Jump to content
Sign in to follow this  
hankock

Samsung Galaxy S5

Recommended Posts

A Samsung egyik legnagyobb előnye az okostelefon-piacon, hogy a telefonokhoz szükséges összetevők közül többet saját maga gyárt, például kijelzőket és processzorokat. Legújabb fegyvere a tegnap bejelentett új memóriacsip, amit valószínűleg használni fognak a következő zászlóshajónál, a Galaxy S5-nél – írja a Bussiness Insider. 

Az új csippel a prémium piac hatalmas, UHD-kijelzős (Ultra High Definition) telefonjait célozzák meg, ami okostelefonokba, tabletekbe és nagyon vékony netbookokba kerülhet, négyszer nagyobb felbontással, mint amit a full-HD megjelenítés tud.

Mivel a telefonba is jól jöhet, azt pletykálják, hogy a Galaxy S5 is UHD-kijelzőt kap. A csipben 4 gigabájt memória van, ami a mobiltelefonok között az eddigi legtöbb. Más találgatások szerint, ahogy az Iphone 5S-ben, ebben is lesz ujjlenyomat-olvasó. A még vadabb pletykák retinaleolvasóról szólnak.

 

Az új csip 2014-ben jelenik meg, a szakma pedig az első néhány hónapban várja a Galaxy S5 bejelentését. Elvileg hardverben lenyomja majd az Apple Iphone 5S-t, amiben most a mobilpiacon legerősebbnek számító A7-es processzor van.

 

Index

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Bejelentkezés

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×