Jump to content
PirateClub.hu

Scanbar


Gabi89
 Share

Recommended Posts

  • 1 year later...
  • Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 2 months later...

pofon egyszerű... nem csináltad meg a visszafele animációt... de előbb meg kéne érteni, hogy mit csinálsz, utána elkészíteni a képet

 

ezek szerint nem nagyon érted miről van szó :unsure:

 

pofon egyszerű. X frame-ből megcsinálsz egy odafele menő scanbart, utána X frame-ből megcsinálod a visszafele animációt is

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

CS3-ban egybe van már a PS meg az ImageReady.

Alapból nem látszik az ami IR-ben szóval a windows menüpontban katt az animation és a actions gombra.(magyarul fogalmam sincs mi a neve)

Nem ajánlom amúgy a magyar PS-t de te tudod. Először is a magyar tutorialokban is az angol PS szavait használják másodszor pedig olyan idétlen némely angol szó fordítása,hogy csak bezavar. Persze ki mihez van hozzászokva.

 

Link to comment
Share on other sites

Itt van:

 

mindent megcsináltam, úgy ahogy kell, mégsem mozog. Az első layer beállítása után (az animációban), amin baloldalt van a csík, lesz vagy 26 képkocka, amiken mindegyiken jobboldalt van! :o

És az utolsó layerre kattintva (amin szintán jobboldalt van a csík), beállítottam azt, ami le van írva, és nem mozog, hanem ilyen kuka, a csík jobboldalt, ahogy láthatjátok. Mit tegyek?

post-1164863-1220983461.gif

post-1164863-1220983570.jpg

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok!

Minden megy szuperül (magyar photoshop CS3-mam van). Egy gondom akadt: nem tudom behozni a Ctrl+Shift+M-mel az ImageReady-t, most melyik magyar menüpontra kattintsak, hogy tovább tudjak lépni?

 

cs3-ban már nincs imageready. az a cs2-höz volt egy külön alkalmazás. cs3ból ezt már kiszedték, és egy animation paletta lett belőle.

Link to comment
Share on other sites

igen, gifben kéne, de ez még mindig nem animált :D vagy én nézek rossz képet? :D

 

szerk: ja nem, rájöttem. cs3ban van egy olyan menüpont, hogy save for web and devices... na ott kell menteni, mert csak úgy menti le az animált képkockákat is

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

3-as lépésnél elakadtam, Imageready nekem úgy tudom, hogy van (Photoshop cs3 extended-em van) imageready-m, de nem nyitja meg ctrl+shift+m-el.

Ha nem gyorsbillentyűvel akarom akkor hol tudom ezt megnyitni? Mert volt már olyan hogy valamit gyorsbill.-el nem tudtam megnyitni csak úgy hogy kikerestem, de a photoshop menüje elég nagy és nem találom meg pedig már 2x végignéztem :)

 

Szerk.: Pár hsz-el feljebb már elolvastam, nem szóltam... :)

Link to comment
Share on other sites

Igen, már észrevettem a fenti szerkesztéseket, szerkesztettem is a hozzászólást és akkor még te nem írtál, nem tudom, hogy nem láttad-e, mert ha látod akkor már tudtad volna hogy észrevettem a hozzászólásokat.

 

De elakadtam még így is.

ImageReady gondolom kicsit másabb volt mint az animation, mert ha a tutor szerint csinálom akkor az animation-nál más jön ki.

Az a baj, hogy nem tudom megfogalmazni hogy mi a baj,5-10 perc múlva megszerkesztem ezt a hsz-t és megpróbálom akkor leírni.

 

Szerk.: Na valahogy sikerült, kicsit egyedi módszerrel, csak az a baj hogy ahogy mozog a scanbar "laggol", akadozva meg nem olyan folyamatosan mint ahogy a fórumozók belinkelték.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Na ma is nekiálltam készíteni egyet, megcsináltam mindent ahogy írtad, megint lejátszottam próbaképpen photoshop-ban hogy milyen lett, de most is akadozik.

Gondoltam mindegy, elmentem GIF-ként, hátha akkor nem akadozik, és tényleg nem akadozott.

Én voltam a béna, bocs, és kösz a tutorialt.

 

Szerk.: Egy kicsit elakadtam.

Csináltam volna egy másik képre is scanbar-t, de amikor az imageready-ban (nekem animation) csináltam az új layert, akkor amikor elmozdítottam a scanbar-t a kép másik oldalára, az 1-es layeren is elmozdult a scanbar.

Mit ronthattam el, előbb sikerült most is ugyanúgy csináltam, nem tudom mi lehet a baj.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
A Paint Bucket-et hol találom? :o:unsure:

 

googleben 2 percig tartott kikeresnem, hogy pontosan hol van...nem mintha nem tudnám, csak gondoltam mielőtt kérdőre vonom mér vagy ilyen lusta, utánanézek, hogy mégis...

 

szóval nehogy ez okozzon már gondot

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...