Jump to content
PirateClub.hu

Eltűnnek az Avi-formátumok :(


kékperzsa
 Share

Recommended Posts

  • 4 weeks later...

szerintem is  nagyon sokan keresgélik még az avit én is azt töltök még most is, és léteznek olyan hazai torrent oldalak pl: iNSANE ahová minden friss sorozat és új film kikerül aviban is, szimplán csak egy pár olyan pirateclub-os tag kellene akik onnan áttöltik az avi formátumokat is és szerintem nagyon sokan örülnének az aviknak itt is, ha esetleg van erre olyan személy aki onnan áttöltögetné ide az avikat én szívesen segítek meghívóval, sőt külföldi oldalakon is megtalálhatóak az avik még abban is szívesen segítek, vagyis gondolva azokra is akik angol nyelven néznek filmeket és sorozatokat, szerintem sok pirateclub-os fórumtársunk örülne az aviknak. :-)

én a konvertálgatást senkinek sem ajánlom, főleg olyanoknak nem akik nem értenek hozzá, borzasztó kokány minőséget is produkálhatnak, egyszerűbb letölteni hisz van forrás csak elérhetővé kellene itt is tenni ezen xvid -es anyagokat. :-)

további kellemes és szép napot minden pirateclub-os fórumtársnak. :-)

Link to comment
Share on other sites

az a szitu, hogy az avi elavult, nCore-ról szoktam tölteni, ott kb 2 -  2,5 éve vezették be, hogy aviba már ne töltsenek fel. Amíg nem volt laptopom, addig vagy a ps3-n vagy a full hd-s tvn néztem a filmeket. PS3 viszont nem játsza le az MKV-t, így marad a TV. Így nekem is gondott okozott. Fateromnál írattam ki a filmeket addig, s annyit tudtunk csinálni, hogy átkonvertáltuk avira.

 

Viszont én ezt tudtam, hogy előbb - utóbb eljön mindennek az ideje. Előbb - utóbb a DVD is elavult lesz, ahogy a MKV is... ez ellen nem tudunk mit csinálni.

Link to comment
Share on other sites

persze ezt megértem én is, de sokan keresgélik én is többek között és avit töltök még most is és iNSANE-on hála az égnek az összes most futó új film vagy sorozat elérhető aviban is ezért is szeretem azt az oldalt sőt sok olyan anyagot is találtam már insaneon ami nCORE-on tiltott vagy valami okból kifolyólag nem került fel, egyébként még mindig készül xvid -es rls külföldön is szóval végleg nem szűnt meg viszont sajnos nagy hátránya lett nCORE-nak hogy tiltották az xvid -et ugyanis rengeteg régi film és sorozat csak ilyen formában érhető el a neten és ezek már nem kerülhetnek fel, persze nekem nagy gondot nem jelent mert én ezen filmekhez és sorozatokhoz is hozzáférek így max esetleg akik arra várnak hogy ezen anyagok felkerülnek nCORE-ra hiába várnak, de hát ez van. :-)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...