Jump to content
PirateClub.hu

frissülő weblapadatok lekérdezése


camaropeti
 Share

Recommended Posts

Olyat szeretnék megvalósítnai, hogy az investing.com nevű weboldalról szeretnék lekérni infókat. Itt folyamatosan frissülnek a dolgok, és azt szeretném, ha a "program" bizonyos időközönként lekérdezné az adatokat.

Csináltam pár képet, hogy miről is lenne szó.

Erre a weblapra úgy juttok el, ha a főoldalom lévő fölső menüsorban rámentek a technical menüre azon belül a technical analysis nevűre.

Ami engem érdekelne, az a 1 perces, 5 perces, és 15 perces idősíkok adatai. ahogy azt a képen bekarikáztam. Az idősíkokon belül pedig a technical indicators rész érdekel, erről is csináltam képet.

Próbáltam a microsoft excel programmal, hogy az adatok menüben a weblapról részt választottam, de ami nekem kéne azokat pont nem engedi beolvasni, legalábbis nincs ott olyan kis nyilacska. Minenféle megoldásra nyitott vagyok, amiben lehetőség szerint nem kell programkódokat írni. Nem kérem, hogy akárki csinálja meg helyettem, mert nem csak egy elemre akarnám,  csak valami bemutató anyagot szeretnék képekkel illusztrálva,  hogy hogyan tudnám ezt megcsinálni.

Ja és még annyit, hogy a technical indicators résznél azért karikáztam be az alján levő, gyakorlatilag összegző részt, mert bőven elég lenne csak azokat a számokat beolvasni (ez 0 és 11 közötti szám lehet), illetve a volatility résznél, hogy high, vagy low.

Csináltam egy kis excell táblázatot, hogy bemutassam, hogy hogyan képzelném el, persze az adatokat csak véletlenszerűen kézzel írtam be.

Az excelbe egy szűrőt is raktam, hogy csak azokat jelenítse meg ami a legnagyobb a sell, illetve a buy szempontjából., de szerintem a képekről ezt érteni fogjátok, hogy miről van szó.

 

post-5518202-0-79329700-1413740721_thumb.png

post-5518202-0-17055500-1413740740_thumb.png

post-5518202-0-85093400-1413740756_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...