Jump to content
PirateClub.hu

A galaxis őrzői Vol. 2


hankock
 Share

Recommended Posts

A tavaly augusztusban debütált Galaxis őrzői egy nagy kérdést hagyott maga után: kicsoda Űrlord apja? Sajnos jelen esetben nem segít, ha előrántunk egy képregényrajongót az ingünk ujjából, hiszen James Gunn rendező már 2013-ban elárulta, hogy nem az a karakter lesz Chris Pratt filmes apukája, akit várnánk. Ez azt jelenti, hogy J’son, a Spartoi  Birodalom vezére kilőve, na bumm.

A rendező most arról nyilatkozott, hogy habár továbbra is a nem mindennapi csapat lesz a középpontban, de amíg az első rész Űrlord és az édesanyja kapcsolatát taglalta, addig a folytatásban az apáké a főszerep. Érdemes megfigyelni, hogy Gunn többes számban használta az apa kifejezést, szóval valószínűleg nem csupán az “Űrapuka”, hanem valaki más faterja is a képbe kerül. A legjobb tippünk egyelőre Nebula (Karen Gillan), akinek tovább fokozódhat apjával, Thanos-szal (Josh Brolin) való nem túl rózsás viszonya.

James Gunn azt is megemlítette, hogy nem csupán a 2., de már A galaxis őrzői 3. részére is akadnak tervei, azt viszont természetesen még nem tudni, hogy a franchise élén marad-e mire eljutunk addig a pontig.

------------------------------------

 

 

 

Az egyik legemlékezetesebb pillanata a tavalyi év egyik legjobb filmjéből, A galaxis őrzői-ből (Guardians of the Galaxy) kétség kívül Baby Groot feltűnése volt, mikor is a film végén táncolni kezdett a Jackson 5 “I Want You Back” című számára, miközben a háttérben Drax, a pusztító (Dave Bautista) épp a pengéit tisztította. A jelenet viszont felvetette az egyik legnagyobb kérdést a folytatással kapcsolatban, hogy vajon A galaxis őrzői Vol. 2-ben milyen nagy, vagy éppenséggel milyen kicsi is lesz Groot. Miközben Az utolsó boszorkányvadász (The Last Witch Hunter) című filmjét népszerűsíti Vin Diesel, egy interjú során elárulta, hogy ő bizony egy gigantikus Grootot szeretne viszont látni:

Beszéltem róla James Gunn-nal. Nem tudom, hogy mi lesz a végső döntés, de én egy gigantikus Grootot szeretnék látni. Elképzeltem, amint bekerül egy erdőbe, és miután elfogyasztja az összes fát, mekkorára nőne! Fantasztikus lenne látni egy ilyen óriás Grootot.

Még januárban hintette el Gunn azt a lehetőséget, hogy a Baby Groot valójában Groot fia, és hogy Groot halott, de ez nem lett megerősítve. A rendező azt is feltárta, hogy Vin Diesel fogja továbbra is kölcsönözni fogja a hangját, de nem tudni, vajon fog-e bővülni a szókincse, vagy továbbra is csak annyit fog tudni mondani, hogy “Én vagyok Groot”. (A Galaxis őrzői végén ugyanis már elhangzott tőle a “Mi vagyunk Groot” mondat, ezért elképzelhető, hogy az új részre már megtanul néhány új szót.)

A folytatásról sajnos egyenlőre csak annyit tudni, hogy a főszereplők, mint Chris Pratt (Star-Lord), Zoe Saldana (Gamora), Dave Bautista (Drax, a pusztító) és Bradley Cooper (Rocket Racoon, vagy magyarul Mordály hangja) várhatóan visszatérnek, csakúgy, mint Karen Gillan (Nebula) és Michael Rooker (Yondu) is. A rendező a közelmúltban viszont azt is elárulta, hogy egy új karakter, valamint egy új idegen faj, a ’Sneepers’ is bevezetésre kerül az univerzumba (amelyet eredetileg betiltott a Marvel jogi osztálya, ugyanis a Sneeper szó izlandi nyelven „csiklót” jelent), és azt is megtudjuk, ki Star-Lord apja.

James Gunn már megkezdte az előkészületeket Atlantában a Galaxis őrzői Vol. 2-höz, melynek hivatalos munkálatai január-február környékén kezdődnek majd meg. A premier időpontját is már régóta tudni, mely 2017. május 5-re esik, és most, hogy a forgatás hamarosan megkezdődik, remélhetőleg az új történet részleteiről is apránként lehull majd a lepel.

 

cinestar

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...