." 
Dr. Domján László
 
- Miért kell újra és újra visszatérnünk ide, mi történik velünk életeink között? 
- Mi dönti el, hol és milyen testben fogunk élni, kik lesznek a családtagjaink? 
- Tényleg mi alakítjuk a sorsunkat, vagy csak bábuk vagyunk egy sakktáblán? 
- Miért hagyja Isten, hogy ennyi szenvedés és gonoszság legyen a világon? 
- Mi a lelki társak titka, létezik-e az örökké tartó szerelem? 
- Miért követjük el életről-életre ugyanazokat a hibákat? 
- Mi a megvilágosodás titka, hogyan érhetjük el? 
 
Te mit tennél, ha minden, amit szeretsz, ami értelmet ad az életednek - eltűnne? 
 
Egy tragikus balesetet követően David Becker nyugodt, boldog élete darabokra hullik. A szerelmét elveszítő, mély depresszióba zuhanó férfi csupán egy megoldást lát maga előtt - az öngyilkosságot. 
 
Azonban egy rejtélyes látogató felbukkanása mindent megváltoztat. Egy angyalszerű jelenés, egy ragyogó fénylény siet David segítségére. A férfi lehetőséget kap, hogy bepillantson rég elfeledett múltja árnyai közé, hogy megértse, miért. kellett ekkora csapást elszenvednie, s a fájdalmon keresztül meglássa az Élet örökké vibráló fényét. 
 
Hosszú, a történelem évezredeit felölelő utazásra indulnak, az Út-ra, mely a legváltozatosabb helyszíneket, eseményeket és élethelyzeteket eleveníti fel David előtt saját egykori életei drámáit, örömeit, s kínjait. A lélek útja egy szerelemmel, fájdalommal és megbékéléssel teli tanító erejű történet, mely nem csupán okító jellegű, hanem hátteréül és gyógymódjául szolgál egy összetört, haraggal és szenvedéssel teli léleknek. 
 
Az Út a legsötétebb perctől a megvilágosodás örökké tartó fényéig vezet... 
 
Szerzői jogsértés miatt törölve!!!
 
--
Anselm Grün-Álmaink ​és lelki életünk
 
pdf Up-4ever (62.6 Mb)
 
djvu 852 kb
 
 
covers_350818.jpg?1432073232    
 
Isten a lelki élet három területén találkozik velünk: gondolataink és érzéseink területén, a testünkben és az álmainkban. Az álom az a terület, ahol a saját igyekvésünk kikapcsolódik, vagy legalábbis komolyan legyengül. Ezáltal kiengedjük kezünkből az irányítást, Isten pedig sokkal könnyebben behatolhat az életünkbe.
 
pdf  62,6

Kérlek Jelentkezz be vagy Regisztrálj hogy lásd a rejtett tartalmat.

 
djvu  852 kb

Kérlek Jelentkezz be vagy Regisztrálj hogy lásd a rejtett tartalmat.

 
--
 
Dan Ariely - Az (őszinte) igazság a hazugságról.
 
PDF up-4ever (15.6 Mb)
 
covers_356580.jpg?1436044075
 
Vajon ​tényleg elrettent bennünket a tisztességtelen viselkedéstől a lebukás veszélye? 
Miért csalunk többet, ha divatos márkák utánzatait viseljük? 
Becsületesebbé tesz-e bennünket az együttműködés? 
Miként hat a vallás a tisztességre? 
 
Bár szeretünk becsületes emberként gondolni magunkra, valójában mindnyájan csalunk vagy hazudunk néha. Erkölcstelen viselkedést nemcsak a politika világában figyelhetünk meg, hanem a saját életünkben is, a magánéletünktől a munkahelyünkig szinte mindenhol.
Dan Ariely, pszichológus és viselkedési közgazdász, könyvében a tisztességtelen viselkedést állítólagosan kiváltó költség-haszon elemzést vizsgálja, és arra a következtetésre jut, hogy gyakran azok az irracionális erők hatnak a cselekedeteinkre, amelyeknek általában nem tulajdonítunk nagy jelentőséget. 
Könyve révén felfedezhetjük a mindennapi életünket becsületesebbé (vagy éppen tisztességtelenebbé tevő) pszichológiai és környezeti tényezőket, és felismerhetjük, miként csalunk a saját érdekünkben úgy, hogy közben megőrizzük az önmagunkról alkotott pozitív képet.
 
 

Kérlek Jelentkezz be vagy Regisztrálj hogy lásd a rejtett tartalmat.

  
 
--
Vianna Stibal - ThetaHealing haladóknak - A mindenség erejének kiaknázása
 
 pdf up-4ever (6.9 Mb)
 
TN6_B1337324.JPG    
 
264 oldal
 
A világ egyik legerőteljesebb energiagyógyászati módszere már haladó szinten! Most a kezedbe adja az eszközöket, hogy testi, lelki és érzelmi szinten pozitív változást érj el az életedben. A ThetaHealing a mély ellazulás állapotában fellépő théta-agyhullámok segítségével dolgozik. Ebben a tudatállapotban agyunk még képes a tudatos döntéshozatalra, ugyanakkor hozzáférünk a tudatalattinkban rejlő gondolatainkhoz, hiedelmeinkhez, félelmeinkhez, és akár felül is írhatjuk azokat.
A nagy sikerű első kötetben Vianna Stibal, a módszer megalkotója bemutatta ennek a lenyűgöző technikának az alapjait. A második kötet részletes útmutatást ad a hit- és érzelemmunkához, valamint az ásás technikájához, továbbá betekintést nyújt a létezés síkjaiba illetve a spirituális fejlődésünk szempontjából fontos hiedelmekbe. Megtanítja, hogyan szüntessük meg a már hátráltatóvá vált fogadalmakat, esküket és elköteleződéseket, hogyan segítsünk a traumák hatásának enyhítésében. Amíg az elme tiszta théta-állapotban van, az összpontosított ima által a mindenség Teremtőjéhez kapcsolódunk, és így megvalósulhat a teljes és mélyreható gyógyulás.
 

Kérlek Jelentkezz be vagy Regisztrálj hogy lásd a rejtett tartalmat.

 
 
--
 
Michael Neill-Revolution - Gondolod vagy éled a valóságot?
 
mobi up-4ever (2.1 Mb)
 
2057345_5.jpg
 
Szeretnéd, ha a legnehezebb körülmények közepette is megtapasztalhatnád az elképesztő tisztaságot, nyugalmat és szabadságot?
 
Michael Neill az életet olyan különös nézőpontból mutatja be, ami a feje tetejére állítja a hagyományos pszichológiát. Ez az új megközelítés három egyszerű alapelven nyugszik, amely magyarázattal szolgál arra, honnan származnak érzéseink, illetve tapasztalataink miként alakíthatók át pillanatok alatt. 
Az alapelvek elsajátításával az élet mögött felsejlő mélyebb intelligencia és bölcsesség könnyen hozzáférhetővé válik, illetve kibontakozhat a benned rejlő korlátlan alkotóerő. Könnyedebben, kevesebb stresszel telnek majd napjaid, s feltárulkozik előtted élet.
Üdvözöllek a csodák birodalmában!
 
Michael Neill nemzetközileg elismert életmód coach, számos könyv szerzője. Az elmúlt huszonhárom évben különböző hírességek, cégvezetők, előkelőségek és az életükből a legtöbbet kihozni kívánó emberek coachaként, tanácsadójaként, barátjaként, mentoraként és kreatív ötletgazdájaként tevékenykedett. Michael köteteit 14 nyelvre fordították le, nyilvános beszédei, gyakorlatai és szemináriumai számos ember életét változtatták meg a világ öt kontinensén.
 

Kérlek Jelentkezz be vagy Regisztrálj hogy lásd a rejtett tartalmat.


  • 1

Megköszönte 10 Felhasználó:
Pi18 , Lola347 , atomikka , CHUD , tamaspista , aasoft , thoht , jreiber , Vajkiki , totya6801250 felhasználó olvassa ezt a témát.

0 felhasználó, 0 vendég, 0 anonim felhasználó