Jump to content
PirateClub.hu

Rap vs. Rock


LACKA0670
 Share

Rap vs. Rock  

1,638 fórumtag szavazott eddig

  1. 1. Te melyiket szereted jobban?

    • Rap
      685
    • Rock
      952


Recommended Posts

Mégse. Nem etetem a trollokat.

 

Amúgy szerintem gyáva az az ember, aki kitörli a hozzászólását. (mondjuk most én ezt csináltam, de a további trollkodás megelőzése érdekében)

Link to comment
Share on other sites

rap nem szól másról hogy hátérbe be raknak valami szar előre el készített valamit és nem énekel hanem dumál végig csajokról meg pénzről meg kocsikról se eleje se vége mindig ugyan az a téma.....a Rock/Metál zene azért jobb mert ott igazi hangszeren játszanak és elég változatos zene mert már számtalan sílus létezik mint rockba mint a metálban pl Folk , Melodic,Progresszív ,Thrash, Death , Black....és még sorolhatnám

Link to comment
Share on other sites

Hát én a punk és alternative világát szeretem, de a rockot sem vetem meg :) a rap...egy csávó elmond egy szöveget rímelve és néha köpköd mellé - ennyi!

 

Imádom azokat akik úgy vagdalkoznak, hogy valójában elképzelésük sincs arról amit elítélnek. Talán nem a két 50 Cent klip után kéne véleményt mondani amit a VIVA-n láttál. Keress rá Tube-on a N.E.R.D-re és akkor még csak az egyik legismertebb példát hoztam fel arra, hogy a rap/hip-hop mennyire szerteágazó és sokszínű.

 

http://www.youtube.com/watch?v=yjbu6Q7lD58

Link to comment
Share on other sites

Olvastam azért vicces dolgokat :D nem olvastam végig mind a 78 oldalt, de uramatyám..

Rapelni mindenki tud? Holélsz? Légyszi rapelj már nekem egy ütőset :) Olyan siska freestyle félét te is össze tudsz dobni, gondolom bármikor :D Rap simán veri rockot, MINDIG.

Link to comment
Share on other sites

mrSpiKe "A rap simán veri rockot, MINDIG", hallod, inkább olvasd el azt a 78 oldalt végig, addig sem írsz ilyen nagy hülyeséget :P:D

Észrevettem, hogy a nagy rap-erek, rap kedvelők között elég sok olyan van, aki nem tud magyarul írni, ezek szerint beszélni sem, így nem értem azt, hogy tudja felfogni a szövegeket, amiknek állítólag van értelmük, tartalmuk stb. Hozzáteszem, nem mindenkire vonatkozik ez a meglátás, bár akad ilyen a rock oldalon is, ellenben néha tök mind1 tud-e magyarul az illető, ha pl instrumentális rock-ot hallgat ;) ellenben a rap-pel, ahol lényegében csak a szövegre kell figyelni. Ezt rakja nekem össze egy nagy rap kedvelő avagy rap-er.

Link to comment
Share on other sites

Nagyon sokat számít az is h mien aláfestés megy a szöveg alatt! Mert nem mindegy h holvan a hangsúly meg stb.! Azt hiszitek h ez oan egyszerű! De hiábais próbálom\próbáljuk elmagyarázni oanoknak akiket nem is érdekel! Szal ezeken a dolgokon elég sokat lehetne vitázni! B)

Link to comment
Share on other sites

Horty: Korábban talán ide írtam, hogy hogyan értik meg azok a nagy rapperek a szöveget, amit angolul nyom el egy srác, angol tudás nélkül? :) Nem célzok senkire, de találkoztam már ilyennel.

 

MiszterSzpájk: Várjuk a csodálatos bizonyítékot! :D Legalább csatolnál valami hanganyagot és egy cikket, amiben ezt fejtegetik.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...