Jump to content
PirateClub.hu

Deadpool


hankock
 Share

Recommended Posts

Az X-Men Kezdetek: Farkas óta tudjuk, hogy van egy script egy Deadpool filmre Rhett Reese tollából, de mit mond erre Reynolds, aki azóta már a DC-nél is magára húzott egy szuperhős maskarát (Zöld Lámpás)?

„Szeretem Deadpool-t, és van is egy script készülőben. De ez a script annyira benne van az R-besorolásban... ez a világ maga éppen hogy NC-17-es, és nem tudom, hogy a stúdió kockáztatná-e a megbecsülését egy ilyen filmmel. Egyelőre csak készül, de addig nem akarjuk megcsinálni, amíg nem tudjuk normálisan beleilleszteni abba az R-besorolásba. A Deadpool filmnek van egy Zombieland-es tónusa, majdnem olyan módon íródott. Megírták, majd dolgoztak vele egy kicsit, de jelenleg csak ott hever az asztalon.”

Arról is kérdezték Reynolds-ot, hogy mennyire illene össze az X-Men Kezdetek: Farkasban látottakkal a külön Deadpool film:

„Mindig is meg akartam csinálni a filmet, akármit odaadtam volna érte, szerettem volna a része lenni. De nem hiszem hogy passzolt volna. Ebben a stílusban, ahogyan ez a script íródott egyáltalán nem illene bele a Farkas filmből látott részekbe. Ettől függetlenül kapcsolódna a karakter magához az abban a filmben való feltűnéséhez, Deadpoolnak nem tetszett a ’Farkas’-ban lévő Deadpool.”

Természetesen miután hangsúlyozta, mennyire szeretne Deadpool lenni, a Zöld Lámpás már kevésbé áll közel a szívéhez, (gondolom megnyugtatva ezzel sok képregény-rajongót) de azért nem zárta ki a visszatérés lehetőségét:

„Most már látom, mennyire nehéz egy ilyesfajta koncepciót rendesen tálalni, és hogy mennyire idegesítő lehet, ha nem is tudod hova akarsz kilyukadni vele, vagy nem igazán tudod, hogyan dolgozd fel azt a világot. Azt a világot, amit a képregény olvasók évtizedekig olvastak, és szerettek. Tehát ennél a pontnál én nem tartom szívügyemnek, hogy visszatérjek a szerepbe.”

„Egy remek script, és egy jó rendező mindent meg tud változtatni. Szerintem Joss Whedon lenne az ember a feladatra, vagy Christopher Nolan, egyértelműen. Tehát ha mondjuk valamelyikük úgy döntene, hogy megcsinálja, benne lennék.”

cinestar

Link to comment
Share on other sites

A Deadpool film forgatókönyvírói, Rhett Reese és Paul Wernick továbbra is arra várnak, hogy zöld utat kapjon a 20th Century Fox-nál a projekt, aminek 50 milliós büdzséje ugyan jóval kisebb, mint amit Ryan Reynolds-nál vagy általában a képregényfilmeknél megszoktunk, azonban a Marvel továbbra sincs meggyőződve róla, kell neki egy R-rated, szuperhősfilm. Reese egy nemrégiben lezajlott interjú során elárulta, hogy tavaly már készült tesztfelvétel is a filmhez.

“Tim Miller személyében egy fenomenális rendezőnk van, már készített is egy 3 perces tesztet a Fox-nak, amihez Ryan is bejött a hang és a Motion capture miatt. És az egyik legjobb 3 perc lett, amit valaha is láttam. Megnéztem, és arra gondoltam: ez az a film, és meg kell, hogy csinálja. Úgy hiszem, a legnagyobb feladatunk most az, hogy minden meggyőzőerőnket latba véve elfogadtassuk a Marvel-lel, hogy rendben lesz ez R-rated filmként is.”

Paul Wernick Vasemberrel próbált párhuzamot találni a meggyőzéshez:

“Vasember ugyailyen volt amikor kijöttek vele. A gyors beszédű, iszákos milliárdos minden addigi Marvel karaktertől merőben különbözött, és nézzétek meg, mi lett belőle. Ugyanígy érzek Deadpool-lal kapcsolatban.”

 

filmtrailer

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
Ryan Reynolds azt nyilatkozta, hogy szó sincs arról, hogy a Deadpool film halott lenne, sőt, folyamatosan dolgoznak rajta, méghozzá olyannyira, hogy a forgatókönyv legújabb változatában már a Farkasban történtek is szerepet kapnak.

 

 

premierfilmek.blog

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Aránylag sokat mutatnak, de nagyon várós + a szinkron jó legyen!!!

 

Deadpool (16E) - szinkronos előzetes #1

2 perc 42 mp

https://www.youtube.com/watch?v=pBHxrHiXVmk

Deadpool (16E) - magyar feliratos előzetes #2

bővített, 3 perc 13 mp

https://www.youtube.com/watch?v=y5pSUx4_fLs

Imdb oldal

http://www.imdb.com/title/tt1431045/?ref_=fn_al_tt_1
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...