Jump to content
PirateClub.hu

Recommended Posts

Az erepublik egy MMOSSG típusú online, browserben játszható játék, azaz Massively Multiplayer Online Social Strategy Game - az erepublik. A játék a valóságot képezi le bizonyos szinten, azaz a föld országait, gazdaságát, társadalmait, politikai és diplomáciai viszonyait - legalábbis az indulásnál ez így volt. Azóta viszont az erepublik világa máshogyan, másfelé fejlődik, mint a valóság, és ez adja a pikantériáját is - egy igencsak furcsa, de izgalmas keveréke a valós neveknek, fogalmaknak és a játékbeli realitásoknak, szabályoknak.

 

Mert ennek a világnak a hajtóereje a harc, a csaták, a háborúk - és persze a hódítások. Van gazdaság, azaz akit ez érdekel, az rövid idő alatt vállalatbirodalmat építhet ki vagy tőzsdecápa lehet és milliomossá válhat; van politika, pártok, országgyűlés és havonkénti választások, azaz aki efelé orientálódik, az elmerülhet a pártpolitzálásban és az országgyűlési vitákban, alkotmányozásban, kampányolásban; van újságírás, ahol az erre vágyók próbálgathatják, gyakorolhatják írói vénájukat; van diplomácia, ahol is valódi, hús-vér emberekkel, más országbeli diplomatákkal lehet nemzetközi szerződéseket kötni - vagy éppen titkosszolgálati ügynökként felfedni az ellenség haditerveit; de a játék fő hajtóereje a háború. Komplex haditerveket kiötölni, hadsereget kialakítani, ellátást megszervezni, irányítani őket, megvívni a csatákat, és elfoglalni az ellenség régióit, elvenni a nyersanyagait, megakadályozni a hadmozdulatait - és a határ a csillagos ég csak.

 

Efelé indult el eMagyarország nemrégiben a népességnövekedéssel, és ezt akarjuk, szeretnénk tovább mozdítani újabb és újabb játékosokkal, katonákkal, diplomatákkal, politikusokkal és gazdasági szakemberekkel. Az a célunk, hogy eMagyarország az lehessen, ami csak akar lenni - erős, büszke ország, akitől félnek, aki képes nagyhatalom lenni, aki képes az IRL álmokat beteljesíteni - és még tovább menni, mint azok. Ez egy komplex játék, ahol a sikert nem adják egykönnyen. Sok ember kell hozzá, összefogás, szakemberek, hozzáértő, lelkes emberek, és sok szerencse is. A komplexitása adja a szépségét is, az izgalmát, hogy itt élő, hús-vér emberek alkotják az országot, a többi országot, és nem egy előre megírt program teljesíti be a kattintásunkat, hanem... hanem olyan, mint a valóság... kiszámíthatatlan, változatos és hihetetlenül bonyolult. Izgalmas és érdekes. Meglepő és mulatságos.

 

Érdemes játszani vele. Érdemes, mert sokat ad vissza, és semmibe sem kerül. Vannak ugyan fizetős részei (gold-ot lehet venni euróért ami segít az előrejutásban), de a játék 95 %-a ingyenes. Érdemes játszani, mert minimális angol nyelvtudással is élvezhető, viszont hamar segít a továbi nyelvtanulásban, élvezetesen, szórakoztatóan. És érdemes játszani vele, mert olyan élő embereket ismerhetünk meg a világ minden tájáról, akikkel máshol nemigen találkoznánk, de akikkel jó beszélgetni, jó megismerkedni és alkalmanként jó találkozni is.

 

( a toborzó szöveg Quicksilvertől, eMagyarország volt elnökétől származik :) )

 

Ha regisztrációra adjátok a fejetek kérlek használjátok a következő linket:

 

http://www.erepublik.com/hu/referrer/ScorpiusVirgo

Ezzel medált kaphatok és minden megszerzett aranyotok után 10%-ot kapok én is :) De ez nem tőletek vonódik le :) Ha a játékban kérdésetek lenne nyugodtan forduljatok hozzám : ScorpiusVirgo

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...