Jump to content
PirateClub.hu

The Avengers 3.


hankock
 Share

Recommended Posts

A Bosszúállók (The Avengers) csapatnak – vagy ahogy a képregény itthon futott: Bosszú Angyalai – rengeteg tagja volt az elmúlt évtizedek során. Éppen ezért adja magát, hogy a filmváltozatban is bemutassanak újabb hősöket. A folytatásban ugyan visszatér az eredeti szereplőgárda, de megismerhetjük Higanyszálat és Skarlát Boszorkányt is. Majd a film végére megváltozik a brigád összetétele. A Badass Digest információi szerint Ultron leverése után Amerika Kapitány szervezi újjá a csapatot. Kik lesznek a tagok? Most még nem tudni, de nem csak új karaktereket toboroz, hanem régebbi, ismert arcok is jelen lesznek. Annyi bizonyos, hogy Ms. Marvel, vagyis Carol Danvers cameoja be van tervezve a film végére. Azonban arre még ne vegyünk mérget, hogy láthatjuk a harmadik részben, hiszen semmi sincs kőbe vésve és a Marvel egyáltalán nem biztos még benne, hogy Danverst mindenképpen be akarják mutatni. Elképzelhető, hogy az utolsó jelenetet majd az utóforgatások során, hónapokkal később veszik fel, addig döntés születik, hogy kik lesznek a folytatás főszereplői

 

cinestar

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

A Bosszúállók: Ultron kora mégcsak meg sem közelítette a mozikat, de a híresztelések máris megindultak a harmadik résszel kapcsolatban. Legutóbb az a lehetőség röppent fel, hogy a stúdió két felé osztaná a Bosszúállók 3-mat, de a BadAssDigest.com információi szerint ez, a színészek szerződéseit figyelembe véve lehetetlen és ezért talán más tervet eszelt ki a Marvel.

Az oldal szerint a stúdió a Bosszúállói nagy részét távol tartja majd a harmadik résztől és valami másra tartogatja őket. A veszélyeztetettek között kiemelték Thor-t, Amerika Kapitányt, Hulk-ot és Fekete Özvegyet. A magyarázat pedig az lehet, hogy Thor és a Kapitány az önálló filmjeik harmadik felvonásának eseményeivel lesznek elfoglalva, Hulk talán akkora már nem is ezen a bolygón tartózkodik majd, Fekete Özvegy pedig szimplán egy másik kaland miatt marad távol.

Robert Downey Jr. szerződése úgy tűnik, hogy különösen a Bosszúállók 3-ra szól, szóval megeshet, hogy ő lesz az egyetlen szereplő az eredeti tagok közül. A csapat többi részét a Marvel Univerzum mellék szereplői képezhetik akik Vasember oldalán bizonyíthatják majd a rátermettségüket. Ez a lépés megadná a lehetőséget a Marvelnek, hogy egy másik filmre tartogassa a nagyágyúit, ami akár a harmadik részen is túltehet majd. Az oldal állítása szerint mindezt a színészekhez közeli forrásból derítették ki, de az még számukra sem világos, hogy mi a célja ezzel a stúdiónak. A legjobb tippjük egy olyan gigantikus Marvel film ami a franchise összes tagját összeszedné egy alkotásba.

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

Joe és Anthony Russo lassan túl sokat akarnak. Egy dolog a Polgárháborút (Civil War) adaptálni, és mellé utalni valahogy a Titkos háborúkra. Közben haladni a Marvel saját filmes univerzumával, és mind ennek tetéjébe még egy mini-képregénysorozatot is be akarnak vonni. SPOILER! TÉNYLEG!

A Badass Digest szerint Russo-ék a Polgárháború mellett a Fallen Son című mini-képregénysorozatot is adaptálni akarják a harmadik filmben, ami ha tényleg így van, akkor Steve Rogers nem túl szép jövő elé néz, ugyanis a Fallen Son a Polgárháború utóhatásait mutatja be szuperhősökön. Hogyan dolgozzák fel társaik halálát. A cselekmény maga időben nem hosszú, egy éjjel és egy reggel alatt játszódik le.

A Fallen Son egy öt részes sorozat, mely a gyász öt fázisát mutatja be. Tagadás, düh, önvád, elzárkózás, megbékélés. Valószínűtlen, hogy Russo-ék konkrétan erre akarnak építeni, hiszen ez a téma egy különfilmet érdemelne, sokkal valószínűbb hogy csak a kapitány sorsát akarják vászonra vinni, és ezzel tragikusan lezárni a hős történetét.

Ezen képregények behozatala elég logikusnak tűnnek, hiszen a Polgárháború általi megosztottság és Amerika kapitány hiánya elég sebezhetővé teheti a Földet, hogy Thanos úgy gondolja, megtámadhatja.

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 months later...

 

Ez túl nagy pletyka ahhoz, hogy ne közöljük: a Latino Review értesülései szerint - akiknek éppúgy vannak látványos lukra futásaik (Jonathan Rhys Meyers a Star Wars VII-ben), mint telitalálataik (Benedict KHAAANberbatch a Star Trekben) - megegyezett a SONY és a MARVEL, Pókember pedig szerepelni fog az Avengers: Infinity War-ban.

Módosította hankock
Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Úgy néz ki, tényleg megegyezett a Sony és a Marvel a Pókember jogairól.

A harmadik Bosszúállókban remélem lesz, esetleg egy cameo a másodikban (a pókruhában bárki ejlátszhatja...)

http://cinestar.hu/cikk/hivatalos-pokember-a-marvel-filmes-univerzum-tagja
http://www.filmuniverzum.hu/pokember-visszater-marvel-hez/
http://cinestar.hu/cikk/pokember-miatt-kesnek-a-marvel-filmjei
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...