Jump to content
PirateClub.hu

Ez az úti cél illik hozzád a csillagjegyed alapján!


Guest Chili
 Share

Recommended Posts

Utaznál, de még nem tudod, mi lenne az ideális úti cél és melyik helyen éreznéd a legjobban magad? Akkor olvasd el a következő horoszkópot, amely elárulja, hova érdemes elindulnod!

 

 

Kos – Új-Zéland

 

Tele vagy energiával és imádod a kalandokat, a nyaralás alkalmával is sokkal inkább ejtőernyőzésre vágysz, mint az unalmas napozásra. Olyan helyet kell keresned, ahol extrém sportokat is kipróbálhatsz, erre pedig Új-Zéland a tökéletes megoldás. Bungee jumping az Auckland hídról? Meg vagyunk róla győződve, hogy Neked találták ki!

 

Bika – Olaszország

 

Számodra mindegy, hogy egy kis faluról vagy nagyvárosról van szó, a lényeg, hogy tudj jókat enni és szép legyen a kilátás. Erre a megfelelő hely Olaszország! Gondolázás Velencében, egy nagy tál pasta elfogyasztása Rómában vagy az Amalfi-part színes házainak megcsodálása – mind-mind Neked való program!

 

Ikrek – USA

 

Nem szeretsz unatkozni és utálod a monotonitást, ezért Neked New Yorkban a helyed! Ez az a város, amely soha nem alszik, tele van érdekes emberekkel és rejtett kincsekkel. Itt mindig pörög az élet! Imádni fogod a helyi street artot, a titkos bárokat és a hatalmas parkokat.

 

Rák – Németország

 

A kultúra és a történelem szerelmeseként ideális hely számodra Németország. Látogass el Berlinbe és nézz körül a Múzeumszigeten, de ne hagyd ki a müncheni Neue Rathaust sem, ahol megcsodálhatod a díszes figurákkal díszített, a város múltját bemutató hatalmas órát is. Ha pedig szeretnéd kifújni a gőzt, akkor irány az Oktoberfest, ahol végigkóstolhatod a remek német söröket!

 

Oroszlán – Egyesült Királyság

 

Szereted a luxust és vágysz a kényelemre, de igyekszel minél olcsóbban megúszni a nyaralásokat. Éppen ezért a Neked való hely London, ahol számtalan ingyenes programon vehetsz részt, legyen szó múzeumokról, zenei eseményekről (jazz, rock vagy éppen klasszikus). A brit főváros a lehetőségek városa, mire vársz még?

 

Szűz – Svájc

 

A Szüzek semmiképp nem nevezhetőek vakmerőeknek, sokkal inkább szeretnek mindent aprólékosan megtervezni. Nem is lehetne számukra ideálisabb hely Svájcnál, ahol különösen igaz a mondás: „rend a lelke mindennek”. Mindenhol tisztaság van, természeti értékei pedig gyönyörűek – ez az a hely, ahol megtanulhatsz a pillanatnak élni.

 

Mérleg – Franciaország

 

A Mérlegek igen érzelmesek, képesek egy-egy helybe azonnal beleszeretni. A szerelem városa, Párizs és egész Franciaország ideális a számodra – úgy gondoljuk, nem szükséges megindokolnunk bővebben, hogy miért. A francia főváros tele van rejtélyekkel és meglepetésekkel, amelyeket soha nem fogsz elfelejteni.

 

Skorpió – Thaiföld

 

Három dologra vágysz csupán: rejtély, szenvedély és kaland, ez pedig mind megtalálható a messzi Thaiföldön! Igazi földi paradicsom ez az ország álomszép tengerpartokkal, ahol mindig pezseg az élet. Számodra létfontosságú elem a víz, így különösen jól fogod itt érezni magadat.

 

Nyilas – Spanyolország

 

A Nyilasok imádnak életvidám emberek társaságban lenni, így nem is létezhetne tökéletesebb hely számukra Spanyolországnál. Dél-Európában mindenki nagyon közvetlen és nem mellesleg folyton süt a nap. Látogass el Madridba és Barcelonába, örök élmény lesz számodra!

 

Bak – Argentína

 

Igyekszel mindig a lehető legtöbbet kihozni a nyaralásból. Sokkal jobban érzed magad, ha új helyeket fedezhetsz fel, mint hogy egész nap a strandon napozz. Argentína ráadásul pont egy olyan ország, ahol anélkül járhatsz be fantasztikus nevezetességeket, hogy mélyen a zsebedbe nyúlnál. Imádni fogod Buenos Aires történelmi emlékeit és kultúráját – itt a helyed!

 

Vízöntő – Dél-Afrikai Köztársaság

 

Szenvedély, kíváncsiság és kreativitás jellemez. Nem szeretsz turistacsoportokat követni, sokkal inkább egyéni utakat szervezel. A Dél-Afrikai Köztársaság pont megfelel a temperamentumodnak, egzotikus helyeivel, múzeumaival, kávézóival és túraútvonalaival egyből levesz majd a lábadról!

 

Halak – Fülöp-szigetek

 

Ha nyaralás, akkor számodra egy olyan hely az ideális, amit nyugodtan nevezhetünk földi paradicsomnak. Ilyen például a Fülöp-szigetek! Egész nap gondtalanul süttetheted a hasad a tengerparton, megcsodálhatod az ország számos vízesését, és a közvetlen helyieknek hála hamar barátokat szerezhetsz.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...