Jump to content
PirateClub.hu
Sign in to follow this  
Guest Chili

Érkezik a Mafia III!

Recommended Posts

Guest Chili

Hatalmas város várja, hogy az uralmunk alá hajtsuk!

 

Idén októberben kerül a boltok polcaira a népszerű akciójáték, a Mafia harmadik része, amiben a New Orleansról mintázott New Bordeaux lesz a főszereplő játszótere. A legújabb kedvcsináló videóban arról kapunk egy kis ízelítőt, hogy mennyire változatos helyszínen engedhetjük majd szabadjára bűnözői hajlamainkat.

 

A Mafia III cselekménye a késő hatvanas évek Amerikájába repít minket, és a külső nézetes akciójátékban a vietnámi veterán és az árva Lincoln Clay irányítása lesz a feladatunk. Hősünk elsődleges feladata, hogy egy olyan bűnszervezetet építsen New Bordeaux-ban, melynek élén szembe tud szállni az olasz maffiával.

 

20160811mafia-iii-videojatek.jpg

 

A játékban nemcsak változatos módokon tudunk majd borsot törni az ellenfelek orra alá, de a kiskirállyá válásunk színhelye is meglehetősen színes képet mutat.

 

New Bordeaux összesen tíz markánsan eltérő kerületre oszlik, és mindössze annyi hasonlóság van köztük, hogy mindegyikben tombol az erőszak, aminek persze mi is aktív részesei leszünk.

 

 

 

A Mafia III október 7-én válik elérhetővé PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A játékból kapható lesz egy speciális, 150 dolláros változat is, ami többek között tartalmazza a főhős dögcéduláját, Playboy litográfiákat, söralátét szettet, egy 56 oldalas művészeti albumot, és egy valódi bakelit lemezt a játékban felcsendülő dalokkal.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Bejelentkezés

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×