Jump to content
PirateClub.hu

The Transporter: Reboot


hankock
 Share

Recommended Posts

Luc Besson-ék szerint eljött az ideje, hogy a huszadik folytatás helyett elölről kezdjék a dolgokat, és egy eredetsztorival adjanak új lendületet a franchise-nak.

 

Valószínűleg nem a filmkritikusokat kérdezték meg róla, hogy jó ötlet lenne-e három mozifilm, és egy tv-sorozat után tovább nyújtani az amúgy is vékony tésztát, de úgy tűnik már el van döntve. Luc Besson (az előző három film írója) stúdiója, az EuroCorp együtt működve Mark Gao producerrel, és a Fundamental Films-szel nem folytatná a szériát ott, ahol abba hagyták, ehelyett a főszereplő Frank Martin előzmény történetét mutatnák be a következő filmben. Ettől függetlenül a cím továbbra is Szállító 4, ráadásként további két filmre is szólt a szerződés (tehát egy ötödik és egy hatodik részre). Hogy ez mennyire életképes vállalkozás egy ilyen piszok izgalmas karakternél, majd a közönség eldönti. Jason Statham a Hollywood Reporter értesülései szerint nem fog visszatérni korábbi szerepébe, és egyelőre még rendező sincs.

 

cinestar

 

Link to comment
Share on other sites

Az EuropaCorp vezérigazgatója közleményben tudatta a világgal és A szállító (Transporter) franchise kedvelőivel, hogy mindenképpen egy nem túl ismert színészre akarták bízni fiatal Frank Martin megformálását. Szétnéztek mindenhol, keresték azt az embert, akiből akciósztár válhatna. Választásuk Ed Skreinre esett, nem csak izmos, de megvan a kisugárzása és tehetséges is.

A szállító 4. része előzményfilm lesz, Martin fiatalabb korább mutatják be. Camille Delamarre, a Colombiana és az Elrabolva 2 (Taken 2) vágója irányíthat a munkálatok alatt. Luc Besson producerként tartja rajta a szemét a projekten.

Skrein korábban feltűnt az Il Manors – A rázós környékben (Il Manors) és a Sweeney – A törvény ereje (The Sweeney) akciófilmben, tavaly a Trónok harca (Game of Thrones) sorozatban láthattuk.

 

filmdroid

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Már beszámoltam róla, hogy újabb Szállító (The Transporter) trilógia várható. Szintén ismeretes volt, hogy az előzményfilmekben Ed Skrein alakíthatja Frank Martin-t, az elvek alapján dolgozó férfi  jó pénzért bármit, bárhova elvisz.

A The Transporter Legacy bemutatója is ismertté vált, Észak-Amerikában március 6-án düböröghet fel a vásznakra. Bill Collage és Adam Cooper, az Exodus írói adták ki kezük ügyéből a forgatókönyvet, ebből dolgozhat Camille Delamarre, a Veszélyzóna (Brick Mansions) rendezője.

 

Franciaországban játszódik a történet, a Loan Chabanol által megformált Anna úgy gondolja, hogy Frank a tökéletes ember arra, hogy kiiktasson egy csapatnyi orosz emberkereskedőt. Már csak rá kellene bírnia a szállítót, hogy elvégezze a feladatot, ezért elkapja apját (akit Ray Stevenson testesíthet meg). Végül úgy alakul, hogy Martin apjával és Annával együtt száll szembe a maffiózókkal.

 

filmdroid

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...