Jump to content
PirateClub.hu

STAFF csevegő


t17t
 Share

Recommended Posts

Sziasztok Staff tagok!

 

(A témát újranyitom, mivel valaki - valószínűleg véletlenül... - törölte az előzőt...)

 

Nagy változások voltak és lesznek. Ennek első jele az új moderátorok érkezése. Hosszas feltérképezés és tárgyalások/egyeztetések után eljutottunk az aktiválásukhoz. Több régi modit deaktiváltam, mivel nem láttuk őket ezer éve, illetve nem dolgoztak semmit...

 

Az első aktivált modi: zoli47 Köszöntelek a stábban!

 

Ahogy jönnek a többiek is, írom őket ide sorban. Várom a végső visszajelzéseiket!

 

A megújulással kapcsolatban olvashattátok a részleteket. Itt folytathatjuk a további eszmecserét az ötletekkel kapcsolatban!

 

Jó munkát mindenkinek! ;)

Link to comment
Share on other sites

Filmekben, sorozatokban, zenékben és programokban, valamint

Sikerekben Gazdag Boldog Új Esztendőt Kívánok Mindenkinek! 1f609.png

 

26114546_10155481637189039_8961406139034

Link to comment
Share on other sites

  Sziasztok!

 

  Köszönöm a bizalmat! Egyébként már 11 éve itt vagyok az oldalon. Nagyon régóta vadászok (több-kevesebb kihagyással) halott linkekre a Filmek (DL) szekcióban, ebben tudok besegiteni ahogy időm engedi, tehát nem folyamatos jelleggel.

 

Üdv,

 

B.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Sziasztok!
 
Összeállt hát a csapat! Köszönet mindenkinek, hogy vállalta a feladatot, munkát, segítséget!
Mielőtt tovább lépnénk, szeretnék kérni mindenkitől egy visszajelzést, hogy itt van, megvan, dolgozik, csinálja, s ami a lényeg, marad továbbra is!

Jelenleg így nézünk ki - csatolva!
 

Van még pár jelentkező a halott linkekre és ált. fórumokra - folyamatban...

 

A visszajelzések után jövök részletesebben!

 

További jó munkát!

 

t17t ;)

 

Itt megtekinthetőek a moderátori aktivitások (november és ma):

https://www.pirateclub.hu/topic/7520052-mentett-moderátor-naplók/?p=1478634985

STAFF18.JPG

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok! 

 

Itt vagyok, amikor időm engedi csinálom. Kicsit mozgalmasabbak a napjaim, de igyekszem aktívabb lenni, amint időm engedi :)

Jó munkát Mindenkinek! :)

Módosította t17t
Köszi a visszajelzést! ;)
Link to comment
Share on other sites

Sziasztok Munkatársak!

 

Először is köszönet mindenkinek, aki még itt van!

 

Szinte teljesen új gárda viszi most már a hátán a fórumot! Ki kicsit, ki többet tesz az oldalért… Egyedül a semmi nem elfogadható számomra! Azoktól meg is váltam… 1-2 emberkénél rezeg a léc, de meglátjuk, mit hoz a jövő! (Nem fogok hajcsárkodni, ostorozni, számon kérni, hanem egyszerűen megválunk azoktól, akiktől muszáj… Ennyi!)

 

Négy dolgot kérnék tőletek folytatásképpen:

 

1, Mindenki nézze meg a saját fórumrészének a szabályzatát. Egyeztessenek a közös munkát végző moderátorok egymással. Amit az élet hozott az elmúlt években, azt bele lehet építeni, ha ti is jónak látjátok! Illetve legyen összhangban az Ált. szabályzattal. (Utóbbit én nézegetem, de ha van hozzá javaslatotok, szívesen veszem!) Aktualizáljuk, frissítsük, strukturáljuk, ha fotó volt benne, s már nem található, javítsuk stb. Február 26-ig kérnék egy első módosító javaslatot mindenkitől!

 

2, Az Általános és Szt., techn. fórumrészekből vállaljon már be mindenki legalább egyet, amit rendbe tesz/tart, de főleg fellendít! Új hírek, érdekességek, szólánc, szavazás stb. Hátha még jobban fel tudjuk lendíteni a fórumot! (Jaire hármat is bevállalt! Köszi!)

 

3, Mindenki a saját részének megfelelő Kérések részt is kezdje el látogatni, feldolgozni, válaszolgatni! Ahogy időtök engedi…

 

4, Aki régebbről van itt, tudhatja, hogy anno hatalmas nagy, közös linkellenőrzéseket tartottunk. Ezt most nagyon lefinomítom, s azt szeretném kérni, hogy szép lassan kezdjétek el ellenőrizgetni a fórumrészeiteket! Főleg a halott linkekre gondolok, de ha már megnyittok egy témát, akkor nézzetek rá szabályzat szempontjából is! (Akik Feltöltők is, azok kezdjék a saját témáikkal!) Március végéig – azért addig csak lesz egy kis időtök erre – valami eredményt érjünk már el ebben is! Az új segítségek nagyon szépen haladnak! Így kicsit könnyebb lesz… >>> Csak emlékeztetőül: a témá jobb felső sarkában Téma moderáció > Halott linkek-re kattintás! Ennyi! Inkább kevesebbet moderáljatok, de azt alaposan! Azért, mert valaki már ezer éve nem tölt fel, ne töröljük automatikusan a témáit!

 

Fontos kiemelnem még egyszer, hogy ahogy időtök engedi! Mivel vállaltátok ezt az egészet - hiszen előtte egyeztettem mindenkivel, olvastátok, kb. mik lesznek az elvárások, feladatok, így azért valamicskét tényleg foglalkozni kellene a leírtakkal! Ha valakinek nagyon nem megy, jelezze, nincs harag...

 

Természetesen még mindig tartom, hogy bárkinek bármi javaslata van, nyitott vagyok sok mindenre!

 

Tájékoztatásul szeretném még az alábbiakat is megírni nektek:

  1. A Facebook oldalt is kezelésbe vettem. A felgyülemlett összes megkeresésre sikerült válaszolni. Volt Elkezdtem a napi hírek megosztását. Kb. napi ötöt… Az utóbbi idők heti 0, azaz nulla elérését, sikerült feltornászni majd’ 3 ezerre. Onnan is lehet már regisztrálni a fórumra, s használják is!
     
  2. Apropó regisztráció! Májustól novemberig nem lehetett regisztrálni. Senkinek nem tűnt fel… A felgyülemlett regisztrálókat aktiváltam. Elértük a 462 ezres tagságot. Napi 15-20 új regünk van!
     
  3. A Feltöltőknél is tisztogattam kicsit. De lettek újak is persze… S még várható is, ahogy nézem a felhozatalt! Szerencsére…
     
  4. A fórum látogatottsága naponta kb. 13 ezer megtekintés. A leglátogatottabb a Filmek részleg kb. 6 ezer, utána az XXX részleg jön 3 ezerrel, s még kiemelkedik a Digitális Könyvek, Tutoriálok rész 1 ezerrel. A többi szinte egyformán kis látogatottságú…
     
  5. Kb. 100 új téma kerül megnyitásra naponta, s napi 2-300 hozzászólás születik.
     
  6. A „Munkatársat keresünk” kampányom mondhatni, sikerrel járt. Báááár, több jelentkezésre számítottam! Akik jelentkeztek, azok lassan elkezdik a munkát. Halott linkek keresésére hárman jelentkeztek, egy beválni látszik (Tarzaan), s 3 fő elvileg az Ált. és Techn. fórumrészekbe fog írogatni…
     
  7. Kicsit átstrukturáltam a Fórum felépítését is. A STAFF részt direkt azért hoztam fel, hogy látható legyen egyből, ha új beírás van benne! Ha lenne ötletetek, hogy hogyan lehetne (érdemes-e?) az Ált. és Techn. részeket kicsit kisebbre venni, összevonni…, azt megköszönném!
     
  8. Évente egyszer felbukkannak igazi nagy barmok az oldalon, ezt is átéltük tavaly évvégén… A főoldali állapot frissítések láthatóságát azért tüntettem el egy időre, mivel oda tették ki a „mondanivalójukat”… Most visszakapcsoltam.
     
  9. Sajnos a data.hu kezd behalni. Először feljelentgetésekre gyanakodtunk, de a hosszas utánajárás és a folyamatos egyéb történések alapján úgy látszik, nem a mi fórumunkról történik a folyamatos jelentgetés, már ha van ilyen…
     
  10. A Hulladékfeldolgozóból több mint 6000 témát töröltem.

A Discord-ot ismeritek? Bessas kolléga mutatta be nekem. Itt találtok róla részleteket:

http://www.wotinfo.hu/index.php/kunena/off-topik/1557-ts3-server-helyett-reklammentes-free-alternativa-discord

Még gondolkodom, de lehet, hogy márciustól beindítjuk – teszt jelleggel…
 

Amit így a végén még kérnék Tőletek… Aki közületek témát nyit, figyeljen már oda! Annyi szabálytalan témát látok Nálatok -  is! A bal felső sarokban látható aktív jelentésekre is nézzetek rá néha! Főleg filmek vannak, s néhány zene – most… S nem utolsósorban, ha írok Nektek, illetve a STAFF részben beírást teszek, akkor kérlek, válaszoljatok a következő belépésetekkor! Talán nem nagy kérések…
 

Valaki van olyan „helyzetben”, hogy fel tud ajánlani bármilyen „jutalmat” nyereményjátékhoz?
 

Várom a visszajelzéseiteket, javaslataitokat, meglátásaitokat! S persze kérdezzetek is bátran!
 

Jó munkát kívánok!
 

S még egyszer köszönet mindenkinek a munkájáért, hozzáállásáért!
 

t17t ;)

Link to comment
Share on other sites

Szia! 

 

Rendben van minden amit leírtál! 

Napokban inaktív vagyok, héten ez nem fog változni a munkahelyem miatt.

Jövőhét nyugisnak tűnik, akkor igyekszem jó néhány órát aktív lenni.

Általános fórumokat is igyekszem néhány új ötlettel és témával fellendíteni. :)

Link to comment
Share on other sites

sziasztok, igyekszem itt is lenni a munkám mellet, ahogy tudok korrigálok és jelzek ha találok valamit! de természetesen a fejlesztési ötletek is érdekelnek t17t várom hogy majd természetesen értesits ha van valami fejlesztés.

 

legyen szép estétek

 

Zoli

Link to comment
Share on other sites

a data feljelentgetésekhez egy gondolat, sajnos ugye a pirateclub se tudhat számontartani minden jogvégett szoftvert, zenét, vagy filmet, feltöltötársak is x,y oldalakrol hozzák és osztják meg a nagyérdemüvel, természetesen a datát is kötelezik a törvények és szabályozások, jogvédett tartalmak eltávolitása, vagy a birság megfizetése, ergo a pirateclub nem biztos hogy felel a tartalmak megjelenitéséjért ezügyben, ugyértem ha jogvédett is, nem a pirateclub teszi közzé tölti fel a datára hanem maga a felhasználo, ergo, vagy egy olyan alkalmazás kéne a pirateclub felületére ami kulcsszavakon alapulva kiszüri az ilyen termékeket, vagy abban az esetben ha ilyen megkeresés éri a pirateclub-bot az oldal azt a megkeresést továbbitja a felhasználo felé aki ezt megosztotta.. de ez csak egy gondolat!

Link to comment
Share on other sites

 

Sziasztok...

Részemről is OK minden....

Amit eddig tudtam segíteni azt tudom továbbra is folytatni...

 

Köszi szépen a visszajelzést! ;)

Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...