Jump to content
PirateClub.hu

Mission Impossible 5.


hankock
 Share

Recommended Posts

Tom Cruise már rég készen áll arra, hogy eljátssza a Mission: Impossible széria ötödik részének főszerepét, eddig azonban nem volt rendezője a mozinak. Most kiderült, hogy Christopher McQuarrie irányítja majd a forgatásokat.

 

Mission: Accepted (Küldetés: elfogadva) - írta hétfői Twitter-bejegyzésében Christopher McQuarrie, aki tavaly dolgozott együtt Tom Cruise-zal a Jack Reacher című thrilleren. Az új Mission: Impossible-film rendezője ezen kívül csak egy mozit jegyez rendezőként, a Hullahegyek, fenegyerek című 2000-ben készült akciófilmet. Forgatókönyvíróként viszont jóval ismertebb, ő írta például a Közönséges bűnözők könyvét, amiért 1996-ban Oscar-díjat is kapott.

A Mission: Impossible ötödik folytatásában Tom Cruise amellett, hogy ismét eljátssza Ethan Hunt ügynök szerepét, producerként is részt vesz. A forgatókönyvet Drew Pierce írja, azt egyelőre azonban nem tudni, mikor kezdik el a forgatást.

A folytatásról már több mint egy éve beszélnek, hiszen az előző rész, a Fantom protokoll üzletileg példátlan sikert hozott. 145 millió dollárból készült és világszerte több mint 700 milliót hozott. Tom Cruise az ötödik rész miatt mondta le a The Man From U.N.C.L.E. című tévésorozat moziváltozatát, amit Guy Ritchie-vel együtt készítettek volna.

cinematrix

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Egy svéd színésznőt szerződtettek az egyik női főszerepre, de nem rajta van a hangsúly, hanem az egyik Baldwinon.

 

Rebecca Fergusont leginkább A fehér királyné című tévésorozatból ismerhetik a nézők. Azt nem tudni, hogy pozitív vagy negatív karaktert játszik-e a Mission: Impossible 5-ben, bár utóbbi a valószínű, hiszen a jók táborát Paula Patton erősíti. Ugyancsak leszerződött a filmre Alec Baldwin, ő a CIA igazgatóját alakítja majd. A Mission: Impossible 5 főszereplője természetesen Tom Cruise Ethan Hunt ügynök szerepében, és visszatérnek az előző rész bevált sztárjai, Jeremy Renner és a vicces Simon Pegg is. A hírek szerint a kétszeres Oscar-jelölt Jessica Chastain is fontos szerephez jut a filmben. /Uip-Duna/

 

 

015 decemberében lép ismét akcióba Tom Cruise különleges alakulata.  A Mission Impossible 5-ben Jeremy Renner és Simon Pegg ismét tiszteletét teszi. Jessica Chastain nevét emlegették a női főszerep kapcsán, de úgy alakult, hogy a színésznő kimarad a filmből, mivel nem tudna helyet szorítani a naptárában. Helyére   Rebecca Fergusont szerződtették le, karakteréről sokat nem árultak el.

Alec Baldwin is csatlakozott a szereplőgárdához, ő a CIA egyik magas rangú emberét alakíthatja, aki Hunt egységét felügyeli. A Variety szerint a Baldwin által megformált férfi  hasonló lesz a harmadik részben látott Laurence Fishburne szerepéhez.

A forgatókönyvön Drew Pearce munkálkodik és eddig vehetjük jó jelnek, hogy eddig még nem szóltak senkinek, hogy legyen oly kedves és csinosítgasson a sztorin. A rendezői feladatok Cruise egyik régi ismerőse és munkatársa, Christopher McQuarrie látja el.

filmdroid

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...