Jump to content
PirateClub.hu

A nyár egyik legviccesebb filmje: A kém


GirlPower
 Share

Recommended Posts

A-Kem-poszter.jpg

 

A nyár egyik legviccesebb filmje: A kém

Trailer - előzetes- bemutató

 

 

Ugye senkinek sem kell bemutatni A kém című filmet, amely forgatása kapcsán olyan sztárok lepték el hazánkat, mint Jude Law, Melissa McCarthy vagy Jason Statham? Megnéztük a filmet és minden túlzás nélkül állíthatjuk: őrületesen szórakoztató lett!

 

Megnevettet és teljes mértékig kikapcsol – ha bírtad a Koszorúslányok vagy a Női szervek című filmet, akkor ezt is imádni fogod! Melissa McCarthy ismét bebizonyította, hogy tökéletesen hozza a nagyszájú, belevaló csaj karaktert. De van itt minden, ami egy jó kis filmhez kell: önmagukból viccet csináló karakterek, egy kis szerelem és persze néhány látványos akciójelenet is – utóbbitól nem kell azért nagy csodát várni.

 

Tartalom:

A neve Susan. Susan Cooper (Melissa McCarthy). A CIA elemzője, és az egyik legjobb a szakmában. Miután partnere (Jude Law) és az ügynökség legjobb ügynöke (Jason Statham) lebukik, ő az egyetlen, akit éppen bevetésre lehetne küldeni: életében először, a terepen kell kipróbálnia magát. Hát belép egy világba, amit eddig messziről csodált és irigyelt. Elegánsnak éppen nem mondható, de nagy a szája és kemény az ökle. A világ első igazi női titkos ügynöke bevetésre indul.

 Szóval készen állsz két óra önfeledt kacagásra?

 

https://youtu.be/ltijEmlyqlg

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ééés, tényleg vicces film. Az eleje még csak-csak, de mikor feltünt Bicskey Lukács(Nyugodjék békében) mint párizsi taxisofőr onnantól jóóó.

Föleg mikor már tényleg nálunk játszódott, ott volt az igazi. A főhösnő nem volt túl idiótára írva, Statham jól hozta az idiótát, az akciók jól vannak megcsinálva. Piros pont az akció rendezőnek és a magyar stábnak is.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...