Jump to content
PirateClub.hu

Alien: Isolation, Megjelenés: 2014 ősz


hankock
 Share

Recommended Posts

 

11kca5k.jpg

 

Végre a Sega is beismerte, hogy az Alien: Isolation készül, és ahelyett, hogy csak egy mondattal elintézte volna a bejelentést, néhány infót, három trailert és egy csokor képet is közzétett. Megadta a módját, na.

 
16ke2p0.png
 

Miután már az Xbox Store-on is megjelent a kapcsolódó bejegyzés, a Sega muszáj volt megejteni a bejelentést, ha mostanra tervezte, ha nem. Az anyagok már alighanem készenálltak, nem a Microsofton múlt, hogy az Alien: Isolation leleplezésére ma került sor.

Ahogy azt az Xboxos leírásból megtudtuk, a játék főszereplője Amanda Ripley, aki emberekkel és xenomorphokkal kénytelen szembenézni, hogy kiderítse, mi történt édesanyjával. A játékot három éve fejlesztik, és 2014 folyamán jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, Xbox One-ra és PlayStation 4-re. A fejlesztő a pletykáknak megfelelően a The Creative Assembly.

 

sg, avp.wiki. youtube

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 5 weeks later...

A várakozásokkal és találgatásokkal ellentétben az Alien Isolation Nostromo Edition nem gyűjtői kiadás, hanem egy előrendelői DLC csomag, melyben a Nostromo legénysége elevenedik (és valószínűleg hal is) meg előttünk. Jó hír, hogy az ikonikus karaktereket az eredeti színészek fogják életre kelteni, így tehát Ripley szerepében ismét Sigourney Weavert köszönhetjük. A Nostromo Edition összesen két küldetést tartalmaz, ezek a "Crew Expendable" és a "Last Survivor". Az előbbi sztorija szerint már csak Dallas, Parker és Ripley maradt életben a Nostromo fedélzetén, így őket irányítva kell majd elszigetelnünk és semlegesítenünk a lényt. Utóbbiban már csak Ripley él, feladata a Nostromo önmegsemmisítőjének beindítása és az elmenekülés. Ez persze nem olyan könnyű feladat, ha egy xenomorph liheg a nyakunkon...

 

1404920879-5.jpg

Azt sajnos egyelőre nem tudni, itthon is él-e ez az akció, de valószínűleg a napokban kiderül. Az Alien Isolation október 7-én érkezik PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra. Az alábbi videó és képek alapján nem lesz gond a grafikával, reméljük a játékmenet is olyan horrorisztikusra sikerül, mint ahogy azt a fejlesztők állítják.

 

 

 

ipon

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...