Jump to content
PirateClub.hu

Harry Potter: The new series: Fantastic Beasts and Where to Find Them.... avagy


hankock
 Share

Recommended Posts

A Warner Bros. tegnap bejelentette, hogy hosszútávú partneri kapcsolatot létesített a Harry Potter sorozat által világhírűvé vált J.K. Rowling-gal, az együttműködés középpontjában pedig egy új filmsorozat áll, amely a Harry Potter filmekben is megemlített Roxforti tankönyv, a “Fantastic Beasts and Where to Find Them” alapján készülne. A filmek középpontjában a könyv kitalált szerzője, Newt Scamander állna.

A film eredeti történet alapján készül, a forgatókönyvet pedig maga Rowling fogja elkészíteni, akinek ez lesz az első ilyen jellegű munkája. A korábban már megismert varázslatos világban készülő kalandokban mágikus szörnyek és egyéb misztikus karakterek fognak szerepelni, melyek közül több is ismerős lesz majd a Harry Potter rajongóknak.

J.K. Rowling az alábbi nyilatkozatot tette a projekt kapcsán:

“Bár ugyanabban a boszorkányoktól és varázslóktól hemzsegő világban fog játszódni, amely az elmúlt 17 évben oly sok örömet okozott nekem, a “Fantastic Beasts and Where to Find Them” sem előzményként, sem folytatásként nem csatlakozik a Harry Potter sorozathoz, egyfajta kibővítése inkább a mágikus világnak. A törvények, a rejtőzködő varázslótársadalom bárki számára ismerős lehet, akik olvasták vagy látták a Harry Potter könyveket/filmeket, azonban Newt története New Yorkban kezdődik, 70 évvel azelőtt, hogy Harry Potter elindult az akadémiára.”

Nos, mit gondoltok?

 

filmtrailer

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Azt hiszem nem ment át, amit mondani akartam. Most vegyük pl. a Gyűrűk Ura filmeket. Baromi jól megcsinálták, szó sincs róla, de amikor véget ért a trilógia, akkor bajban voltak, mert hát milyen filmet forgassanak, ami annyi nézőt meg tudna mozgatni, mint anno a Gyűrűk Ura? Ekkor jött az, hogy elővették a Hobbitot, belepakoltak olyan szereplőket, akik egyébként a könyvben nem voltak benne, csak a nézők kedvéért betették őket, hogy még nagyobbat kaszálhassanak velük.

 

Vagy itt van a Star Wars is. Szerintem egyet érthetünk abban, hogy akkora sci-fi, mint amekkora a SW volt annak idején, mostanában nem nagyon születik, mert nincs semmi eredeti ötlet, ezért fogják, előveszik a SW-t és megint kaszálni akarják a pénzt vele.

 

És most jön a Harry Potter (is)... Én úgy gondolom, hogy ez már egy lezárt filmnek az erőltetett folytatása /inkább spin-offja (-> nem tudom film esetén lehet-e ilyet mondani rá)/. Most gondoljatok bele, ha folyton előveszik a régi filmeket, akkor abból mi lesz?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...