Jump to content
PirateClub.hu
Sign in to follow this  
Kebella

Megdöbbentő arcot kap az Ertiga. Vajon a Swift lesz a következő?

Recommended Posts

Az első lökhárító módosításával sikerült megvadítani az eddig szerény megjelenésű Suzuki Ertiga egyterűt. Vajon a Swiftnél is végrehajtják ezt a műtétet?

 

274229_ertigaindex.jpg

 

Ázsiában népszerű családi autó a 4,3 méteres Suzuki Ertiga egyterű (amelyet Mazda VX-1-ként is forgalmaznak), amely egészen mostanáig a nálunk is kapható Swiftre hasonlító megjelenéssel készült. Azonban ez hamarosan megváltozik, rengeteg krómmal, hatalmas méretű, mosolygó szájra hasonlító alsó légbeömlővel alakítják át gyökeresen a megjelenést - idő előtt napvilágot látott fényképek alapján ismerhetjük meg az új arcot.

 

274226_ertiga2.jpg

 

Ráadásul a lámpákhoz és a fém karosszériaelemekhez se nyúlnak a modellfrissítés során, tehát viszonylag olcsó az átalakítás, a hatás pedig döbbenetes. Azon lehet vitatkozni, hogy szép-e, de mindenképpen feltűnőbb a korábbinál - és egy kicsit még a Peugeot 308 RCZ-re is hasonlít az orr. Az új első-hátsó lökhárító egyébként úgy 10 centivel növeli meg az egyterű hosszát, korábban kicsivel 4,3 méter alatt volt az Ertiga, most kicsivel e fölött van. Az optikai változtatások mellett az alapfelszerelésként adott LED-es menetfény, valamint az új, 9 colos képátlójú, android és iOs operációs rendszerű telefonokkal együttműködni képes érintőképes fejegység jelenti a változást. Elsőként Malajziában dobják piacra a felfrissített Suzuki Ertigát, majd ezt követően folyamatosan vezetik azt be, arra továbbra sincs esély, hogy Európába is eljutna az egyterű. Azonban könnyen lehet, hogy a Swiftnél is bevezetik majd ezt, a jelenleginél sokkal látványosabb megjelenést, nem is annyira a mostani generációnál, hanem a 2017-re várható teljesen új modellnél.

 

274228_ertiga4.jpg

 

Forrás: automotor.hu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Bejelentkezés

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×