Jump to content
PirateClub.hu

Hol szeretitek/szeretnétek a legjobban csinálni?


kafigeki
 Share

Milyen környezetben az izgatóbb?  

375 fórumtag szavazott eddig

  1. 1. Helyek

    • Otthon
      214
    • Közterület(a törvény bünteti) :P
      66
    • Erd?/mez?
      89
    • Vmien intézményben :)
      71
    • Mellékhelység(gyors aktus)
      53
    • Egyéb...de ezt írjátok le
      27


Recommended Posts

Szergej77! Biztos te se csináltad még tengerparton, mert akkor tudnád, ha rámegy a brokidra a homok, aztán szevasz. :D Különben is szigorú büntetések várhatóak a tengerparton szexelőkre országonként szigorúbbnál szigorúbb.

 

A mosógépnek is megvan a varázsa és a mozgása. :D

 

Én szívesen kipróbálnám tavasszal vagy nyáron egy mezőn, valami jó kis elhagyatott mezőn piknik előtt/után/közben. :D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Hát nekem volt már szerencsém egyszer éjszaka egy telefon fülkében :D A mostani b.nőmmel pedig múlt 7-en egy ilyen erdős részen :D Jah meg vele volt már fényes nappal egy játszótéren pettingelni :D De én is azon a véleményen vagyok h "Mindenütt jó de legjobb otthon"

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...

Legelsők voltak a legextrémebbek, mert akkor nyolcadikosként csak petting volt ugyan, de volt olyan, hogy ismerősoknél aludva a lánnyal. Átmnetem a szobába, és a nagymama aludt az egyik sarokban, másikban a lány, és a takaró alá bújva nyaltam, ő meg húzogatta nekem (többet ne makart akkor)

 

Óriáscsúszdán, ő lefelé ment háttal, én meg hason (persze előtte megnéztük, hogy a lépcsőn nem jön felfelé senki, és csak a csúszda felső harmadában, de ezt kb 15x egymás után, úgy, de úgy kinyaltam nappal...)

Még vele, többször Balcsiban, mikor náluk nyaraltunk, tapizás vízalatt...)

 

Aztán exemmel nappal erdőben egy sűrűn járt ösvényről beljebb mentünk az erdőben... de ez épp ezért neki nem volt jó, mert baromira be volt rezelve... de azért megtankoltam rendesen...

Vele Balcsiban (aki írta, hogy nincs kenőanyag, igaza van, de nem rosz az, jobban érzed a redőket, legalábbis nekem nagyon jó volt... bár a víz tényleg kioldja kicsit a fínom kenést, de ha van neki utánpótlás, nagyon izgalmas 10-15m-rre másoktól.. persze mikor gyanús, akkor kicsit meszebb mentünk egymástól, mintha csak csók lett volna, majd újra össze...

 

(jajj, Siófokon délután, a parttól kb 20m-rre két tini nagyon mozogtak, én meg direkt nem fordultam el, idenéztek, én meg nagyon rájuk mosolyogtam, egyből szólt is a csaj a srácnak aki szó szerint nagyon belémerülhetett, azt ott pironkodtak, de csakhüvelykujjammal felfelé egyetértésemet kifejezve vigyorogtam, akkor azért lasabban, de folytatták... :D aztán mentem tovább, de néha odasandítottam, folytaták simán.)

 

exemmel zuhanyalatt sokszor kis fürdő volt az albinkban, és egyik sarka volt lefüggönyözve zuhanyzónak, kis peremmel, elég szépen kicsempézve, az simán bőségesen kétszemélyes zuhanyzó volt, másfél év alatt rengetegszer kihasználtuk.

 

Albiban a lépcsőn sokszor, konyhaasztalon, mosógépen. (szerintem centrifugálás alatt nem is nagy élmény, mert eléggé nagy frekvencián rázkódik az ember, mittomén kb10-15/s-al, míg a kefélés 3-5/s :D de érdekes élmény volt.

 

utolsó barátnőmmel ablakon kikönyökölve hátulról, miközben emberkék az utcán mászkálnak (persze semmit sem tudnak rólam, mert csak őt látják) de mégis izgalmas...

 

Vele szintén balcsiban, ruhástól bementünk, cipő, zokni, gatyó, póló, trikó, minden, és úgy. igaz ez inkább az akcióban kicsit zavart, addíg egyik lábra le kellett venni a nacit neki, nekem meg letolni.

 

Furgon első ülésén is érdekes, le kell térdelni ahhoz az ülés elé, de egész kényelmes volt mégis a kiscsajjal...

 

Sióparton fényes nappal egy eldugott részen, erdő mögött, de mégis egy földes út közepén először a kocsiban, majd a motorháztetőre támasztva a kiscsajt.... aztán szépen kettyintés utén ott pisilt a poros út közepén 1m-rre.. huhh!

 

pesten exe mnagymamájánál, mikor egy üvegajtó mögött ott aludt,,, hát adrenalinnövelő volt az is...

egyenlőre ezek jutottak eszembe

 

Ja, többiek!!! Szűkszavúak vagytok!!! Akkor élvezetes egy topik, téma, ha nem egy 4 szavas mondattal van elintézve!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

mi sajnos olyan dolgokba szenvedunk,hoyg csak ritkan van lehetosegunk itthon vagy nala csinalni,szal inkabb obi-ban,plaza-ban meg ilyen helyeken osszevissza mindenhol :D

neha tenyleg orulnek neki,ha nemfagyna be a seggem :D

megyek enni,mer kihult a kajam :)

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
  • 3 months later...

barátommal nekünk régen az ágy volt az extrém helyszín :lol: Volt folyópart, park zuhogó esőben, erdő, asztal, matrac, kanapé, mosógép... Utóbbit ajánlom mindenkinek:D

Link to comment
Share on other sites

(Nekem úgysem aktuális most :D )

De elgondolkoztam, hogy háztetőn (lapos) is jó lehetne.1) Van kilátás. 2) Nagy az esély, hogy senki nem lát meg. 3) Nem kell messzire mennem (lakótelep, ott van elég háztető :D :D ).

Második hely lehetne az erő-mező-beach stb.Csak ott azért kell vigyázni...

Ja mosógépet sok helyen említik :lol: Ezért se dobjuk ki a régi NDK-s gépeket, legalább ráz mint állat :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...