Jump to content
PirateClub.hu

Microsoft Windows 10


Kr@sstheon1y
 Share

Recommended Posts

Szép napot!

Frissítettem a Windows 8.1 pro-t win 10-re. Majd teljesen újratelepítettem. Szerintem jól működik, de egy bajom azért mégis van vele. Bejelentkezéshez PIN kódot adtam meg és azóta minden bejelentkezésnél, hogy be tudjam írni a számokat, a Num Lock billentyűt le kell nyomnom, mert máshogyan nem reagál a számbillentyűkre. Mit lehet ez ellen tenni, hogy ne kelljen állandóan nyomkodnom a Num Lock billentyűt? Ha tud valaki segíteni ebben, azt nagyon szépen megköszönném! 

Link to comment
Share on other sites

Szép napot!

Frissítettem a Windows 8.1 pro-t win 10-re. Majd teljesen újratelepítettem. Szerintem jól működik, de egy bajom azért mégis van vele. Bejelentkezéshez PIN kódot adtam meg és azóta minden bejelentkezésnél, hogy be tudjam írni a számokat, a Num Lock billentyűt le kell nyomnom, mert máshogyan nem reagál a számbillentyűkre. Mit lehet ez ellen tenni, hogy ne kelljen állandóan nyomkodnom a Num Lock billentyűt? Ha tud valaki segíteni ebben, azt nagyon szépen megköszönném! 

 

Többeknek ezt a problémát megoldotta a KB3081424-es frissítés.

Tartós aktiválási megoldás van 10-hez? KMS-ről tudok, de az csak 180 napos, tartósat kereset, mint 7-nél pl a DAZ-os megoldás.

Link to comment
Share on other sites

Láttam leírást erről valahol, a következő a lényege:

 

A telepítések alatt végig ne legyen net, húzd ki a kábelt / ne csatlakozz wifire egyszer sem!

 

1. Felteszel egy Windows 7 Professional-t, de nem adsz meg neki termékkulcsot

2. Aktiválod a (DAZ-féle) Windows Loader-rel

3. Frissíted Windows 10 Professional-re egy netről leszedett telepítőt indítva a Windows-on belül. (Azaz nem tiszta telepítéssel!)

(Telepítéskor ennek se adsz meg termékkulcsot egyszer se, mindig kihagyod.)

 

4. Telepítés után, mikor már az asztalon vagy, bedugod a netet és aktiválja magát.

 

A helyes Windows kiadás kiválasztása elvileg fontos, mivel azonos verziókat biztosan lehet frissíteni, tehát pl. Windows 7 Professional -> Windows 10 Professional. Ha ezeket végigcsináltad egyszer, onnantól akárhányszor telepítheted a Windows 10-et normálisan, rögtön tartósan aktiválja magát azon a gépen. Termékkulcs később se kell, nem az alapján aktiválja magát.

 

 

Az kérdéses, hogy mikor lövi ki a Microsoft ezt a fajta aktiválást (ha egyáltalán kilövi), de most még elvileg működik. Szerintem megér pár óra szenvedést egy próba.

Link to comment
Share on other sites

A Microsoft Windows 10 tartósan aktivált "legalizálása"  by fotzegeil

 

by japojani: személyes tapasztalat, hogy ezzel a módszerrel, csak a Home verzió aktiválható, a Professional NEM!
 

win10.jpg

 

Mivel ez a lehetőség elvileg 1 éven keresztül érvényes, azaz 2016.07.29-ig (persze aki megcsinálja, annak onnantól kezdve bármikor tartósan aktivált lesz az operációs rendszere tiszta telepítés után is az adott számítógép konfiguráción), de azért nem árt minél hamarabb megcsinálni, nehogy valahogy megfékezze ezt a módszert a Microsoft vállalat::


Miért ajánlatos 1-2 órát szenvedni 3 operációs rendszer telepítési idővel 1 helyett?
A Windows 10, vagy, ha úgy jobban tetszik, Windows az utolsó fő verziós Windows kiadás, a továbbiakban ezt az operációs rendszert fogják olyan frissítésekkel is ellátni, melyek teljesen új funkciókkal fogják kibővíteni az alap operációs rendszert, tehát amennyiben elvégzed az általam írt procedúrát, végeredményként kapsz egy tartósan aktivált Microsoft Windows 10 Professional vagy Home kiadást (Enterprise és Education kiadásokra nem érvényes, hisz azok mennyiségi licences termékek), amit amennyiben az adott számítógépre a későbbiek folyamán tiszta telepítéssel újra telepítesz, ugyanúgy aktivált marad!!!
Illetve azt is megemlíteném, hogy ugye így nem kell majd semmilyen más termékkulccsal/töréssel szenvedned, hisz az aktivációját tekintve teljesen eredeti, tartósan aktivált lesz, csak nem tudod majd blokkal/számlával, valamint az adott számítógép konfigurációra ragasztandó Windows 10-es, sorozatszámot tartalmazó matricával bebizonyítani, hogy valóban legális úton vásároltad meg, de az már csak részlet kérdése!


Mit kell tenned? Leírom neked részletesen!

Fontos, hogy offline módban, azaz internetkapcsolat nélkül kezdj hozzá a telepítésekhez, és ne is csatlakozz addig az internetre, amíg azt nem írom az adott lépésben!


01. Telepítsd fel tiszta telepítéssel a kívánt Windows 10 kiadásnak megfelelő Windows 7 kiadást úgy, hogy a Windows 7 telepítése közben ne adj meg termékkulcsot, illetve a pipát is vedd ki "A Windows automatikus aktiválása, amikor online állapotban vagyok" lehetőségtől, és kattints a "Mellőzés"-re

Windows 7 Professional   -->   Windows 10 Professional
Windows 7 Home Premium   -->   Windows 10 Home


02. Aktiváld a "Windows Loader 2.2.2 [by Daz]" loaderrel, majd indítsd újra a számítógépet, letöltési link:

https://mega.nz/#!OI9iQIaJ!nCDPTTRhiifuBkrJAW6Hqmf4lcc0a738ja5l4gAsRqw

03. Frissítsd a kívánt Windows 10 kiadással, azaz a Windows 10-es telepítőn nyisd meg a "setup.exe" fájlt, és kövesd az alábbi lépéseket!

04. A "Fontos frissítések beszerzése" ablakban pöttyözd be a "Most nem" lehetőséget, majd kattints a "Tovább"-ra

05. A "Licencfeltételek" ablakban értelemszerűen kattints az "Elfogadás"-ra

06. A "Telepítésre kész" ablakban pedig értelemszerűen kattints a "Telepítés"-re!!!

07. Innentől kezdve értelemszerűen magától frissíti a telepítő a Windows 7-et Windows 10-re, majd a telepítés legvégén felajánlja a személyes beállítási lehetőségeket!!!

08. Amint elkészült a Windows 10 telepítése, és bejelentkezett a felhasználói fiókba, csatlakozz az internetre, hogy aktiválódjon

++. Aktiválás ellenőrzése: Rendszergazdai jogosultságú parancssorba (Win+X/A) az alábbi paranccsal:
      slmgr.vbs -XPR

09. Ezek után nincs más dolgod, mint tiszta telepítéssel újra telepítened a kívánt Windows 10 kiadást offline módban, azaz internetkapcsolat nélkül, persze azt a kiadást választva, melyet az előbbiek során "legalizáltál" az adott számítógépre még hozzá úgy, hogy amikor majd kéri, ne adj meg termékkulcsot, hanem kattints majd a "Kihagyás" lehetőségre, amikor pedig a személyes beállítási lehetőségek előtt újra kéri a termékkulcsot, kattints majd a "Későbbre halasztás" lehetőségre!!!


Nagyon fontos: Ha a fentebb írt módszerrel sikeresen aktiváltad a Windows 7-ről való frissítéssel a Windows 10-et, amennyiben a későbbiek folyamán akár tiszta telepítéssel is telepíted offline módban, azaz internetkapcsolat nélkül, ugyanazt a Windows 10 kiadást telepítsd, mely jelenleg sikeresen aktiválva lett, valamint a telepítés közben ne adj majd meg termékkulcsot, hanem kattints majd a "Kihagyás" lehetőségre, amikor pedig a személyes beállítási lehetőségek előtt újra kéri a termékkulcsot, kattints majd a "Későbbre halasztás" lehetőségre, mivel abban az esetben amint online lesz az adott számítógép, egyből automatikusan aktiválódni fog!!!


Ha már úgy lett híresztelve, hogy a Microsoft Windows 10 otthoni felhasználásra ingyenes lesz, remélem, így mindenki könnyen boldogul vele, hogy annak ellenére, hogy a Microsoft vállalat nem pont így gondolta, valóban mindenkinek megspóroljam a termékkulcs árát!!!

 

 by fotzegeil

 

 

SNvGKA1.jpg
UcdHSOv.jpg
Mc1H0Vh.jpg
x7I76GC.jpg
Lg7VjaZ.jpg
Lmwd09F.jpg
tI60qYi.jpg
sv19Knt.jpg
oZWDrwX.jpg
RWPM7g7.jpg
F58Vi0D.jpg
2p6l6tC.jpg
e6qfzG3.jpg
viZAe26.jpg
RCnbfrF.jpg
DSTW6dn.jpg
QFzTBuJ.jpg
3DYLRhP.jpg
R0XoaxT.jpg
ANHcdTg.jpg
 

Módosította japojani
Link to comment
Share on other sites

Szép Etét Uraim smile1.gif
Engem olyan képernyő fogad , mikor szeretnémf eltelepíteni ezt a verziót , amilyenr google-ba se taláéltam... :/ kiirtam dvd-re a telepítőt , beállíitom bisoba h dvd-ről bootoljon , kijön win10 logo , bejön a terület magyar nyelv meg minden utána telepítés..és utána meg ez..kezd kicsi idegesítő lenni h nem találok rá semmi...:/ előre is köszönöm smile1.gif
1. http://kepfeltoltes.hu/view/150810/9511670651_www.kepfeltoltes.hu_.png

2.http://kepfeltoltes.hu/view/150810/11184679992_www.kepfeltoltes.hu_.png

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok!

nálam meg a Windows 10 telepítésénél az utolsó fázisnál felmegy 37%-ig, és utána kijön egy felugró kis ablak,hogy váratlan hiba történt,a windows telepítése sikertelen.ezt csak "ok"--val lehet eltüntetni.valami ötlet?THX

 

A HIBA OKA : A TELEPÍTŐ NEM TUDTA ÉRVÉNYESÍTENI A TELEPÍTŐKULCSOT!

Link to comment
Share on other sites

nekem a következő eljárás vált be tiszta "szűz" telepítéshez:

 

1) letöltöttem a microsoft megfelelő oldaláról a mediacreationtool-t.

2) elindítva ezt, kiválasztottam a számomra megfelelő operációs rendszerváltozatot (10Prox64) és hogy usb-re (pendrive-ra) kérem

3) türelmes várakozás után elkészült a telepítő, rendszer újraindítása

4) biosnál kiválasztottam az egyszeri bootmenűt és bejelöltem, hogy a pendrive-ról induljon

5) minden faxni nélkül elindult a telepítés, tehát teljes net és minden egyéb bekapcsolva maradt, frissítések is

6) amikor sikerrel túljutottam a fiók bejelentkezésen és az összes többi, már korábban megszokott beállításon, beállítottam, hogy innen kezdve ne jelszót, hanem pin-kódot kérjen, rendben elindult a tizes.

7) előrántottam a már korábban beszerzett microsoft tools 2.53-mat és az EZ-modullal aktiváltam.

8) azóta is minden gond nélkül használom.

Link to comment
Share on other sites

egyre sűrűsödik a gyanúm, hogy a  konfiggal lehet valami, bios frissítés esetleg? haldokló vinyó?

+1 ötlet, próbáld meg előre leformázni a a telepítésre szánt particiót és szintén formázd le, amikor arra a pontra érsz, hogy kijelölöd a helyét.

ha mr gates is úgy akarja, akár még sikerülhet is.

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok. Azt szeretném megkérdezni, hogy ha angol nyelvű win10-et teszek fel és felcsatlakozok a hálózatra, akkor a régióm szerint fog valamit módosítani a beállításokon? Azért lenne fontos, mert ki szeretném próbálni a Cortana-t, de ugye az a magyar nyelvű rendszereken még nem elérhető. Angol esetében is kell trükköznünk a régió bállításokkal? (pl tegyük fel, hogy nem jelentkezek be a Microasoft fiókommal, hanem létrehozok egy Offline profilt és úgy használoma  rendszert)

Link to comment
Share on other sites

Szevasztok!

Father is frissített a win10-re, de amikor kiakarja kapcsolni a laptopot az nem megy, ez a hibaüzenet jön fel BUGCODE_NDIS_DRIVER és újraindul.

Próbáltam rákeresni, de mindenhol csak a KÉKHALÁL-ról volt szó, de neki nem fagy le csak újraindul.

A driverek naprakészek mindent felismer..... stb WIN7-tel nem volt gond.

Vki vmi ötlet???? THX

Link to comment
Share on other sites

Üdv

Bocsássátok meg nekem,de java-részben olvasgatott eddigi hozzászólásoktól szinte nevetőgörcsöt kaptam.

Értem most a telepités során fellépett hibák miatt.

Ezeket mondjuk (részemről) olyan majd 20 évnyi számitógép használat és karbantartás vele hozza,hogy ilyen hibákat még csukott szemmel sem vétenék.

1. Egy rendszer telepitése során legfontosabb szabály,hogy leformázott particióra tegyük (telepitsük) fel,egyéb esetben várhatóak hibák nem is kis mennyiségben.

2. Ha több HDD vagy SSD van a gépben,csak azt hagyjuk üzem alatt amire éppen telepitünk (áram és adatkábel lecsatlakozása).

3. A BIOS-t tegyük default-ra,és csak azt a legfontosabb dolgot állitsuk be,hogy miről boot-oljon a gép elsőre (pendrive,CD/DVD,stb),értelemszerűen miről inditjuk a telepitőt.

4. CSAK is új telepitést végezzünk,SOHA nem az előzőt frissitve az újjal,szintén rengeteg hiba forrássát hozza.

5. A kedvencem,hogy olyan gépre akarjuk ráeröltetni az új rendszert ami már mózeumokban is ritka kincs,magyarán nem is birja vinni az új rendszert még ha akarná sem.

6. Ez most az újabb rendszerekkel kapcsolatos (8, 8.1, 10) nekem a Microsoft Toolkit segitett aktiválni a rendszereket gond nélkül,az a kis mellékterméke,hogy időkorlátos,azt azzal lehet orvosolni,ha eljön a lejárás időpontja csak újrafuttatjuk és újból aktiváljuk a rendszerünket.

Ez csak kis plusz,hogy a 10-est már én is használtam bár még nem teljes egészében,mert egy bizonyos hangkártyához (nem reklámozok) még nem készült el a hivatalos driver,ki birom várni és az öreg 8.1-et használom addig.Még kis plusz,hogy ezekhez az új rendszerekhez már nem kell napokat az interneten tölteni,hogy megfelelő drivert találjunk a gépünkben lapuló alkatrészek után.

U.I.: Ha nem vagyunk tisztában egy rendszer telepitéséről,kérjük ki erre szakosodott szakemberek tanácsát-segitségét-véleményét.

Köszönöm a figyelmet.

Link to comment
Share on other sites

Most vagy nem ide írtam, vagy ide, de törölték??? :D  írjátok meg ha itt olvastátok ma már a következő kérdésemet :)

 

Nem ismerem a w10 et, mert a w8 és 8.1 et sem használtam, nem jött be (ellenben a 10 már jó)

Mivel nem ismerem a 10 et, ezért elég buta kérdést teszek most fel: Egyszerüen nem tudom hol lehetne testre szabni a tálcát, :D mert a tálcán egér jobb gomb tulajdonságok/Tálcák teste szabása-nál kidob a netre...

Szóval hol lehet beállítani? :)

Link to comment
Share on other sites

Mivel a Windows 7 Ultimate (x86/x64) verziót is frissíti a Microsoft Windows 10-re, a Professional változatra (mivel a Windows 10-nek - egyenlőre - nincs Ultimate kiadása), feltételezem, hogy a Windows 10 Professional telepítővel lehet Windows 7 Ultimate-ről frissíteni.

 

Forrás :

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-win_upgrade/windows-7-ultimate-upgrade-to-windows-10/3212a092-d770-4c5f-be33-ccac0697d0b7?auth=1
 

Vélemények ?

Módosította pro230
Közvetlen link miatt szerkesztve.
Link to comment
Share on other sites

Sziasztok!

nálam meg a Windows 10 telepítésénél az utolsó fázisnál felmegy 37%-ig, és utána kijön egy felugró kis ablak,hogy váratlan hiba történt,a windows telepítése sikertelen.ezt csak "ok"--val lehet eltüntetni.valami ötlet?THX

 

A HIBA OKA : A TELEPÍTŐ NEM TUDTA ÉRVÉNYESÍTENI A TELEPÍTŐKULCSOT!

Szerintem nem a feltelepített verziónak megfelelő w10 verziót próbálod meg telepíteni (pl. w7 home nem frissíthető w10 pro-ra)

Link to comment
Share on other sites

Üdv

Bocsássátok meg nekem,de java-részben olvasgatott eddigi hozzászólásoktól szinte nevetőgörcsöt kaptam.

Értem most a telepités során fellépett hibák miatt.

Ezeket mondjuk (részemről) olyan majd 20 évnyi számitógép használat és karbantartás vele hozza,hogy ilyen hibákat még csukott szemmel sem vétenék.

1. Egy rendszer telepitése során legfontosabb szabály,hogy leformázott particióra tegyük (telepitsük) fel,egyéb esetben várhatóak hibák nem is kis mennyiségben.

2. Ha több HDD vagy SSD van a gépben,csak azt hagyjuk üzem alatt amire éppen telepitünk (áram és adatkábel lecsatlakozása).

3. A BIOS-t tegyük default-ra,és csak azt a legfontosabb dolgot állitsuk be,hogy miről boot-oljon a gép elsőre (pendrive,CD/DVD,stb),értelemszerűen miről inditjuk a telepitőt.

4. CSAK is új telepitést végezzünk,SOHA nem az előzőt frissitve az újjal,szintén rengeteg hiba forrássát hozza.

5. A kedvencem,hogy olyan gépre akarjuk ráeröltetni az új rendszert ami már mózeumokban is ritka kincs,magyarán nem is birja vinni az új rendszert még ha akarná sem.

6. Ez most az újabb rendszerekkel kapcsolatos (8, 8.1, 10) nekem a Microsoft Toolkit segitett aktiválni a rendszereket gond nélkül,az a kis mellékterméke,hogy időkorlátos,azt azzal lehet orvosolni,ha eljön a lejárás időpontja csak újrafuttatjuk és újból aktiváljuk a rendszerünket.

Ez csak kis plusz,hogy a 10-est már én is használtam bár még nem teljes egészében,mert egy bizonyos hangkártyához (nem reklámozok) még nem készült el a hivatalos driver,ki birom várni és az öreg 8.1-et használom addig.Még kis plusz,hogy ezekhez az új rendszerekhez már nem kell napokat az interneten tölteni,hogy megfelelő drivert találjunk a gépünkben lapuló alkatrészek után.

U.I.: Ha nem vagyunk tisztában egy rendszer telepitéséről,kérjük ki erre szakosodott szakemberek tanácsát-segitségét-véleményét.

Köszönöm a figyelmet.

OK hogy leformázott particióra telepítesz ha tiszta telepítést csinálsz, DE ha van telepítve a gépen w7 vagy 8.1 és ráadásúl még aktiválva is van, akkor elősször frissíteni kell, ha a frissítés sikeres akkor az aktiválja magát, nem kell bűvészkedni. Ha ez így megvan, akkor lehet tiszta telepítést csinálni ha valaki azt szeretne, mert a telepítés végén automatikusan aktiválja magát a w10. Ez úgy történik, hogy a hardver alapján (alaplap) a Microsoft mentette azt, hogy ezen a gépen már aktiválva volt a w10 és így újra aktivált a rendszer nem kell se kód, se egyéb orvosság.

Ha tiszta telepítés történt akkor a legújabb KMSpico vagy Microsoft Toolkit is aktiválja (időkorlát az van, de ha jól csináljuk akkor automatikusan csinálja az aktiválást).

 

"U.I.: Ha nem vagyunk tisztában egy rendszer telepitéséről,kérjük ki erre szakosodott szakemberek tanácsát-segitségét-véleményét.

Köszönöm a figyelmet." :D :D

 

Üdv: firemano

Link to comment
Share on other sites

Firemano

Olvasd el figyelmessen a 4-es pontot,ha nem világos akkor újra és újra.

Ha már letöltesz valamit akkor az legyen az eredeti telepitő amiről később megcsinálod az új rendszert.

Az év elején mikor kijött a próbaverzió a 10-esről azt is úgy tettem fel a gépre,hogy leformáztam a particiót,és attól hogy frissitésnek indult mégis szinte egy új rendszer kerekedett belőlle,semmi nem maradt hátra a régi rendszerből,még a windows old csomag sem.

Mellesleg engem nem kell tanitani egy rendszer telepitéséről,sem beállitásáról azt megcsinálta az élet,szóval kösz.

Akinek meg a régi rendszer frissitéséhez van kedve,hát szive joga mit tesz fel a gépére,de akkor meg nem kellene enciklopédia méretű hibákkal teleirni az oldalt,hogy az miért is van.

Link to comment
Share on other sites

Akkor most te is olvasd el az ő hozzászólását figyelmesebben! :)

 

Az ingyenes frissítési lehetőség úgy szól, hogy meglévő rendszert frissítünk. Azaz van egy jogtiszta Windows 8.1-ünk például, ráfrissítjük a 10-et, és az automatikusan aktivált lesz. Ezt egyszer mindenképp meg kell tenni, mert egyszerűen így működik a dolog. Utána annyi tiszta telepítést csinálunk, amennyit akarunk, termékkulcs megadása nélkül is automatikusan aktiválja magát telepítéskor. Ismétlem: akár rögtön a frissítés után is tolhatunk egy tiszta telepítést, abba a plusz fél óra munkába senki nem hal bele, csak egyszer kell megcsinálni.

 

Erről szól a picit fentebb említett módszer is, hogy egy Windows Loader-rel aktivált 7-ből miként lehet csinálni tartósan aktivált Windows 10-et.

 

Van aki azt részesíti előnyben, ha egyáltalán nem kell 180 naponta újraaktiválnia a rendszerét. Ezt kéne tiszteletben tartani. Nekem aztán teljesen mindegy, hogy KMS-sel aktiválom, vagy nem (bár egy ideje amúgy is jogtiszta rendszert használok), de megértem azt is, akinek nem mindegy. A lehetőségek adottak, mindenki úgy használja ki őket, ahogy akarja.

Link to comment
Share on other sites

 

Ezt egyszer mindenképp meg kell tenni, mert egyszerűen így működik a dolog.

Ez így nem fedi a valóságot :) Ha van Win10-hez kulcsod, telepítheted helyből azzal (én is így csináltam), nem kell előtte Win7/8.1-ről csinálni egy frissítést, hogy eltárolja a regisztrációt.

Link to comment
Share on other sites

Nekem a Microsoft Tolkit 2.6 -al simán sikerült aktiválni a w10-et.

 

A fentebbi kérdésemre senki nem írt választ, pedig egyszerű kis kérdés volt.

Azonban már rájöttem, hogy lehet változtatni a tálca színét, de azzal együtt minden ugyan arra a színre változik... Hát ez katasztrófa  :/

Link to comment
Share on other sites

Ez így nem fedi a valóságot :) Ha van Win10-hez kulcsod, telepítheted helyből azzal (én is így csináltam), nem kell előtte Win7/8.1-ről csinálni egy frissítést, hogy eltárolja a regisztrációt.

Ez természetes, de szerintem azt eddig is mindenki gondolta, hogy Windows 10 kulccsal lehet aktiválni közvetlenül, eléggé értelemszerű. Az a leírás arra vonatkozik, amikor meglévő rendszernél igénybe vesszük az ingyenes frissítési lehetőséget.

Link to comment
Share on other sites

Nálam 2 hiba van.

Usb wifi adaptert használok, és mikor vissza tér készenléti módból nincs ott az usb. Újra ki és be kell dugni.

Ötlet esetleg?

 

A másik peig ,hogy mikor a naptárra vagy a posta ikonra kattintok, megjelenik 1pillanatra majd egyből be is zárja az ablakot. Ez mind a kettőnél így van...

 

 

usb probléma megoldva!!

Módosította spritei
Link to comment
Share on other sites

Nem tudja esetleg valaki, hogy melyik office fut a w10-en?

Az office 365 ugy tudom hogy fut, de csak 30 napig ingyenes, és hát nem tudom hogy crack létezi e hozzá ilyen rövid időalatt.

 

Sok dokumentum van a gépemen, amit officcel tudok megnyitni, és most sakkban vagyok, mert a 2010-es nem települt, kompatibilitási problémák miatt. 2013 esetleg, vagy egyéb verzió??? 

 

Valaki tudna valami tanácsot adni?

 

---

A Probléma megoldódott, a lemezzel volt a gond, egy másik 2010-es sikeresen feltelepült.

Módosította JarvanIV
Link to comment
Share on other sites

Sziasztok!

 

Egy jó tanács!

 

Amikor telepítitek a rendszert, és alul lesz egy olyan, hogy beállítások, akkor az állítsátok be.

Persze a telepítő is elvégzi a gyári beállítások alapján, de tovább tart, a másik meg az, hogy több dolog nem fog rendesen működni.

Én minden adatküldést letiltottam.

 

Tapasztalatból írom, mert 2x volt a gépemen telepítve.

Összességében maga a rendszer sokkal gyorsabb, jobb.

 

:)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...