Jump to content
PirateClub.hu

Resident Evil 6. The Final Chapter


hankock
 Share

Recommended Posts

Paul W.S. Anderson rendező elárulta, hogy a Resident Evil 6 forgatása idén ősszel veszi kezdetét. Ő maga jelenleg a Pompeiien dolgozik Torontóban, szóval valószínűleg mikor azzal végez rögtön ugrik is az új projektre.

 

Pontos kezdési dátum még nincs, de azt már tudjuk egy ideje, hogy a Sony Pictures 2014 szeptember 13-ra tűzte ki az új rész bemutatóját. Természetesen a Kaptár filmek sztárja Milla Jovovich ismét magára ölti Alice szerepét, további stábtagokról egyenlőre azonban még nem tudunk. Az legutolsó részben már összeszedtek jó néhány előző epizódokból ismerős színészt, úgy mint Sienna Guilloryt, Michelle Rodriguezt és Boris Kodjoet. Vélhetőleg Paul W.S. Anderson fog felelni a szkriptért is, hiszen már 2002 óta írja a Kaptár filmeket. A rendező még decemberben elárulta, hogy a hatodik résszel akarja lezárni a szériát.

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

azért egy kicsit nehéz olyan sztorit folytatni szerintem, ahol az emberiség átváltozott, és minden szörnyet legyilkolnak, hogy azok akik alice félék, vagy még épségben vannak, azok megmaradjanak, de ha egy csavar lenne benne, hogy visszaváltoznak sokan, akkor meg elmarad a vérengzés és lövöldözés, ami az eddigi részekben is nagy szerepet játszott szerintem!

Link to comment
Share on other sites

Végre lezárják! Köszönöm istenem!!! Ha egy kicsit hű lenne a játékhoz nem is bánnám ha lenne 10 része...

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...
  • 2 months later...

Paul W.S. Anderson az utolsó Kaptár filmen dolgozik, melynek részleteit egy interjú során mesélte el: "Resident Evil: The Final Chapter a munkacím. Lehet, hogy ez lesz a végső cím is, egyenlőre még csak a szkriptem első oldalán szerepel... Épp az első vázlat közepénél járok. A forgatás időpontja még nem tisztázott. Azt hiszem megvárjuk amíg befejezem a forgatókönyv első változatát aztán abból kiindulunk. Azt sem tudom, hogy mikor kerül majd a mozikba, azt hiszem attól függ majd, hogy milyen gyorsan írok. Nincs még konkrét dátum, de remélhetőleg azt is hamarosan bejelenthetjük." Arra a kérdésre, hogy valóban ez lesz-e az utolsó rész csak annyit mondott: "Hát ez van az első oldalon, Resident Evil: The Final Chapter [Kaptár: Az utolsó fejezet], szóval nyilvánvalóan."

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...