Ugrás a tartalomhoz

Fotó

Gérard Depardieu - PackXvid,DVDrip. 1970-től

- - - - - data

 • Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!
105 válasz erre a témára

#1
sohajda

sohajda

  Ninja

 • Veterán
 • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
 • 2437
 • 1556 Hozzászólás
 • 211 köszönet
 • Offline
 • Neme:Férfi
 • Lakhely:Magyarország,Bp.

obchwey2mnv5vwabrpqr.jpg

 
 

GÉRARD DEPARDIEU

 

Születési név:Gérard Xavier Marcel Depardieu

 

Született:1948. december 27. Châteauroux, Franciaország

 

Nemzetisége:francia

 

Állampolgárság:orosz

 

Díjak:Golden Globe-díj

                                                                                                     2 César-díj
                                                                                                     Arany Oroszlán

 

 

Kitüntetései:Becsületrend

 

Életrajza:


Apja, René Depardieu karosszérialakatos volt, anyja, Lilette háztartásbeli. A fiatal Gérard – öt testvérével együtt – szerény anyagi körülmények között nevelkedett. Nehezen kezelhető serdülő volt: 13 évesen kimaradt az iskolából, ideje nagy részét csavargással töltötte. Rettentő nagy fizikai erejét verekedésre, lopásra és más nemtelen cselekedetekre használta – sokszor akadt dolga a rendőrséggel. Önéletrajzában azt írja ezekről az időkről hogy homoszexuális férfiaknak prostituálta magát és hullákat ásott ki, hogy az így megszerzett ékszerekkel jusson pénzhez.[1] Színészi pályájának kezdete sok tekintetben tipikus. Véletlenül fedezte fel a színházat: egy szociális munkás ajánlotta neki a színjátszást, hogy megmentse a teljes elzülléstől. Az ifjú azonnal átadta magát ennek az új passziónak. Jean-Laurent Cochet színitanodájában folytatott tanulmányokat. Itt találkozott későbbi feleségével, Élisabeth Depardieu színésznővel is, akivel 1971. február 19-én kötött házasságot. Magánélete sem alakult felhőtlenül. Feleségétől húszévi házasság után, 1992-ben különköltözött, majd 1996-ban elvált. Két gyerekük született: Guillaume (1971–2008) és Julie, mindketten színészi pályára léptek. Depardieu-nek 1992-ben házasságon kívül született Karine Sylla modell-színésznőtől egy kislánya: Roxane.

 

Tagja volt Romain Bouteille 1969-ben alapított társulatának, a Café de la Gare-nak; ide tartozott többek között Coluche, Patrick Dewaere és Miou-Miou is. A többiekhez hasonlóan ő is gyors népszerűségre tett szert, a kabaréból egyenes út vezetett a filmezéshez.

 

1970-ben Michel Audiard egy kisebb szerepet bízott rá a Le cri du cormoran le soir au-dessus des jonques című filmben. Az igazi áttörést 1974-ben Bertrand Blier rendező filmje, a Herék, avagy a tojástánc hozta meg számára, amelyben a nagyközönség Miou-Miou és Patrick Dewaere oldalán fedezhette fel. 1975-ben sikerült megszabadulnia a huligán-csirkefogó szerepkörtől, miután sikert aratott Jacques Rouffio Sept morts sur ordonnance című filmjében. Ezt követően nagy olasz rendezőkkel dolgozott: Bernardo Bertolucci (Huszadik század), illetve Marco Ferreri (Szia, majom!). Depardieu mindenkit lenyűgözött azzal, hogy rendkívüli könnyedséggel váltott az egymástól olyannyira különböző világoktól, mint amilyenek Marguerite Duras A kamion (1977), vagy Claude Zidi Fürkész felügyelő (1980) című filmjeiben találhatók.

 

Miközben hű marad Bertrand Blier rendezőhöz (Estélyi ruha), (Túl szép hozzád)), Gérard Depardieu – vigyázva arra, nehogy beskatulyázzák – más francia művészfilm-rendezőkkel is szélesítette repertoárját:

 

Maurice Pialat négy filmet forgatott vele, közülük a legjelentősebbek a Zsaruszerelem és a A Sátán árnyékában, mely utóbbiért 1985-ben megkapta a legjobb színésznek járó Volpi Kupát a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon;

Alain Resnais, kísérletező rendező kísérleti nyúlnak használja az Amerikai nagybácsim című filmben;
François Truffaut ezidőtáj a szenvedélyes szerelmes szerepét osztotta rá: a Szomszéd szeretők és Az utolsó metró filmjeiben, amely utóbbi hatalmas kasszasikert hozott, Depardieu pedig 1981-ben elnyerte vele a legjobb színésznek járó César-díjat;
Francis Veber ugyanekkor francia buddy movie típusú komédiákban szerepelteti, tandemben Pierre Richard-ral: Balfácán (1981), Balekok (1983) és Négybalkezes (1986).
Miután hírneve nőttön-nőtt, Hollywood is szerepeket ajánlott neki, például 1990-ben Peter Weir Zöld kártya című filmjében Andie MacDowell-lel az oldalán.

 

 

Gérard Depardieu-t egy sor kosztümös filmekben is láthatjuk, melyekben történelmi, vagy a francia irodalomból ismert személyeket alakít:

 

Daniel Vigne Martin Guerre visszatér (1982) című filmjének főszerepe kétségkívül ízlésére való volt;

Jean de Florette szerepe Claude Berri A paradicsom… című filmjében, melyben együtt játszott feleségével, Élisabeth-tel;
Rodin szerepe Bruno Nuytten Camille Claudel című filmjében;
Jean-Paul Rappeneau Cyrano de Bergerac (1990) című filmjének főszerepe, melyért ismételten César-díjat kapott, a film pedig – meghódítva mind a kritikusokat, mind a nagyközönséget – Arany Pálmát nyert Cannes-ban, majd Oscar-díjra jelölték;
Kolumbusz Kristóf Ridley Scott 1492 – A Paradicsom meghódítása című filmjében;
Porthos a Vasálarcos című filmben (1998).
Martin Marais szerepe, melyet fiával, Guillaume-mal az oldalán játszott Alain Corneau Minden áldott reggel című filmjében, 1991-ben.
1993-ban, Jean-Luc Godard ajándékozta meg a Balszerencsémre című filmmel. Sikerét olyan nagyszerű alkotásokkal növelte, mint Claude Zidi-től az Astérix és Obélix, Francis Vebertől az Addig jár a korsó a kútra… vagy a Pofa be!. Mivel a nagyjátékfilmek egyre kevesebb kihívást jelentettek számára, tévéfilmekben kezdett játszani. 2004-ben a kritika nagyra értékelte a megfáradt zsaruként nyújtott alakítását a 36 – Harminchat című filmben. A francia filmjátszás oszlopos tagja, olyan rendkívüli színésznők mellé hívják játszani, mint Isabelle Adjani (Bon voyage 2003-ban), vagy Catherine Deneuve (Változó idők 2004-ben).

 

 

1999-ben, az Astérix és Obélix forgatása közben elszenvedett motorbaleset miatt kórházba került. Komoly vitát kavart, amikor a baleset után fülvédővel lépett színpadra.

 

1992-ben a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál zsűrijének elnöke volt.

 

Kiváló borszakértő, ő maga is termel a Loire-menti szőlészetében. Fogyasztani is szereti a bort: többször kapták ittas vezetésen, 1990-ben 2 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték. Két étterem tulajdonosa Párizsban.

 

Egy alkalommal, mikor értesítették róla, hogy Medgyessy Péter - aki akkor Magyarország miniszterelnöke volt - éppen egyik éttermének vendége, mindent félrerakva sietett oda, hogy személyesen üdvözölje Medgyessyt.

 

Gérard Depardieu erősen vallásos, különösen csodálja Hippói Szent Ágostont. 2000-ben, a művészek jubileuma során találkozott II. János Pál pápával, amikor éppen a hippoi püspök emlékét idézték fel. Paul Poupard bíboros javasolta, készítsen filmet e szent életéről.

 

Az egykori Chanel-modellből színésznővé avanzsált Carole Bouquet-vel folytatott hét évnyi románc után, 2004-től Clémentine Igou-val, egy Harvardon végzett fiatal amerikai regényírónővel él együtt, aki egyben egy toszkánai szőlészet marketingfelelőse.

 

Filmek sorával háta mögött – tekintettel szenvedélyességére, filmjei témáira, valamint szerepeinek változatos voltára, melyeket rendkívüli könnyedséggel formál meg – Gérard Depardieu kétségkívül egyike a legnagyobb francia színészeknek.

 

A francia Le Figaro napilap éves besorolása szerint 2005-ben Gérard Depardieu volt a legjobban fizetett színész: összesen 3,2 millió euró, azaz filmenként mintegy 800 000 euró bevételt könyvelhetett el. 2004-ben, nagyjából hasonló bevétel (3,35 millió) mellett, ugyanezen rangsorban harmadik volt.

 

Fia, Guillaume 2008. október 13-án meghalt, a hivatalos jelentés szerint hirtelen fellépő, vírusos tüdőgyulladás következtében.

 

Állandó magyar szinkronja Helyey László volt./Wikipédia/


 


Szerkesztve sohajda által: 2017 December 30 - 06:45

 • 0

Megköszönte 6 Felhasználó:
gsanchez , dubida , zoli1000 , marschmrk , janee02 , tgz56

#2
sohajda

sohajda

  Ninja

 • Veterán
 • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
 • 2437
 • 1556 Hozzászólás
 • 211 köszönet
 • Offline
 • Neme:Férfi
 • Lakhely:Magyarország,Bp.
Esténként a kormoránok rikácsolnak a dzsunkák felett
(Le cri du cormoran, le soir au-dessus des jonques, 1970)
DVDRip. Hun. Szinkr. francia vígjáték
 
13hp3n9wxns7jvvztfak.jpg
 
Stáblista:
rendezte.....................Michel Audiard
forgatókönyv..............Evan Hunter
fényképezte................Pierre Petit
vágó...........................Monique Isnardon
zene...........................Eddie Vartan
látványtervezés..........Jean D'Eaubonne
 
Szereplők:
Gérard Depardieu........Henri
Paul Meurisse...............Kruger
Bernard Blier...............Monsieur K.
Michel Serrault............Alfred Mullanet
Marion Game...............Mirabelle
Stephane Bouy.............Georges
 
Tartalom:
Alfred Mullanet egy balszerencsés játékos, aki a neje jövedelméből él. Néhány pillanat alatt két bűnöző figyelmét is magára vonja. K úr elrabolja és egy zakóba bújtatva, arra kényszeríti, hogy egy koporsóba feküdjön, aminek célállomása Isztambul. Ekkor egy bizonyos Kruger emberei, miután elpusztítják az Alfrédet szállító kocsit, egy másik halottaskocsival viszik tovább a koporsót. Valójában Krugernek is arra a zakóra fáj a foga, amelynek gombjaiban gyémántok vannak elrejtve.
 
Videó információk:
Méret: 695,23 MB
Hossz: 1:18:50
Típus: AVI (DivX 5 - )
Felbontás: 640 x 384 pixel
Bitráta: 1 095 Kbps
Képkockák száma/mp: 25.000
Oldalarány: 1.667
 
Audió információk:
Audiósávok száma: 1
Audiosáv #1 adatai:
Audiósáv típusa: MPA1L3 (MPEG-1 Audio layer 3)
Csatornák száma: 2
Bitráta: 128 Kbps CBR
Mintavételezési frekvencia: 44.1 KHz
 

Kérlek Jelentkezz be vagy Regisztrálj hogy lásd a rejtett tartalmat.


Szerkesztve sohajda által: 2017 December 30 - 06:56

 • 1

#3
sohajda

sohajda

  Ninja

 • Veterán
 • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
 • 2437
 • 1556 Hozzászólás
 • 211 köszönet
 • Offline
 • Neme:Férfi
 • Lakhely:Magyarország,Bp.
A bajhozó(La Scoumoune)1972.DVDRip.Hun.
Szines,szinkr.Fr.-Ol.krimi-dráma 101perc.
 
54kmdxwx0rol3ttgevlb.jpg
 
Stáblista:
Rendezte:José Giovanni
 
Szereplők:
Jean-Paul Belmondo......Roberto Borgo
Claudia Cardinale..........Georgia Saratov
Gérard Depardieu..........Betörő
Aldo Bufi Landi...............Villanova
Michel Constantin....... ...Xavier Saratov
 
 
Tartalom:
1934. Marseille. A villámgyorsan lövő, félelmetes gengszter hírében álló Roberto elhatározza, hogy kiszabadítja az alvilági bűnözők által börtönbe juttatott barátját. De az akció nem tűnik olyan egyszerűnek, mint gondolja. Kénytelen a fogházból szervezni kettejük kiszabadulását...
 
Videó információk: 
Méret: 1,09 GB
Hossz: 1:41:19
Típus: AVI (XviD - XviD project)
Felbontás: 656 x 384 pixel
Bitráta: 1 340 Kbps
Képkockák száma/mp: 25.000
Oldalarány: 16/9
 
Audió információk: 
Audiósávok száma: 1
Audiosáv #1 adatai:
Audiósáv típusa: AC3 (AC3)
Csatornák száma: 2
Bitráta: 192 Kbps CBR
Mintavételezési frekvencia: 48.0 KHz
 
Letöltés:

Kérlek Jelentkezz be vagy Regisztrálj hogy lásd a rejtett tartalmat.


Szerkesztve sohajda által: 2017 December 30 - 10:03

 • 0

#4
sohajda

sohajda

  Ninja

 • Veterán
 • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
 • 2437
 • 1556 Hozzászólás
 • 211 köszönet
 • Offline
 • Neme:Férfi
 • Lakhely:Magyarország,Bp.
Gyilkosság sorozatban (Le tueur, 1972) AVI-Xvid. Hunsub.
Szines, feliratos, olasz-francia-NSZK krimi 84perc. 
 
zcjloi0s96gcicj4qvow.jpg
 
Stáblista:
rendező.......................Denys de La Patelliere
forgatókönyvíró..........Denys de La Patelliere
zeneszerző..................Hubert Giraud
operatőr.....................Claude Renoir
producer....................Claude Giroux, Jean Gabin
vágó..........................Clarissa Ambach
 
Szereplők:
Jean Gabin.....................Le Guen felügyelő
Gérard Depardieu..........Frédo Babasch
Fabio Testi.....................Georges Gassot
Uschi Glas......................Gerda
Ginette Garcin...............Lulu
Sady Rebbot..................Lucien
 
Tartalom:
Gassot a közveszélyes bűnöző megszökik az elmegyógyintézetből és valóságos mészárlásba kezd Marseille utcáin. Le Guen főfelügyelőnek kell újra elkapnia akinek a módszereit közvetlen főnöke nem nézi jó szemmel. Így Le Guen-nek nemcsak a gyilkost kell üldöznie, de a bürokráciával is fel kell vennie a versenyt… 
 
Videó információk: 
Méret: 701,11 MB
Hossz: 1:23:44
Típus: AVI (DivX 5 - )
Felbontás: 640 x 336 pixel
Bitráta: 1 033 Kbps
Képkockák száma/mp: 25.000
Oldalarány: 1.905
 
Audió információk: 
Audiósávok száma: 1
Audiosáv #1 adatai:
Audiósáv típusa: MPA1L3 (MPEG-1 Audio layer 3)
Csatornák száma: 2
Bitráta: 128 Kbps CBR
Mintavételezési frekvencia: 48.0 KHz
 
Felirat:

Kérlek Jelentkezz be vagy Regisztrálj hogy lásd a rejtett tartalmat.

 

Kérlek Jelentkezz be vagy Regisztrálj hogy lásd a rejtett tartalmat.


 • 1

#5
sohajda

sohajda

  Ninja

 • Veterán
 • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
 • 2437
 • 1556 Hozzászólás
 • 211 köszönet
 • Offline
 • Neme:Férfi
 • Lakhely:Magyarország,Bp.
A Dominici-ügy (L'Affaire Dominici, 1972) DVDRip.Hun.
Szinkr. francia, spanyol, olasz krimi 100perc.
 
s8wafaw0ga68uq6gr7ag.jpg
 
Stáblista:
rendező........................Claude Bernard-Aubert
forgatókönyvíró...........Claude Bernard-Aubert
zeneszerző...................Alain Goraguer
operatőr.......................Ricardo Aronovich
produce.......................Éric Rochat, Jean Gabin
 
Szereplők: 
Jean Gabin......................Gaston Dominici
Gérard Depardieu...........Zézé Perrin
Jeanne Allard..................Augusta Callat
Max Amyl........................L'avocat
Michel Bertay..................Périez, le juge d'instruction
Jean-Pierre Castaldi........Le premier journaliste
Paul Crauchet..................Le commissaire
 
Tartalom:
1952 augusztusában az országút mellett három holttestre bukkantak Haute Provence megyében. A brit családot brutális kegyetlenséggel meggyilkolták. A nyomozás során a gyanú a 75 éves helyi földbirtokosra, Gaston Dominicire terelődik. A kihallgatás során az öreg bevallja, hogy ő gyilkolta meg a családot. Később azonban visszavonja a vallomását, és mint kiderül, semmilyen bizonyíték nincs ellene, sem indíték, sem tanúvallomás. Ennek ellenére a közvéleményt lázban tartó bűncselekmény miatt halálra ítélik.
 
Videó információk: 
Méret: 1,26 GB
Hossz: 1:18:58
Típus: AVI (XviD - XviD project)
Felbontás: 712 x 400 pixel
Bitráta: 2 110 Kbps
Képkockák száma/mp: 25.000
Oldalarány: 16/9
 
Audió információk: 
Audiósávok száma: 1
Audiosáv #1 adatai:
Audiósáv típusa: MPA1L3 (MPEG-1 Audio layer 3)
Csatornák száma: 2
Bitráta: 128 Kbps CBR
Mintavételezési frekvencia: 44.1 KHz
 

Kérlek Jelentkezz be vagy Regisztrálj hogy lásd a rejtett tartalmat.


 • 1

#6
sohajda

sohajda

  Ninja

 • Veterán
 • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
 • 2437
 • 1556 Hozzászólás
 • 211 köszönet
 • Offline
 • Neme:Férfi
 • Lakhely:Magyarország,Bp.
A királynő nehéz napja (Rude journée pour la reine, 1973)
DVDRip. DualDub. Hun.(francia) Színes, szinkr. francia-svájci játékfilm
 
wkjgnfrw4x53px4zsgi1.jpg
 
Stáblista:
rendező...............René Allio
író.......................René Allio
operatőr..............Denys Clerval
jelmeztervező......Christine Laurent
zene....................Philippe Arthuys
vágó....................Sylvie Blanc
 
Szereplők:
Gérard Depardieu.......Fabien 
Simone Signoret..........Jeanne
Jacques Debary...........Albert
Olivier Perrier.............Julien
Orane Demazis............Catherine
 
Tartalom:
Jeanne öregedő takarítónő, az élettől nem sokat vár, de elégedett a sorsával. Egy napon ellátogat a versailles-i kastélyba, ahol ámulva járja végig Madame Maintenon, XIV. Lajos titkos feleségének termeit. Jeanne élete ezek után már nem a régi, képzeletében önmagát álmodja a királynőnek, s napjait ettől fogva az álom és valóság kettősségében éli...
 
Videó információk:
Méret: 1,06 GB
Hossz: 1:40:35
Típus: AVI (XviD - XviD project)
Felbontás: 656 x 400 pixel
Bitráta: 1 181 Kbps
Képkockák száma/mp: 25.000
Oldalarány: 1.640
 
Audió információk:
Audiósávok száma: 2
Audiosáv #1 adatai:
Audiósáv típusa: MPA1L3 (MPEG-1 Audio layer 3)
Csatornák száma: 2
Bitráta: 192 Kbps CBR
Mintavételezési frekvencia: 44.1 KHz
Audiosáv #2 adatai:
Audiósáv típusa: MPA1L3 (MPEG-1 Audio layer 3)
Csatornák száma: 2
Bitráta: 128 Kbps CBR
Mintavételezési frekvencia: 48.0 KHz
 

Kérlek Jelentkezz be vagy Regisztrálj hogy lásd a rejtett tartalmat.


Szerkesztve sohajda által: 2017 December 30 - 10:13

 • 1

#7
sohajda

sohajda

  Ninja

 • Veterán
 • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
 • 2437
 • 1556 Hozzászólás
 • 211 köszönet
 • Offline
 • Neme:Férfi
 • Lakhely:Magyarország,Bp.
Két férfi a városban (Deux Hommes dans la Ville, 1973.) DVDRip.Hun.
Szines, szinkr. Francia krimi 95perc.
 
s12pzepxw3bjc0ue9nju.jpg
 
Rendezte:
rendező.......................José Giovanni
forgatókönyvíró..........José Giovanni
zeneszerző..................Philippe Sarde
operatőr......................Jean-Jacques Tarbes
producer.....................Alain Delon
vágó............................Françoise Javet
 
Szereplők:
Alain Delon..................Gino Strabliggi
Jean Gabin..................Cazeneuve
Gérard Depardieu.......egy csúnya fiatal
Mimsy Farmer.............Lucie
Victor Lanoux..............Marcel
Cécile Vassort............Évelyne
Ilaria Occhini..............Sophie
 
Tartalom:
Egy bankrabló 10 év után szabadul a börtönből. A társadalomba való beilleszkedéséhez ugyan megkap minden segítséget, de egy zsaru a múltjából állandóan ott van a nyomában. A film egy olyan ember története, aki egyetlen hiba elkövetése miatt soha többé nem kap esélyt az igazságszolgáltatás oldaláról és a társadalomtól a tiszta lappal történő újrakezdéshez.
 
Videó információk: 
Méret: 699,31 MB
Hossz: 1:34:28
Típus: AVI (XviD - XviD project)
Felbontás: 608 x 352 pixel
Bitráta: 891 Kbps
Képkockák száma/mp: 25.000
Oldalarány: 16/9
 
Audió információk: 
Audiósávok száma: 1
Audiosáv #1 adatai:
Audiósáv típusa: MPA1L3 (MPEG-1 Audio layer 3)
Csatornák száma: 2
Bitráta: 131 Kbps VBR
Mintavételezési frekvencia: 48.0 KHz
 

Kérlek Jelentkezz be vagy Regisztrálj hogy lásd a rejtett tartalmat.


 • 0

#8
sohajda

sohajda

  Ninja

 • Veterán
 • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
 • 2437
 • 1556 Hozzászólás
 • 211 köszönet
 • Offline
 • Neme:Férfi
 • Lakhely:Magyarország,Bp.
Herék, avagy a tojástánc (Les Valseuses, 1974) DVDRip.Hun.
Szinkr. francia vígjáték, dráma, road-movie
 
0ppc4va9ff1angjmnuj5.jpg
 
Stáblista:
rendezte.....................Bertrand Blier
producer....................Paul Claudon
forgatókönyv..............Bertrand Blier
fényképezte................Bruno Nuytten
vágó...........................Kenout Peltier
zene...........................Stephane Grappelli
 
Szereplők:
Gérard Depardieu................Jean-Claude
Patrick Dewaere...................Pierrot
Miou-Miou...........................Marie-Ange
Jeanne Moreau....................Jeanne Pirolle
Brigitte Fossey......................A fiatal anya
Isabelle Huppert..................Jacqueline
Jacques Chailleux................Jacques Pirolle
Michel Peyrelon...................Surgeon
Christiane Muller.................Jacqueline anyja
Christian Alers.....................Jacqueline apja
Dominique Davray...............Ursula
 
Tartalom:
Jean-Claude és Pierrot, a két vérbeli antihős a francia Riviérán teng-leng. Apróbb-nagyobb szélhámosságokkal, csajozással, rablással próbálják meg agyonütni az idejüket meg néhány ellenszenves alakot.
 
Videó információk: 
Méret: 1,36 GB
Hossz: 1:58:15
Típus: AVI (XviD - XviD project)
Felbontás: 640 x 368 pixel
Bitráta: 1 448 Kbps
Képkockák száma/mp: 29.970
Oldalarány: 16/9
 
Audió információk:
Audiósávok száma: 1
Audiosáv #1 adatai:
Audiósáv típusa: AC3 (AC3)
Csatornák száma: 2
Bitráta: 192 Kbps CBR
Mintavételezési frekvencia: 48.0 KHz
 

Kérlek Jelentkezz be vagy Regisztrálj hogy lásd a rejtett tartalmat.


Szerkesztve sohajda által: 2017 December 30 - 10:33

 • 0

#9
sohajda

sohajda

  Ninja

 • Veterán
 • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
 • 2437
 • 1556 Hozzászólás
 • 211 köszönet
 • Offline
 • Neme:Férfi
 • Lakhely:Magyarország,Bp.
A Gáspárok/ A párizsi alvilág (Les Gaspards, 1974) DVDRip. Hun.
Szinkr. francia-belga vígjáték
 
agzpre35us3810n9zoya.jpg
 
Stáblista:
rendező....................Pierre Tchernia 
írta...........................Gaston Leroux 
forgatókönyvíró.......Pierre Tchernia 
producer..................Saul Cooper
fényképezte..............Jean Tournier 
zene.........................Gérard Calvi 
vágó.........................Françoise Javet
 
Szereplők:
Michel Serrault................Jean-Paul Rondin 
Philippe Noiret................Gaspard de Montfermeil
Gérard Depardieu...........postás
Michel Galabru................Lalatte főfelügyelő 
Charles Denner...............közlekedési miniszter 
Prudence Harrington......Miss Pamela Pendleton-Pumkin 
 
 
Tartalom:
Abszurd vígjáték egy apáról aki lánya eltűnése után egy Párizs alatti különös kolóniára talál amit Gaspard vezet.
 
Videó információk: 
Méret: 1,12 GB
Hossz: 1:30:20
Típus: AVI (XviD - XviD project)
Felbontás: 704 x 430 pixel
Bitráta: 1 513 Kbps
Képkockák száma/mp: 25.000
Oldalarány: 1.637
 
Audió információk: 
Audiósávok száma: 1
Audiosáv #1 adatai:
Audiósáv típusa: AC3 (AC3)
Csatornák száma: 2
Bitráta: 256 Kbps CBR
Mintavételezési frekvencia: 48.0 KHz
 

Kérlek Jelentkezz be vagy Regisztrálj hogy lásd a rejtett tartalmat.


 • 1

#10
sohajda

sohajda

  Ninja

 • Veterán
 • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
 • 2437
 • 1556 Hozzászólás
 • 211 köszönet
 • Offline
 • Neme:Férfi
 • Lakhely:Magyarország,Bp.
Stavisky(1974)DVDRip.Hun.
Szines,szinkr.Fr.-Ol.filmdráma.113perc.
 
Stavisky.JPG
 
Rendezte:Alain Resnais
 
Szereplők:
Jean-Paul Belmondo..........Alexandre Stavisky
Gérard Depardieu...............fiatal feltaláló
François Périer...................Albert Borelli
Anny Duperey.....................Arlette
Michael Lonsdale...............Dr. Mezy
Roberto Bisacco.................Montalvo
 
Tartalom:
Alexandr nagy szélhámos. A század eleji Franciaország vezető elitjét, a korrupt rendőrséget a markában tartja. Még az ideiglenesen menedékjogot kapott Trockij politikai szervezkedése is tőle függ. Ám az irdatlan pénzköltésnek, a fedezetlen csekkeknek és a hamis államkötvényeknek meg lesz a következménye. Kipattan a botrány és egyetlen lehetőség marad, az öngyilkosság.
 
Videó információk: 
Méret: 1,31 GB
Hossz: 1:52:26
Típus: AVI (DivX 5 - )
Felbontás: 720 x 416 pixel
Bitráta: 1 469 Kbps
Képkockák száma/mp: 25.000
Oldalarány: 16/9
 
Audió információk: 
Audiósávok száma: 1
Audiosáv #1 adatai:
Audiósáv típusa: AC3 (AC3)
Csatornák száma: 2
Bitráta: 192 Kbps CBR
Mintavételezési frekvencia: 48.0 KHz
 

Kérlek Jelentkezz be vagy Regisztrálj hogy lásd a rejtett tartalmat.


 • 0

#11
sohajda

sohajda

  Ninja

 • Veterán
 • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
 • 2437
 • 1556 Hozzászólás
 • 211 köszönet
 • Offline
 • Neme:Férfi
 • Lakhely:Magyarország,Bp.
Vincent, Francois, Paul és a többiek (Vincent François Paul... et les autres 1975)
DVDRip.Hun. Színes, szink. francia-olasz filmdráma 109 perc.
 
mhwisslh5ixzj808mnzg.jpg
 
Stáblista:
rendező.....................Claude Sautet
író..............................Claude Néron
forgatókönyvíró.........Claude Sautet
producer...................Raymond Danon
zeneszerző...............Philippe Sarde
operatőr....................Jean Boffety
vágó..........................Jacqueline Thiédot
 
Szereplők:
Yves Montand...................Vincent
Michel Piccoli...................François
Serge Reggiani................Paul
Gérard Depardieu............Jean Lavallee
Stéphane Audran.............Catherine, Vincent felesége
Marie Dubois....................Lucie, François felesége
Umberto Orsini.................Jacques
Antonella Lualdi...............Julia, Paul felesége
Catherine Allégret............Colette
 
Tartalom:
Sautet filmjeinek erejét éppen a hétköznapiság adja. Mindennapos, de nem banális történeteket mesél el amelyek javarészt a jómódú polgári középosztály tagjairól szólnak akik hirtelen válságba keverednek. Hősei baráti társaságot alkotnak, rendszeresen összejárnak egymással. Mindnyájan magánéleti és üzleti gondokkal küszködnek. François-t egyre újabb szeretőkkel csalja a felesége, Vincent válás előtt áll és közben rosszul állnak munkahelyi dolgai is, Paul pedig már húsz éve nem képes az elkezdett regényét befejezni. Mindnyájan küszködnek az ifjúkori álmok megvalósíthatatlansága okozta szomorúsággal.
 
Format            : AVI at 1 767 kb/s
Length            : 1,35 GiB for 1 óra 49 perc 0 mp 400emp
 
Video #0          : MPEG-4 Visual at 1 565 kb/s
Aspect            : 608 x 368 (1.652) at 25.000 fps
 
Audio #0          : AC-3 at 192 kb/s
Infos             : 2 csatorna, 48,0 kHz
 

Kérlek Jelentkezz be vagy Regisztrálj hogy lásd a rejtett tartalmat.


 • 0

#12
sohajda

sohajda

  Ninja

 • Veterán
 • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
 • 2437
 • 1556 Hozzászólás
 • 211 köszönet
 • Offline
 • Neme:Férfi
 • Lakhely:Magyarország,Bp.
Az utolsó asszony (The Last Woman 1976) TVRip.Hun.mkv.
Szines szinkr. francia-olasz filmdráma,108 perc.
 
980wtva4hleczhv45bze.jpg
 
Stáblista:
rendező....................Marco Ferreri 
írta............................Marco Ferreri 
forgatókönyvíró........Rafael Azcona 
producer..................Edmondo Amati  
zeneszerző..............Philippe Sarde 
operatőr...................Luciano Tovoli 
vágó.........................Enzo Meniconi 
 
Szereplők:
Gérard Depardieu...........Gérard 
Ornella Muti.....................Valérie 
Michel Piccoli.................Michel 
Renato Salvatori.............Rene 
David Biggani.................Pierrot
 
Tartalom:
Gérard, akit elhagyott a felesége, egyedül él kisgyermekével, amikor megismerkedik a fiatal Valérie-vel. Együttélésük azonban nem éppen sikeres, sőt a lány időlegesen visszatér előző partneréhez. A férfi számára a nőhöz fűződő viszony - házasság formájában vagy anélkül - a szexen keresztül csak a birtoklást jelenti. A nő azonban ezt nem tudja elfogadni: más, emberibb kapcsolatra vágyik. Gérard ennek érdekében végletes lépésre szánja el magát, amelytől egy újfajta kapcsolatot remél. Bármily bizarr is a megoldás, a probléma - a férfi-nő kapcsolat mint tulajdonviszony - nagyon is élő.
 
 Format            : Matroska at 1 010 kb/s
Length             : 760 MiB for 1 óra 45 perc 10 mp 0emp
 
Video #0          : MPEG-4 Visual at 798 kb/s
Aspect             : 608 x 336 (1.810) at 25.000 fps
 
Audio #0          : AC-3 at 192 kb/s
Infos                : 2 csatorna, 48,0 kHz
Language        : hu
 

Kérlek Jelentkezz be vagy Regisztrálj hogy lásd a rejtett tartalmat.


 • 0

#13
sohajda

sohajda

  Ninja

 • Veterán
 • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
 • 2437
 • 1556 Hozzászólás
 • 211 köszönet
 • Offline
 • Neme:Férfi
 • Lakhely:Magyarország,Bp.
Elő a zsebkendőkkel! (Préparez vos mouchoirs, 1978) DVDRip.hun.
Szines, szinkr. belga, francia vígjáték
 
8vyquaocb2ksrd3hrkdw.jpg
 
Stáblista:
rendezte.....................Bertrand Blier
forgatókönyv..............Bertrand Blier
producer....................Paul Claudon
fényképezte...............Jean Penzer
vágó..........................Claudine Merlin
zene..........................Georges Delerue
 
Szereplők:
Gérard Depardieu.................Raoul
Patrick Dewaere...................Stephane
Carole Laure.........................Solange
Riton......................................Christian Beloeil
Michel Serrault.....................szomszéd
Eléonore Hirt........................Mrs. Beloeil
Sylvie Joly............................Passerby
Jean Rougerie.....................Mr. Beloeil
 
Tartalom:
Raoul neje, Solange mélabúba süllyed, s végeláthatatlanul köt egy vastag gyapjúpulóvert. Mivel a férj tanácstalan, asszonyát egy vendéglőben Stéphane-nak, a tanárnak ajándékozza. Kettesben igyekeznek kimozdítani a nőt apátiájából. De sem szerelmük, sem Mozart zenéje nem segít. Csak a tizenhárom éves kis, koraérett Christian képes visszavarázsolni a nő arcára a mosolyt.
 
Díjak és jelölések
1979 - Oscar-díj - legjobb idegen nyelvű film
1979 - Golden Globe-jelölés - legjobb külföldi film
 
Mediainfo:
General           :1978. Elő a zsebkendőkkel.avi
Format            : AVI at 1 422 kb/s
Length            : 1,08 GiB for 1 óra 48 perc 43 mp 551emp
 
Video #0          : MPEG-4 Visual at 1 218 kb/s
Aspect             : 624 x 368 (1.696) at 29.970 fps
 
Audio #0          : AC-3 at 192 kb/s
Infos                : 2 csatorna, 48,0 kHz
 

Kérlek Jelentkezz be vagy Regisztrálj hogy lásd a rejtett tartalmat.


 • 1

#14
sohajda

sohajda

  Ninja

 • Veterán
 • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
 • 2437
 • 1556 Hozzászólás
 • 211 köszönet
 • Offline
 • Neme:Férfi
 • Lakhely:Magyarország,Bp.
Szia, majom! (Ciao maschio, 1978) DVDRip.hun.
Szines, szinkr. francia - olasz, romantikus vígjáték
 
y0e0gaoyk3e8bkti9j30.jpg
 
Stáblista:
rendezte......................Marco Ferreri
forgatókönyv...............Marco Ferreri (történet)
producer.....................Jacqueline Ferreri (ügyvezető)
fényképezte................Luciano Tovoli
vágó............................Ruggero Mastroianni
zene............................Philippe Sarde
 
Szereplők:
Gérard Depardieu.................Gerard Lafayette
Marcello Mastroianni............Luigi Nocello
James Coco..........................Andreas Flaxman
Geraldine Fitzgerald............Mrs. Toland
Abigail Clayton.....................Angelica
Avon Long.............................Miko
 
Tartalom:
A történet New York külvárosaiban játszódik, egy különös, katasztrófa utáni időben. A túlélő emberiség romok és patkányok között az egykori kultúra emlékeivel bíbelődve tölti napjait. Itt bolyong céltalanul az ifjú Lafayette és a gondjaira bízott olasz emigráns, Luigi, amíg az egyik napon King Kong hatalmas teteme mellett fel nem fedeznek egy igazi, élő majmocskát. Elhatározzák, hogy felnevelik, sőt igazi emberi identitással is felruházzák az apró állatot.
 
Mediainfo:
General           : 1978. Szia majom.avi
Format            : AVI at 2 213 kb/s
Length            : 1,39 GiB for 1 óra 30 perc 11 mp 760emp
 
Video #0          : MPEG-4 Visual at 1 954 kb/s
Aspect            : 720 x 384 (1.875) at 25.000 fps
 
Audio #0          : MPEG Audio at 128 kb/s
Infos                : 2 csatorna, 44,1 kHz
 
Audio #1          : MPEG Audio at 128 kb/s
Infos                : 2 csatorna, 48,0 kHz
 

Kérlek Jelentkezz be vagy Regisztrálj hogy lásd a rejtett tartalmat.


 • 2

#15
sohajda

sohajda

  Ninja

 • Veterán
 • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
 • 2437
 • 1556 Hozzászólás
 • 211 köszönet
 • Offline
 • Neme:Férfi
 • Lakhely:Magyarország,Bp.
Hidegtál (Buffet Froid, 1979) DVDRip.hun.
Szines, szinkr. francia krimivígjáték
 
pkq3u187ra7h9ylzoknb.jpg
 
Stáblista:
rendezte....................Bertrand Blier
 
Szereplők:
Gérard Depardieu
Bernard Blier
Jean Carmet
Genevieve Page
Denise Gence
Carole Bouquet
Jean Benguigui
Michel Serrault
 
Tartalom:
A morózus rendőrfelügylő két új ismeretséget köt. A szűk szobabelsőkben játszódó bizarr komédia folyamán kiderül egy s más, például az, hogy mindegyikük szeret embert ölni. Ennek utána jókat falatoznak bizonyos hidegtálakból, miközben az egy filmkockára eső élő szereplők száma jelentékeny mértékben csökken.
 
Mediainfo:
General           : 1979. Hidegtál.avi
Format            : AVI at 1 102 kb/s
Length            : 702 MiB for 1 óra 29 perc 5 mp 920emp
 
Video #0          : MPEG-4 Visual at 1 007 kb/s
Aspect             : 528 x 320 (1.650) at 25.000 fps
 
Audio #0          : MPEG Audio at 82,4 kb/s
Infos                : 1 csatorna, 48,0 kHz
 

Kérlek Jelentkezz be vagy Regisztrálj hogy lásd a rejtett tartalmat.


 • 1

#16
sohajda

sohajda

  Ninja

 • Veterán
 • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
 • 2437
 • 1556 Hozzászólás
 • 211 köszönet
 • Offline
 • Neme:Férfi
 • Lakhely:Magyarország,Bp.
A vagány (Loulou, 1980) DVDRip.hu
Szines, szinkr. francia, romantikus dráma
 
ay08jsal507h377abd9w.jpg
 
Stáblista:
rendezte.......................Maurice Pialat
forgatókönyv................Arlette Langmann
producer......................Yves Gasser (ügyvezető)
fényképezte.................Pierre William Glenn
vágó.............................Sophie Coussein
zene.............................Philippe Sarde
 
Szereplők:
Isabelle Huppert.............Nelly
Gérard Depardieu..........Loulou
Guy Marchand................André
Humbert Balsan.............Michel
Bernard Tronczak..........Rémy
Christian Boucher..........Pierrot
 
Tartalom:
Nelly az értelmiségi-polgári házasságban élő nő és Loulou a kültelki vagány kapcsolata hétköznapi kaland és a hétköznapokból kitörést ígérő kaland egyszerre. Nelly az unalmas élet, a szolid monotónia elől menekülne: a külvárosok másfajta monotóniája vár rá bőrzekés, motoros barátja és társai között.
 
Mediainfo:
General           : 1980. A vagány.avi
Format            : AVI at 1 157 kb/s
Length            : 870 MiB for 1 óra 45 perc 10 mp 834emp
 
Video #0          : MPEG-4 Visual at 954 kb/s
Aspect             : 720 x 400 (1.778) at 24.000 fps
 
Audio #0          : AC-3 at 192 kb/s
Infos                : 2 csatorna, 48,0 kHz
 

Kérlek Jelentkezz be vagy Regisztrálj hogy lásd a rejtett tartalmat.


 • 1

#17
sohajda

sohajda

  Ninja

 • Veterán
 • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
 • 2437
 • 1556 Hozzászólás
 • 211 köszönet
 • Offline
 • Neme:Férfi
 • Lakhely:Magyarország,Bp.
Amerikai nagybácsim (Mon Oncle d'Amerique, 1980) DVDRip.hun.
Szines, szinkr. francia dráma
 
rs2oq3ofhwbjk1msar66.jpg
 
Stáblista:
rendezte..........................Alain Resnais
forgatókönyv...................Jean Gruault
producer.........................Philippe Dussart
fényképezte....................Sacha Vierny
 
Szereplők:
Gérard Depardieu.....................René Ragueneau 
Nicole Garcia............................Janine Garnier
Roger Pierre.............................Jean Le Gall 
Nelly Borgeaud.........................Arlette Le Gall 
Pierre Arditi...............................Zambeaux 
Gérard Darrieu..........................Léon Veestrate 
Marie Dubois............................Thérése Ragueneay
 
Tartalom:
Janine népes kommunista családból származik, színésznőként akar kiszabadulni a család szorításából, törekvése azonban zátonyra fut, amint viszonyt létesít egy nős emberrel, s azután mint divattervező új pályát választ. Jean, egy polgári família sarja, elveszti állását a Rádiónál, feleségétől és gyermekétől is elszakad, íróként próbál érvényesülni, végül politikusi pályára lép. René paraszti családból jött, műszaki vezető lesz egy szövödében, s amikor cégét átveszi egy nagyvállalat, áthelyezik egy számára idegen városba, ahol üzemvezetőként erejét meghaladó munkára kényszerül. 
 
Mediainfo:
General           : I:\04.-SZINÉSZ GYÜJTEMÉNY\Gérard Depardieu\1980. Amerikai nagybácsim\1980. Amerikai nagybácsim.avi
Format            : AVI at 1 996 kb/s
Length            : 1,69 GiB for 2 óra 1 perc 0 mp 480emp
 
Video #0          : MPEG-4 Visual at 1 533 kb/s
Aspect             : 720 x 448 (1.607) at 25.000 fps
 
Audio #0          : MPEG Audio at 256 kb/s
Infos                : 2 csatorna, 44,1 kHz
 
Audio #1          : AC-3 at 192 kb/s
Infos                : 2 csatorna, 48,0 kHz
 

Kérlek Jelentkezz be vagy Regisztrálj hogy lásd a rejtett tartalmat.


 • 0

#18
sohajda

sohajda

  Ninja

 • Veterán
 • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
 • 2437
 • 1556 Hozzászólás
 • 211 köszönet
 • Offline
 • Neme:Férfi
 • Lakhely:Magyarország,Bp.
Az utolsó metró (Le Dernier Metro, 1980) DVDRip.hun.
Szines, szinkr. francia háborús
 
71cau0vja3agnb1kpc5d.jpg
 
Stáblista:
rendezte...................Francois Truffaut
forgatókönyv............Francois Truffaut
fényképezte.............Nestor Almendros
operatőr:..................Néstor Almendros 
jelmeztervező..........Lisele Roos 
 
Szereplők:
Catherine Deneuve...............Marion Steiner 
Jean Poiret............................Jean-Loup Cottins 
Gérard Depardieu.................Bernard Granger
Heinz Bennent.......................Lucas Steiner 
Andréa Ferréol......................Arlette Guillaume 
Szabó László.........................Bergen hadnagy
 
Tartalom:
A németek megszállta Párizs: Marion Steiner színésznő átvette férjétől, a zsidó Lucas Steinertől a Montmartre Színház vezetését. Mindenki azt hiszi, hogy a férje Dél-Amerikába menekült, valójában azonban a színház pincéjében rejtőzik. Felesége élelemmel látja el, ő viszont pontos utasításokat ad feleségének, hogy miként rendezze meg a színház új bemutatóját. Az egyik kezdő színész közben fülig szerelmes lesz az igazgatónőbe.
 
Díjak és jelölések:
1981 - Oscar-jelölés - legjobb idegen nyelvű film
1981 - Golden Globe-jelölés - legjobb külföldi film
 
Mediainfo:
General           : I:\04.-SZINÉSZ GYÜJTEMÉNY\Gérard Depardieu\1980. Az utolsó metro\1980. Az utolsó metro.avi
Format            : AVI at 1 235 kb/s
Length            : 1,09 GiB for 2 óra 6 perc 8 mp 880emp
 
Video #0          : MPEG-4 Visual at 1 037 kb/s
Aspect             : 624 x 384 (1.625) at 25.000 fps
 
Audio #0          : AC-3 at 192 kb/s
Infos                : 2 csatorna, 48,0 kHz 
 

Kérlek Jelentkezz be vagy Regisztrálj hogy lásd a rejtett tartalmat.


 • 1

#19
sohajda

sohajda

  Ninja

 • Veterán
 • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
 • 2437
 • 1556 Hozzászólás
 • 211 köszönet
 • Offline
 • Neme:Férfi
 • Lakhely:Magyarország,Bp.
Fürkész felügyelő (Inspecteur la Bavure, 1980) DVDRip.hun.
Szines, szinkr. francia vígjáték
 
q2capeuzsc3r0wvrmt3o.jpg
 
Stáblista:
rendezte........................Claude Zidi
forgatókönyv.................Jean Bouchaud
producer.......................Claude Berri
fényképezte..................Henri Decaé
vágó..............................Nicole Saunier
zene..............................Vladimir Cosma
 
Szereplők:
Coluche....................................Michel Clément
Gérard Depardieu....................Roger Morzini
Dominique Lavanant................Marie-Anne Prossant
Julien Guiomar.........................Vermillot
Alain Mottet..............................Dumeze
Francois Perrot........................Louis Prossant
 
Tartalom:
A frissen végzett nyomozó, aki apja érdemeinek köszönheti a képesítését, mulatságos furgonjával inkább kalamajkákat okoz, mint bűnözőket fog el. Derűs és naiv alkat, édesanyja szemefénye. Szinte észre sem veszi, hogy barátai nem éppen jó házból való fiúk. Amikor azonban egy gazdag gyáros lányát kell megmentenie az emberrabló markából, épp ezek a gyanús barátok sietnek a segítségére.
 
Mediainfo:
General           : 1980. Fürkész felügyelő.avi
Format            : AVI at 1 595 kb/s
Length            : 1,09 GiB for 1 óra 37 perc 56 mp 520emp
 
Video #0          : MPEG-4 Visual at 1 137 kb/s
Aspect             : 608 x 368 (1.652) at 25.000 fps
 
Audio #0          : AC-3 at 448 kb/s
Infos                : 6 csatorna, 48,0 kHz
 

Kérlek Jelentkezz be vagy Regisztrálj hogy lásd a rejtett tartalmat.


 • 2

#20
sohajda

sohajda

  Ninja

 • Veterán
 • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
 • 2437
 • 1556 Hozzászólás
 • 211 köszönet
 • Offline
 • Neme:Férfi
 • Lakhely:Magyarország,Bp.
Hurrikán Rosy (Temporale Rosy, 1980) TVRip.hun.
Szines, szinkr. olasz, francia, német akcióvígjáték
 
7sxdticf7fmvy0kl2i2p.jpg
 
Stáblista:
rendezte...................................Mario Monicelli
forgatókönyv............................Carlo Brizzolara (történet)
fényképezte.............................Tonino Delli Colli
vágó.........................................Ruggero Mastroianni
zene.........................................Gianfranco Plenizio
látványtervezés........................Lorenzo Baraldi
 
Szereplők:
Gérard Depardieu...................Raoul Lamarre
Faith Minton.............................Rosy Spelman
Roland Bock............................Mike Fernandez
Gianrico Tedeschi...................a gróf
Helga Anders..........................Charlotte
Kathleen Thompson...............Trudi
 
Tartalom:
Leszakított ajtók, betört ablakok romba döntött házak jelzik merre jártak Hurrikán Rosy és részeg matróz barátai...
 
Mediainfo:
General           : I:\04.-SZINÉSZ GYÜJTEMÉNY\Gérard Depardieu\1980. Hurrikan Rosy -TvRip\1980. Hurrikan Rosy -TvRip.avi
Format            : AVI at 1 622 kb/s
Length            : 1,17 GiB for 1 óra 43 perc 33 mp 200emp
 
Video #0          : MPEG-4 Visual at 1 500 kb/s
Aspect             : 700 x 408 (1.830) at 25.000 fps
 
Audio #0          : MPEG Audio at 112 kb/s
Infos                : 2 csatorna, 48,0 kHz
 

Kérlek Jelentkezz be vagy Regisztrálj hogy lásd a rejtett tartalmat.


 • 1

#21
sohajda

sohajda

  Ninja

 • Veterán
 • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
 • 2437
 • 1556 Hozzászólás
 • 211 köszönet
 • Offline
 • Neme:Férfi
 • Lakhely:Magyarország,Bp.
Szeretlek benneteket (Je vous aime, 1980) DVDRip.hun.
Szines, szinkr. francia romantikus, vígjáték
 
44yi2pkpof6znzg65irv.jpg
 
Stáblista:
rendezte.......................Claude Berri
forgatókönyv................Claude Berri
producer......................Pierre Grunstein (ügyvezető)
fényképezte.................Étienne Becker
vágó.............................Arlette Langmann
zene.............................Serge Gainsbourg
 
Szereplők:
Cathérine Deneuve..................Alice
Jean-Louis Trintignant............Julien Tellier
Gérard Depardieu...................Patrick
Serge Gainsbourg..................Simon
Alain Souchon.........................Claude
Christian Marquand................Victor
 
Tartalom:
Alice harmincöt éves nő, elvált, többszörösen. Két gyermeke van, egy nagy fiú meg egy kislány. A vidéki kúrián egy csendes, téli estén, advent melegségének időszakában együtt a hajdani szerelmek, feleségeikkel, gyerekeikkel. Alice felidézi a sok kalandot, a megismerkedéseket, elválásokat. Sok sebet adott és kapott. És még ma is valamennyi férfit szereti.
 
Mediainfo:
General           :1980.Szeretlek benneteket.avi
Format            : AVI at 1 150 kb/s
Length            : 815 MiB for 1 óra 39 perc 7 mp 899emp
 
Video #0          : MPEG-4 Visual at 1 010 kb/s
Aspect             : 720 x 576 (1.778) at 24.000 fps
 
Audio #0          : MPEG Audio at 128 kb/s
Infos                : 2 csatorna, 44,1 kHz
 

Kérlek Jelentkezz be vagy Regisztrálj hogy lásd a rejtett tartalmat.


 • 0

#22
sohajda

sohajda

  Ninja

 • Veterán
 • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
 • 2437
 • 1556 Hozzászólás
 • 211 köszönet
 • Offline
 • Neme:Férfi
 • Lakhely:Magyarország,Bp.
Balfácán (La Chévre, 1982) DVDRip.hun.
Szines szinkr.  francia vígjáték
 
4x22ghnh09j59h17l0w4.jpg
 
Stáblista:
rendező...........................Francis Veber 
forgatókönyvíró...............Francis Veber 
producer..........................Alain Poiré 
operatőr...........................Álex Phillips Jr. 
jelmeztervező..................Nicole Bize 
zene.................................Vladimir Cosma 
látványtervező.................Jacques Bufnoir 
vágó.................................Albert Jurgenson 
 
Szereplők:
Pierre Richard....................François Perrin 
Gérard Depardieu..............Campana
Pedro Armendáriz Jr..........kapitány 
André Valardy.....................Meyer 
Corynne Charbit.................Marie Bens
 
Tartalom:
Vannak kimondottan balszerencsés emberek. Olyanok, akiket egyik pech a másik után ér. Marie Bens pontosan ilyen, eddig apja minden balszerencsés vállalkozása után kisegítette őt a bajból, de most, hogy elmúlt húszéves, azt tesz, amit akar. Dél-Amerikába utazik, s amint földet ér, nyomtalanul eltűnik. Apja úgy dönt, olyan embert küld utána, aki hozzá hasonló, azzal biztosan megtalálják egymást.
 
Mediainfo:
General           : 1981. Balfácán.avi
Format            : AVI at 1 087 kb/s
Length             : 700 MiB for 1 óra 30 perc 0 mp 48emp
 
Video #0          : MPEG-4 Visual at 951 kb/s
Aspect             : 608 x 368 (1.652) at 25.000 fps
 
Audio #0          : MPEG Audio at 128 kb/s
Infos                 : 2 csatorna, 48,0 kHz
Language        : Magyar 
 

Kérlek Jelentkezz be vagy Regisztrálj hogy lásd a rejtett tartalmat.


 • 2

#23
sohajda

sohajda

  Ninja

 • Veterán
 • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
 • 2437
 • 1556 Hozzászólás
 • 211 köszönet
 • Offline
 • Neme:Férfi
 • Lakhely:Magyarország,Bp.
Martin Guerre visszatér (Le Retour de Martin Guerre, 1982) DVDRip.hun.
Szines, szinkr. francia történelmi, romantikus kaland
 
d3lxfjqw4kvdyjqws7uf.jpg
 
Stáblista:
rendező....................Daniel Vigne
író.............................Janet Lewis
forgatókönyvíró........Jean-Claude Carriére
producer..................Daniel Vigne
zeneszerző..............Michel Portal
operatőr...................André Neau
jelmeztervező..........Anne-Marie Marchand
vágó.........................Denise de Casabianca
 
Szereplők:
Gérard Depardieu........................Arnaud de Tihl
Bernard-Pierre Donnadieu..........Martin Guerre
Nathalie Baye...............................Bertrande de Rols
Roger Planchon...........................Jean de Coras
Tchéky Karyo................................Augustin
Maurice Jacquemont....................Judge Rieux
 
Tartalom:
A Foix grófságbeli Artigat nevű faluban 1538-ban a mindössze 14 éves Martin Guerre-t összeadják a falu tekintélyes családjából származó Bertrande de Rolsszal, aki még szintén gyermek. A házasság sokáig terméketlennek bizonyul. A kilencévi férfiúi kudarc igencsak megalázó a fiatal Martin számára, így amikor megvádolják, hogy meglopta apját, végképp tarthatatlannak érzi helyzetét. Elhagyja feleségét, birtokát, és sokáig nem hallat magáról. Hosszú évek múltán azonban megjelenik egy férfi, aki a rég elveszettnek hitt Martin Guerre-nek adja ki magát. Elfogadtatja magát a családdal, a legközelebbi rokonokkal és az egész faluval. Burkolt kételyek személyazonosságával kapcsolatban már kezdettől fogva megfogalmazódnak, ám a férfi a legintimebb titkokat is tudja feleségéről...
 
Díjak és jelölések
1984 - Oscar-jelölés - legjobb jelmeztervezés (Anne-Marie Marchand)
 
Mediainfo:
General           :1982. Martin Guerre visszatér.avi
Format            : AVI at 1 641 kb/s
Length             : 1,22 GiB for 1 óra 46 perc 22 mp 840emp
 
Video #0          : MPEG-4 Visual at 1 500 kb/s
Aspect             : 696 x 564 (1.755) at 25.000 fps
 
Audio #0          : MPEG Audio at 128 kb/s
Infos                : 2 csatorna, 48,0 kHz
 

Kérlek Jelentkezz be vagy Regisztrálj hogy lásd a rejtett tartalmat.


 • 1

#24
sohajda

sohajda

  Ninja

 • Veterán
 • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
 • 2437
 • 1556 Hozzászólás
 • 211 köszönet
 • Offline
 • Neme:Férfi
 • Lakhely:Magyarország,Bp.
Balekok (Les compéres, 1983) DVDRip.hun.
Szines, szinkr. francia vígjáték
 
jm68imssriojg48do52n.jpg
 
Stáblista:
rendezte......................Francis Veber
forgatókönyv...............Francis Veber
producer.....................Jean-Claude Bourlat
fényképezte................Claude Agostini
vágó............................Marie-Sophie Dubus
zene............................Vladimir Cosma
látványtervezés..........Gerard Daoudal
jelmez........................Corinne Jorry
 
Szereplők:
Pierre Richard.....................Francois Pignon
Gérard Depardieu...............Jean Lucas
Anny Duperey......................Christine Martin
Michel Aumont....................Paul Martin
Stéphane Bierry.................Tristan Martin
Philippe Khorsand.............Milan
 
Tartalom:
Christine 16 éves fia, Tristan elszökik otthonról egy kétes hírű ifjú hölggyel. A leleményes asszony - mivel férje alkalmatlan a feladatra - volt kedveseit kéri meg fia felkutatására. Elhiteti a két férfivel, hogy övék az eltűnt gyerek. Jean Lucas újságíró, keménykötésű fickó, ő aztán képes volna megtalálni az elkóborolt lurkót, csakhogy nem sok hitelt ad Christine szavainak. A másik apajelölt Francois Pignon, az örökös depressziós viszont készséggel vállalkozik a feladatra. A két ál-apa lázasan nyomozni kezd.
 
Mediainfo:
General           : I:\04.-SZINÉSZ GYÜJTEMÉNY\Gérard Depardieu\1983. Balekok\1983. Balekok.avi
Format            : AVI at 1 119 kb/s
Length            : 699 MiB for 1 óra 27 perc 19 mp 936emp
 
Video #0          : MPEG-4 Visual at 922 kb/s
Aspect             : 640 x 360 (1.778) at 25.000 fps
 
Audio #0          : AC-3 at 192 kb/s
Infos                : 2 csatorna, 48,0 kHz
 

Kérlek Jelentkezz be vagy Regisztrálj hogy lásd a rejtett tartalmat.


 • 1

#25
sohajda

sohajda

  Ninja

 • Veterán
 • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
 • 2437
 • 1556 Hozzászólás
 • 211 köszönet
 • Offline
 • Neme:Férfi
 • Lakhely:Magyarország,Bp.
Danton(Danton 1982) DVDRip.hun.
Szines,szinkr. francia-lengyel történelmi, életrajzi, háborús
 
7y9df6g9cw2e71svwgpd.jpg
 
Stáblista:
rendezte.......................Andrzej Wajda
forgatókönyv................Jean-Claude Carriére
producer......................Margaret Menegoz
fényképezte.................Igor Luther
vágó.............................Halina Prugar
zene.............................Jean Prodromides
látványtervezés............Allan Starski (díszlet)
jelmez..........................Yvonne Sassinot de Nesle
maszk..........................Jackie Reynal
 
Szereplők:
Gérard Depardieu.................Georges Danton
Wojciech Pszoniak................Maximillian Robespierre
Patrice Chéreau....................Camille Desmoulins
Angela Winkler......................Lucile Desmoulins
Boguslaw Linda....................Saint Just
Roland Blanche....................Lacroix
 
Tartalom:
1793 novemberében a forradalmár Danton visszatér Párizsba, ahol időközen a Jóléti Bizottmány vette át a hatalmat; ekkor vita tör ki a forradalom további menetelét illetően az ő és ellenfele, Robespierre hívei között. Bár Dantonnak sikerül még egyszer győzelmet aratni a nemzetgyűlésben Robespierre pártja felett, végül is alul marad a párviadalban: letartóztatása után egy forradalmi bíróság, nyaktiló általi halálra ítéli.
 
Mediainfo:
General           : 1983. Danton.avi
Format            : AVI at 2 025 kb/s
Length            : 1,93 GiB for 2 óra 16 perc 16 mp 168emp
 
Video #0          : MPEG-4 Visual at 1 824 kb/s
Aspect             : 800 x 478 (1.674) at 23.976 fps
 
Audio #0          : MPEG Audio at 192 kb/s
Infos                : 2 csatorna, 48,0 kHz
 

Kérlek Jelentkezz be vagy Regisztrálj hogy lásd a rejtett tartalmat.


 • 1

#26
sohajda

sohajda

  Ninja

 • Veterán
 • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
 • 2437
 • 1556 Hozzászólás
 • 211 köszönet
 • Offline
 • Neme:Férfi
 • Lakhely:Magyarország,Bp.
Holdfény a csatorna felett (La Lune dans le caniveau, 1983) DVDRip.hun.
Szines, szinkr. francia-olasz dráma
 
rtktd96mtmd4eps47j7y.jpg
 
Stáblista:
rendező............................Jean-Jacques Beineix 
írta....................................David Goodis 
forgatókönyvíró...............Jean-Jacques Beineix
producer..........................Lise Fayolle 
zeneszerző......................Gabriel Yared 
operatőr...........................Philippe Rousselot 
vágó.................................Yves Deschamps
 
Szereplők:
Gérard Depardieu...............Gérard Delmas 
Nastassja Kinski..................Loretta Channing 
Victoria Abril........................Bella 
Bertice Reading..................Lola 
Gabriel Monnet...................Tom
 
Tartalom:
Gérard, a dokkmunkás nem képes szabadulni húga emlékétől, akit megerőszakoltak, s azután öngyilkosságot követett el. A végsőkig elszánt megszállotja a gondolatnak, hogy megtalálja és megölje testvére halálának okozóját. Keresése közben megismerkedik a szőke, gazdag szépséggel, aki mágikus vonzerőt gyakorol rá, s azt reméli kapcsolatuktól, hogy ezzel megszabadulhat szomorú létének béklyóitól. Valójában csak újabb álomvilágba csöppen bele.
 
Mediainfo:
General           :1983. Holdfény a csatorna felett.avi
Format            : AVI at 1 447 kb/s
Length            : 1,28 GiB for 2 óra 6 perc 59 mp 640emp
 
Video #0          : MPEG-4 Visual at 1 245 kb/s
Aspect             : 720 x 304 (2.368) at 25.000 fps
 
Audio #0          : AC-3 at 192 kb/s
Infos                : 2 csatorna, 48,0 kHz
 

Kérlek Jelentkezz be vagy Regisztrálj hogy lásd a rejtett tartalmat.

 

 • 1

#27
sohajda

sohajda

  Ninja

 • Veterán
 • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
 • 2437
 • 1556 Hozzászólás
 • 211 köszönet
 • Offline
 • Neme:Férfi
 • Lakhely:Magyarország,Bp.
A Saganne Erőd (Fort Saganne, 1984) DVDRip.hun.
Szines, szinkr. francia háborús, dráma
 
odeezw1li35ehe2la4y0.jpg
 
Stáblista:
rendezte.......................Alain Corneau
forgatókönyv................Alain Corneau
producer......................Samuel Bronston
fényképezte.................Bruno Nuytten
vágó............................Thierry Derocles
zene.............................Philippe Sarde
 
Szereplők:
Gérard Depardieu...............Charles Saganne
Philippe Noiret....................Dubreuilh
Cathérine Deneuve.............Louise
Sophie Marceau..................Madeleine of Saint-Ilette
Michel Duchaussoy.............Baculard
Roger Dumas......................Vulpi
 
Tartalom:
A történet helyszíne a Szahara egy eldugott kis helyőrsége valahol Algériában. Főhőse egyszerű, paraszti származású fiatalember, aki egész életében arról álmodozott, hgy a legendás francia idegenlégió tisztje lehessen. Ám Charles Saganne-t az első világháború előestéjén egyszerű közkatonaként helyzik ki Afrikába. Ekkor még nem sejti, hogy itt milyen kalandok és tragédiák sora vár rá a felemelkedéshez vezető úton, melyen többek között a szerelemmel is megismerkedik egy szépséges újságírónővel való viszonya során.
 
Mediainfo:
General           :1984. A Saganne Erőd.avi
Format            : AVI at 1 861 kb/s
Length            : 2,26 GiB for 2 óra 54 perc 5 mp 960emp
 
Video #0          : MPEG-4 Visual at 1 534 kb/s
Aspect              : 720 x 304 (2.368) at 25.000 fps
 
Audio #0          : MPEG Audio at 320 kb/s
Infos                : 2 csatorna, 48,0 kHz
 

Kérlek Jelentkezz be vagy Regisztrálj hogy lásd a rejtett tartalmat.


 • 2

#28
sohajda

sohajda

  Ninja

 • Veterán
 • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
 • 2437
 • 1556 Hozzászólás
 • 211 köszönet
 • Offline
 • Neme:Férfi
 • Lakhely:Magyarország,Bp.
Jobb part, bal part (Rive droite, rive gauche, 1984) DVDRip.hun.
Szines, szinkr. francia dráma
 
vlz38srebac6uv5kkwk5.jpg
 
Stáblista:
rendezte.........................Philippe Labro
forgatókönyv..................Philippe Labro
producer........................Alain Terzian
fényképezte...................Pascal Marti
vágó...............................Martine Barraque
zene...............................Michel Berger
 
Szereplők:
Gérard Depardieu........................Paul Senanques
Nathalie Baye...............................Sacha Vernakis
Carole Bouquet............................Bebee Senanques
Bernard Fresson..........................Le Président Pervillard
Charlotte De Turckheim..............Catherine
Jacques Weber............................Guarrigue
Francois Bernheim......................Landau
 

Tartalom:
Paul Senanques, az ismert párizsi jogász nyugodt, romantikus életét megzavarja a férfi piszkos múltja. Paul régebben együttműködött egy gazdag bűnözővel, de visszavonult. A gengszter ezt hadüzenetnek tekintette, és vadászatot indított ellene.
 
Mediainfo:
General           :1984. Jobb part- bal part.avi
Format            : AVI at 1 703 kb/s
Length            : 1,19 GiB for 1 óra 40 perc 1 mp 312emp
 
Video #0          : MPEG-4 Visual at 1 500 kb/s
Aspect             : 720 x 576 (1.778) at 25.000 fps
 
Audio #0          : AC-3 at 192 kb/s
Infos                : 2 csatorna, 48,0 kHz
 

Kérlek Jelentkezz be vagy Regisztrálj hogy lásd a rejtett tartalmat.


Szerkesztve sohajda által: 2018 January 05 - 17:36

 • 0

#29
marschmrk

marschmrk

  Zsebibaba

 • Törzstag
 • PipaPipa
 • 2
 • 25 Hozzászólás
 • 0 köszönet
 • Offline

Ez igen!!!

 

Szuper gyujtemény, koszonom a munkádat és várom a továbbiakat.


 • 0

#30
sohajda

sohajda

  Ninja

 • Veterán
 • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
 • 2437
 • 1556 Hozzászólás
 • 211 köszönet
 • Offline
 • Neme:Férfi
 • Lakhely:Magyarország,Bp.
Egy nő vagy kettő (Une Femme ou deux, 1985) DVDRip.hun.
Szines, szinkr. francia vígjáték
 
9ai6of613e574s56tzdu.jpg
 
Stáblista:
rendező.........................Daniel Vigne 
írta.................................Daniel Vigne 
forgatókönyvíró.............Élisabeth Rappeneau 
producer ......................Philippe Dussart 
associate producer .....Gérard Depardieu 
zeneszerző...................Evert Verhees
operatőr........................Carlo Varini 
 
Szereplők:
Gérard Depardieu.....................Julien Chayssac 
Sigourney Weaver.....................Jessica Fitzgerald
Michael Aumont.........................Pierre Carriere 
Robert Blumenfeld....................Patrick 
Tannis Vallely............................Zoe 
Ruth Westheimer Dr..................Mrs. Heffner 
Zabou.........................................Constance Michaux 
Jean-Pierre Bisson....................Gino
 
Tartalom:
Julien, a fiatal régész egy szenzációsnak bizonyult leletet talál a vulkáni kőzetben: egy kétmillió évvel ezelőtt élt nő, a francia ősanya lábszárcsontját. A világhírű amerikai paleontológus, Miss Hettner csodájára akar járni a páratlan kuriózumnak, ám a repülőtéren egy bujkálni kénytelen csinos nő a helyébe lép, így a jóképű francia régész magával cipeli a fiatal és megnyerő, ám annál rejtélyesebbnek tűnő hölgyet a kutatóközpontba. Ő azonban hamar belejön a szerepébe, még ha egy két szituáció kissé meg is lepi a csontvázakhoz és koponyákhoz nemigen szokott amerikait. A valójában parfümökben utazó nő ihletet merít a régi idők emlékeiből...
 
[b]Mediainfo:
General           :1985. Egy nő vagy kettő.avi
Format            : AVI at 1 638 kb/s
Length            : 1,03 GiB for 1 óra 29 perc 42 mp 285emp
 
Video #0          : MPEG-4 Visual at 1 467 kb/s
Aspect             : 720 x 576 (1.250) at 25.000 fps
 
Audio #0          : MPEG Audio at 160 kb/s
Infos                : 2 csatorna, 48,0 kHz 
 

Kérlek Jelentkezz be vagy Regisztrálj hogy lásd a rejtett tartalmat.


 • 0

Címke szerint egyező témák: data

0 felhasználó olvassa ezt a témát.

0 felhasználó, 0 vendég, 0 anonim felhasználó