Jump to content
PirateClub.hu

Érkezik a Mafia III!


Guest Chili
 Share

Recommended Posts

Hatalmas város várja, hogy az uralmunk alá hajtsuk!

 

Idén októberben kerül a boltok polcaira a népszerű akciójáték, a Mafia harmadik része, amiben a New Orleansról mintázott New Bordeaux lesz a főszereplő játszótere. A legújabb kedvcsináló videóban arról kapunk egy kis ízelítőt, hogy mennyire változatos helyszínen engedhetjük majd szabadjára bűnözői hajlamainkat.

 

A Mafia III cselekménye a késő hatvanas évek Amerikájába repít minket, és a külső nézetes akciójátékban a vietnámi veterán és az árva Lincoln Clay irányítása lesz a feladatunk. Hősünk elsődleges feladata, hogy egy olyan bűnszervezetet építsen New Bordeaux-ban, melynek élén szembe tud szállni az olasz maffiával.

 

20160811mafia-iii-videojatek.jpg

 

A játékban nemcsak változatos módokon tudunk majd borsot törni az ellenfelek orra alá, de a kiskirállyá válásunk színhelye is meglehetősen színes képet mutat.

 

New Bordeaux összesen tíz markánsan eltérő kerületre oszlik, és mindössze annyi hasonlóság van köztük, hogy mindegyikben tombol az erőszak, aminek persze mi is aktív részesei leszünk.

 

 

 

A Mafia III október 7-én válik elérhetővé PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A játékból kapható lesz egy speciális, 150 dolláros változat is, ami többek között tartalmazza a főhős dögcéduláját, Playboy litográfiákat, söralátét szettet, egy 56 oldalas művészeti albumot, és egy valódi bakelit lemezt a játékban felcsendülő dalokkal.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...