Jump to content
PirateClub.hu

Rap vs. Rock


LACKA0670
 Share

Rap vs. Rock  

1,638 fórumtag szavazott eddig

  1. 1. Te melyiket szereted jobban?

    • Rap
      685
    • Rock
      952


Recommended Posts

Ó nemár, ne így csináljátok már hogy " a XY a jobb, ez egyértelmű" ... ezzel csak megölitek a topikot.Legalább próbáljátok megfogalmazni, hogy mi az ami jó benne.Ha eddig mindenki csak annyit írt volna hogy "rock forever!!!!" meg "rap a jobb, ez egyértelmű" akkor a topik 3 oldalas lenne, és tele lenne ká anyázásokkal :D

Kicsit törjétek a fejeteket, hogy miért azt írtátok amit.

Link to comment
Share on other sites

1. én azt hittem az "jönnek a sub-ból a földalatti beat-ek!"

2. az a Technos dolog Gospel, de van rap száma is és sokkal jobban bejön, mint ezek a mai "rap" krehálmányok"

Link to comment
Share on other sites

Hát leszedtem 1-2 most kiadott raplemezt, főleg magyarokat és egyiket sem bírtam végighallgatni...Akkezdet cucc is sokára jön és a Kriminal is nagyon hallgat, a többiek meg nem az én világom, főleg zeneileg nem tetszenek és a rímek is már elég unalmasak! De ott az új Wu, vagy a Busta lemezei...régen azért más volt az egész műfaj, nem annyira a pénzről szólt!

Link to comment
Share on other sites

Igen... Nem lehet összehasonlítani a 2 stílust! Nekem a rap ami jobban bejön! Azon belül a külföldi amcsi rap jön be! Van olyan magyar amit meghallgatok (FankaDeli, MC Gőz, AnonimMC, ArtosCsaba), de a külföldi számomra a "csábítóbb"! B)

Link to comment
Share on other sites

Flóri bá ez nem igaz ! Nagyon sok új marha jó magyar undeground rap van ! Figyelj az idők változnak így mint minden műfaj is de sztem a magyar rap igen is jó irányba halad! Fankadeli szövegileg megunhatatlan mc Gőz Artos Csaba Dremarz stb....... Én meg úgy vagyok most már hogy amcsi rappet nem hallgatok mert az tényleg majdnem mindíg a pénzről szól meg a csajokról kontra underground magyar hip hop-al :) mondjuk eminem-től lefogom tölteni a King mathers Lp-t meg Dr. Dre -től a Detox-ot de sztem ennyi Német rap ami bejön mostanában ! Busido 7 albumról az összes track úgy össze van hozva alapilag mint az állat szal kemény bítek meg stb...... Elég ritka az olyan album amiről asz összes szám tetszik de az az album német rap-ből ott van a toppon ... Én amúgy Bít függő vagyok szal hogy ha a szöveg marha jó is de ha az instrumentál szar akkor nem jön be és kész

jah Deniztől szedd le a bemelegítés ep-t :) megéri

Link to comment
Share on other sites

Véleményem szerint pont Fankadeli az aki rossz irányba viszi a műfajt. A 2007es termés nagyrésze silány volt, a veszprémi előadók közül szerintem csak Menthának sikerült maradandót alkotnia. Beütős albumok születtek még rendesen, pl Norba, NKS, The Steve, Siskafinuccsi elég jó cuccokat dobtak ki.

Idén viszont jön Bobakrome 3. albuma, amiről hallottam már egy előzetes trekket. Egy szám alapján nehéz megítélni egy albumot, de az a szám hozza az igazi ízt amit tőle elvárhatunk :)

Link to comment
Share on other sites

ez a felmérés kamu sztem! volt "szerencsém" pár rockot bömböltető egyénhez, és azok olyan árvízkárosult primitív parasztok voltak, h szörnyű!!!!! csak rájuk kelett nézni és azt se tudtam merre fussak ijedtemben:D ( amúgy mostanában inkább a rap felé hajlok)

Link to comment
Share on other sites

Hát bransi megint bebizonyítottad, hogy hol a helyed, igazad van, biztos paraszt rocker találta ki a felmérést ;) Ha a rock zenét szeretnéd, nem ezt mondanád. Egyébként az osztályomban van egy rocker és vagyok én, aki nem vagyok rocker, de szeretem sőt még talán jobban ismerem, mint néhány rocker, és képzeld, nem állunk bukásra, még egy picikét sem. Szép kis osztályod lehet :S

Link to comment
Share on other sites

ez szép volt :happy:

 

Led Zep, Deep Purple, Black Sabbath... nekik köszönhetjük a metált.Köszönjük!Meg talán Hendrix bá játékában is volt vmi ami szintén közrejátszott.

Link to comment
Share on other sites

koka nevében a 96 ugye nem a születési dátumára utal? :D Akkor még megértem hogy ennyi évesen nem tud rendes érveket felhozni.De mind1, végülis mindenki volt fiatal :) (mármint ennyire, mer én most sem vagyok öreg :D )

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...