Jump to content
PirateClub.hu

Megdöbbentő arcot kap az Ertiga. Vajon a Swift lesz a következő?


Kebella
 Share

Recommended Posts

Az első lökhárító módosításával sikerült megvadítani az eddig szerény megjelenésű Suzuki Ertiga egyterűt. Vajon a Swiftnél is végrehajtják ezt a műtétet?

 

274229_ertigaindex.jpg

 

Ázsiában népszerű családi autó a 4,3 méteres Suzuki Ertiga egyterű (amelyet Mazda VX-1-ként is forgalmaznak), amely egészen mostanáig a nálunk is kapható Swiftre hasonlító megjelenéssel készült. Azonban ez hamarosan megváltozik, rengeteg krómmal, hatalmas méretű, mosolygó szájra hasonlító alsó légbeömlővel alakítják át gyökeresen a megjelenést - idő előtt napvilágot látott fényképek alapján ismerhetjük meg az új arcot.

 

274226_ertiga2.jpg

 

Ráadásul a lámpákhoz és a fém karosszériaelemekhez se nyúlnak a modellfrissítés során, tehát viszonylag olcsó az átalakítás, a hatás pedig döbbenetes. Azon lehet vitatkozni, hogy szép-e, de mindenképpen feltűnőbb a korábbinál - és egy kicsit még a Peugeot 308 RCZ-re is hasonlít az orr. Az új első-hátsó lökhárító egyébként úgy 10 centivel növeli meg az egyterű hosszát, korábban kicsivel 4,3 méter alatt volt az Ertiga, most kicsivel e fölött van. Az optikai változtatások mellett az alapfelszerelésként adott LED-es menetfény, valamint az új, 9 colos képátlójú, android és iOs operációs rendszerű telefonokkal együttműködni képes érintőképes fejegység jelenti a változást. Elsőként Malajziában dobják piacra a felfrissített Suzuki Ertigát, majd ezt követően folyamatosan vezetik azt be, arra továbbra sincs esély, hogy Európába is eljutna az egyterű. Azonban könnyen lehet, hogy a Swiftnél is bevezetik majd ezt, a jelenleginél sokkal látványosabb megjelenést, nem is annyira a mostani generációnál, hanem a 2017-re várható teljesen új modellnél.

 

274228_ertiga4.jpg

 

Forrás: automotor.hu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...