Jump to content
PirateClub.hu

Godzilla: King of the Monsters


hankock
 Share

Recommended Posts

Godzilla: King of the Monsters

 

A Warner Bros. Comic-Con filmes panelján bemutatták a 2014-ben mozikba került Godzilla folytatásának első képsorait. A King of the Monsters címre keresztelt második rész öt évvel később veszi fel a fonalat elődjéhez képest, és láthatjuk majd, hogy milyen hatással volt az emberek életére a korábbi pusztítás. Elsősorban ezt a Vera Farmiga által életre keltett Dr. Emma Russell, valamint lánya, Madison (a Stranger Things fiatal tehetsége, Millie Bobby Brown játékában) szemén keresztül követhetjük végig Michael Dougherty filmjében.

 
 

Az első felvonás és a Kong: Koponya-sziget után a King of the Monsters lesz az utolsó film, mielőtt a két óriás 2020-ban összemérné erejét a Godzilla vs Kong eseményei során. A gigászi összecsapásra várva nincs a legkönnyebb helyzetben a Godzilla folytatása, azonban az előzetes teljes mértékben azt sugallja, hogy a készítők izgalmas folytatást hoztak nekünk össze, amelyben a címszereplő az egyik valaha volt legnagyobb ellenfelével, a szárnyas Rodannel is szembenéz majd. Vessetek egy pillantást a kedvcsinálóra magatok is:


A Legendary moziverzumának következő állomása 2019. május 31-én debütál az amerikai mozikban.

 

puliwood/youtube/warner

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

A Legendary Studios is természetesen ott volt San Diegoban, a Comic-Con rendezvényen, és megannyi bejelentés között arra is futotta hogy bejelentsék, elkészül a Godzilla folytatása. Ez várható is volt. A bejelentés ezzel nem teljes, hiszen az is kiderült, hogy a folyatásban kik lesznek Godzilla "ellenfelei".

Rodan, Mothra és Ghidorah. Ez a három szörny, akikkel farkasszemet kell néznie majd Godzillának a folytatásban. Illusztris egy társaság, azonban arra, hogy a folytatásra mikor kerül sor, nem tudni. A Legendary nem mondott semmilyen dátumot, még hozzávetőlegeset sem. Gereth Edwards az első rész rendezője annyit elmondott, ő addig biztosan nem ül bele a rendezői székbe, amíg nem végez a rá kiszabott Star Wars spinoffal.

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...