Jump to content
PirateClub.hu

Sinister Six - Baljós hatos - The Amazing Spiderman Spin-offs


hankock
 Share

Recommended Posts

Sokan már A csodálatos Pókember 2. előzeteséből megsejtették, a Sony pedig a napokban hivatalosan is bejelentette, hogy két új Spin-off is készülni fog a Pókember franchise-ból: az egyik a már régóta tárgyalt Venom film, a másik pedig a franchise egyik hírhedt szupergonosz szövetsége, a The Sinister Six körül fog forogni.

A Sony és a Marvel a franchise íróival Alex Kurtzman, Roberto Orci, Jeff Pinkner, Ed Solomon és Drew Goddard, valamint Avi Arad és Matthew Tolmach producerekkel komoly terveket szőnek a Pókember univerzum kibővítéséről, már szó esett A csodálatos Pókember 3-ról is, amit reményeik szerint újra Marc Webb fog rendezni, és 2016. június 10-én szeretnének is a mozikba küldeni.

A Venom filmet Solomon fogja írni, Kurtzman pedig rendezni, a The Sinister Six-et pedig Goddard fogja írni és meglehet rendezni is.

Míg Venom-ot a kevésbé kőkemény Spider-man rajongók is ismerik, a The Sinister Six-et talán kevesebben: az eredeti képregényben Doctor Octopus összegyűjti Pókember korábbi ellenfeleit, és Keselyű, Electro, Kraven, Mysterio és Sandman segítségével csapdát állít Pókinak.

 

filmtrailer

update

 

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

A hírek szerint a Baljós Hatos filmre lecserelnék Andrew Garfieldot Peter Parker szerepében és helyette egy másik színész húzná magára Pókember gúnyáját, aki egyesítené az erejét a szupergonoszokból álló csoporttal, hogy közösen nézzenek szembe egy nagyobb ellenféllel. A pletyka arra is kitér, hogy a Sony szögre akasztaná a pókfonalat 4-5 évre és helyette a Baljós Hatosból és más "mellékszereplőkből" építkezne.

Ha mindez beigazolódik, akkor talán idén láttuk utoljára Garfieldot a szerepben, hiszen A csodálatos Pókember folytatását egészen 2018-ig eltolta a stúdió, a Baljós Hatos pedig 2016-ban érkezik, amiben lehet, hogy már teljesen másvalaki alakítja majd a falmászót. A legfájóbb pont sokaknak talán mégis az lehet, hogy a 2017-es Venom spin-off most ismét halottnak tűnik.

A spekulációk szerint a Sony végül azért fordult a Marvelhez, mert már nem nagyon tud mit kezdeni a karakterrel és a Bosszúállókhoz való csatlakozása fellendíthetné a karrierjét. De tudnunk kell, ha ez be is következik, az semmiképpen sem a közel jövőben történik majd, viszont néhány év múlva akár már együtt láthatjuk Pókembert a többi hőssel küzdeni.

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Úgy néz ki, felejtős. A Sony és a Marvel megegyeztek a Pókember jogokról...ami jóóó

http://cinestar.hu/cikk/hivatalos-pokember-a-marvel-filmes-univerzum-tagja
http://www.filmuniverzum.hu/pokember-visszater-marvel-hez/
http://cinestar.hu/cikk/pokember-miatt-kesnek-a-marvel-filmjei
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...