Jump to content
Sign in to follow this  
hankock

Godzilla: King of the Monsters

Recommended Posts

Godzilla: King of the Monsters

 

A Warner Bros. Comic-Con filmes panelján bemutatták a 2014-ben mozikba került Godzilla folytatásának első képsorait. A King of the Monsters címre keresztelt második rész öt évvel később veszi fel a fonalat elődjéhez képest, és láthatjuk majd, hogy milyen hatással volt az emberek életére a korábbi pusztítás. Elsősorban ezt a Vera Farmiga által életre keltett Dr. Emma Russell, valamint lánya, Madison (a Stranger Things fiatal tehetsége, Millie Bobby Brown játékában) szemén keresztül követhetjük végig Michael Dougherty filmjében.

 
 

Az első felvonás és a Kong: Koponya-sziget után a King of the Monsters lesz az utolsó film, mielőtt a két óriás 2020-ban összemérné erejét a Godzilla vs Kong eseményei során. A gigászi összecsapásra várva nincs a legkönnyebb helyzetben a Godzilla folytatása, azonban az előzetes teljes mértékben azt sugallja, hogy a készítők izgalmas folytatást hoztak nekünk össze, amelyben a címszereplő az egyik valaha volt legnagyobb ellenfelével, a szárnyas Rodannel is szembenéz majd. Vessetek egy pillantást a kedvcsinálóra magatok is:


A Legendary moziverzumának következő állomása 2019. május 31-én debütál az amerikai mozikban.

 

puliwood/youtube/warner

 

Téma megosztása


Link to post
Share on other sites

A Legendary Studios is természetesen ott volt San Diegoban, a Comic-Con rendezvényen, és megannyi bejelentés között arra is futotta hogy bejelentsék, elkészül a Godzilla folytatása. Ez várható is volt. A bejelentés ezzel nem teljes, hiszen az is kiderült, hogy a folyatásban kik lesznek Godzilla "ellenfelei".

Rodan, Mothra és Ghidorah. Ez a három szörny, akikkel farkasszemet kell néznie majd Godzillának a folytatásban. Illusztris egy társaság, azonban arra, hogy a folytatásra mikor kerül sor, nem tudni. A Legendary nem mondott semmilyen dátumot, még hozzávetőlegeset sem. Gereth Edwards az első rész rendezője annyit elmondott, ő addig biztosan nem ül bele a rendezői székbe, amíg nem végez a rá kiszabott Star Wars spinoffal.

cinestar

Téma megosztása


Link to post
Share on other sites

Hozzászólás frissítve, előzetes és szinopszis hozzáadva!

Téma megosztása


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Jelenleg olvassa   0 members

    No registered users viewing this page.

×