Jump to content
PirateClub.hu

Öngyógyuló hajlított mobiltelefont dob piacra az LG


hankock
 Share

Recommended Posts

A Samsung a hónap elején jelentette be az oldalirányban hajlított kivitelt kapott Galaxy Round készüléket, most pedig az LG jelentkezett egy ugyancsak ívelt, de ezúttal hosszirányban görbülő telefonnal. A keresztségben LG G Flex nevet kapott újdonság előlapját egy 6 colos képátlóval rendelkező OLED panel uralja, mely némileg elmarad a mai elvárásoktól, hiszen nem Full HD, hanem csak 720p HD felbontással, ily módon pedig alig 244 ppi-s pixelsűrűséggel bír.

 

 

A hátlap érdekessége az a különleges, úgymond öngyógyulásra is képes bevonat, melynek köszönhetően az LG szerint többé már nem rondítják majd el apró karcok és sérülések a telefonok hátoldalát. A motorháztető alatt a Qualcomm aktuális nagyágyúja, vagyis a Snapdragon 800-as chipset található, a maga négy darab 2,3 GHz-es Krait 400-as processzormagjával, illetve Adreno 330-as grafikusgyorsítójával.

 

Az Android 4.2.2 operációs rendszerű okostelefonba 2 GB RAM, valamint 32 GB integrált flashmemória került, a bővíthetőségről pedig egy microSD-slot gondoskodik. A 160,5x81,6x7,9 milliméter méretű, illetve 177 gramm tömegű mobil akkumulátora 3500 mAh kapacitású, a kamera pedig 13 megapixeles felbontású. Az egyelőre ismeretlen árú LG G Flex forgalmazása a jövő hónapban fog megkezdődni - az LG első körben csak és kizárólag Dél-Koreában kívánja árusítani a telefont.

2.jpg
3.jpg
4.jpg

 

 

technet

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...