Jump to content
PirateClub.hu

Nemi betegségek!


kiwi21
 Share

Recommended Posts

  • Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

nekem olyan gondon van hogy a makk meg a bőr közé 1 kis csíkba 1 bőrdarab öszeköti voltam dokinál ő azt mondta hogy nincs semmi baj de az a dokit kirugták mert már öreg volt szoval nem tudom mit tegyek ha elmondanám a szüleimnek hülyének néznének

Link to comment
Share on other sites

Jajj, ez már fáj, ilyen bolond it mindenki? Szerintem ilyesmikkel nem kell agódni, max ha elszárad, vagy hámlik, vagy gombák vannak rajta, nem minden szőrszál miatt rohanni az orvoshoz, van 1 haverom aki minden pattanással rohan a kozmetikushoz, és csodálkozik ha leb......

Link to comment
Share on other sites

Hát igen, a nemibetegségek elkerülésére, vannak tuti dolgok, amik be szoktak jönni:

1. Rendszeres tisztálkodás-ez asszem alapvető

2. Állandó partner-a fiatal fiúkáknál ez már általában problémás...

3. Óvszer használata-asszem nem csak a nemkívánt törpéktől, de még a betegségektől is véd.

 

Nekem még életemben nem volt ilyen gondom, de ezeket a dolgokat egyáltalán nem okoskodásnak írtam, a saját gyerekemnek ugyanezeket a dolgokat fogom javasolni... :happy:

Persze ha már gond van, egyértelmű, hogy se az orvostól, se a szülőktől nem kell félni. Az a legnagyobb géz, ha a saját szüleitől sem mer tanácsot kérni az ember... :unsure:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Kalash hogyha lány vagy és azt a csilagost jól értetem aminek értetem akor mérgesszömörcéd van ot ahol senkise szeretné vagy egy genycsomo ami elég ciki meny el orvoshoz . jah és az én pasimnak ij vanak ijen fehér foltjai az..ot de az egész figymarészén közepesen sok és mindenhol van mintha sok kis pati lene mindenhol még azona bör részen ami a makot fedi be az mit jelent?

Link to comment
Share on other sites

Nekem is volt gombás fertőzésem el mentem dokihoz kiírt egy krémet meg egy jó erős gyógyszert vettek 2 ampula vért h megnézzék nincs-e semmi nemibetegségem 1 hónap múlva vissza mentem mondták az eredmény megnézte mégegyszer ellenőrzés képpen azt ennyi azóta jól vagyok.A gombás fertőzést nem nemi úton lehet el kapni hanem nyilvános WC-től ezt az orvos mondta illetve nemi uton is ellehet de ugy nehezebb :)

Link to comment
Share on other sites

sziasztok! gondoltam berakom nektek ezt a kis irományt, mert a témához kapcsolódik.

 

Vigyázat, sokszor tünetmentes!

 

A chiamydiázis nevű, elsősorban szexuális úton terjedő betegséget egy parazita okozza. De nemcsak szex közben terjed, ritkán kislányoknál is előfordul. Cseppfertőzéssel, majd a szervezetbe bekerülve véráram útján bárkinél okozhat húgyúti és nemi szervi fertőzöttséget. A regisztrált, azaz vizsgálat során felfedezett esetek száma évente 90 millió - a valós fertőzöttség ennél is nagyobb. Nem csoda, ha a betegek nagy része még a fejlett országokban sem fordul orvoshoz, ugyanis nőknél 80 százalékban, férfiaknál 50 százalékban tünetmentes. Ez az egyik oka, hogy ilyen gyorsan terjed: ugyanis a tünetmentes hordozók is fertőznek. A magyar lakosság több mint 30 százaléka érintett.

Amikor mégis van jele, a következő kellemetlenségek utalhatnak például a betegségre: gyakori hólyaghurut, gyakori hasfájás, folyás, ismétlődő vetélés, koraszülés, a megszületett kisbabánál a születés után megjelenő kötőhártyagyulladás, mely az anyai szülőutak fertőzöttsége miatt lép fel.

A parazitának több változata van, melyek különböző megbetegedéseket okozhatnak: pl. tüdőgyulladást, hólyag-hurutot, ízületi gyulladást, méhnyak- és méhnyálkahártya-gyulladást, petevezeték-gyulladást, amely meddőséghez vezethet. E kórokozó az ellenszer felfedezéséig, a hatvanas évekig a vaksághoz vezető fertőzések leggyakoribb okozója volt.

Mindenkinek, aki a rizikócsoportba tartozik - azaz szexuálisan aktív, gyakran vált partnert, valamilyen más nemi betegségben szenved, vagy a fent leírt tüneteket tapasztalta magán - chlamydia-szűrővizsgálatot kell kérnie. A legoptimálisabb lenne a rendszeres szűrővizsgálaton való részvétel, hogy a tünetmentes esetekre is fény derüljön.

A diagnosztizált fertőzést antibiotikumos kezeléssel lehet meggyógyítani, ilyenkor a szexuális partnert is kezelni kell párhuzamosan. A fertőzést megelőzni óvszerhasználattal és antibakteriális hatású helyi fogamzásgátlókkal lehet.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

atyaég thatis! ez aztán a szemléltetés, de azért ennyire nem kellett volna, elég lett volna körülírni vagy csak annak megmutatni aki erre kíváncsi. szipi :o

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

tuti nem nemi betegségtől vannak gondjai, hogy elmaradt a menses. mondd meg neki, hogy menjen el nőgyógyászhoz, mondja el, hogy szűz, és mi a probléma. ennek számos oka lehet, muszáj lenne az okot feltárni vizsgálatok által, mert nem helyes ha nem menstruál a hölgy. ne féljen, nagyon ügyelnek az orvosok a kislányokra is. szipi

Link to comment
Share on other sites

Hát addig semmit nem lehett elhinni amig nem láttad már manapság... Azért ennek is jobb lesz utánna járni...

 

Nem teljesen téma de én 1X olyat halotttam hogy a csaj szűzen esett teherbe... kielégítette a paisját és ondós maradt az ujja és utánna meg ujjazta egy kicsit magát... hogy ez mennyire igaz azt nem tom...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Nekem kéthéttel ezelőt volt olyan hogy apró kiütés volt a t............de már elmult!

Most meg alig tudom hátrahizni a bőrt!

De hátra tom csak kirepett a bőröm a huzogatástól és alig gyógyul megfele!

Mi lehe ez?

Figymagszükület?????

Segitsetek!

Link to comment
Share on other sites

Haverom mondta h van a péniszén (nem a makkon) egy csomó kis dudor olyan mintha pattanás lenne. Nem fáj neki, lehet az is gomba?

Nemtudom, szóba került-e, de nem csak szőrtüszők lehetnek, hanem a tesztoszteron ott csapódhat ki. Ekte a haverodban több kan hormon van , de az nem para :) Jah meg most láttam a képeket... Az is lehet h a tesztoszteron miatt van, nem a szőrtüsző miatt.. Bár fene tudja, én ezt halottam... :)

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

1. szőr a tested minden részén található kivéve tenyér és láb

2. ha annyira parázol hogy mi van a ........... akkor mért nem orvoshoz mész ahelyett hogy innen várod a megoldást. erre csak egy példát tudok mondani amit egy doki mondott egy idős nénikének magas volt a vérnyomása ezért kapott vérnyomás csökkentőt, szomszédjánka ugyan azok voltak a tünetei mint neki mondta neki adok a gyógyszeremből nekem segített nénike bevette kicsivel utánna el is ájult hívtak mentőt meg minden kiderült hogy neki meg alacsony vérnyomása van... (ugyan az a tünenet mind alacsony mind magas vérnyomás esetén) ezzel csak arra akartam célozni hogy hiába mond itt valaki valamit hogy neki az volt nem biztos hogy neked is az...

Link to comment
Share on other sites

nekem ilyen fehér izék (pearly white papules) van a makkom alján, lassan 1-2 éve, de semmi gondom nincs vele. nem viszket semmi. rendesen mosom a szerszámot meg minden... amugy no para, állítólag az 12+ kortól szokott előfordulni, de elmúlhat 16-18 éves korod fele ... (nem tudom igaz-e)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

nekem meséltek már sok mindent de a tegnapi meglepett: elmentem egy barátomhoz hogy elhozzak tőle néhány képet a nyaralásról 2 órán át beszélgettünk majd ki mentem pisálni és ezzel fogadott: figyu neked a fitymádon van egy seb vagy valami? előszőr azt hittem meghü..ült majd elkezdte magyarázni a multkor a barátnőjével lefeküdt (a beszélgetésünk előt kb 2 nappal) és rá egy jó fél napra megjelent az az izé rajta mondtam neki mondja el az apjának majd menjeek a dokihoz erre le hurrogott mer az apja úgy tudja hogy még szűz ( ami már vagy 2-3 hónapja nem igaz) ti tudjátok hogy mi a baja? mert szegény szégyelős a szülei előtt :lol:

Link to comment
Share on other sites

speciel ilyen orvosi dolgokban nem vagyok otthon,

 

de nem kell ahhoz már szülő, hogy az ember dokihoz menjen.

 

az lenne a legjobb, lehet elkapott vmit a leányzótól.

 

lehet semmi vészes csak a leányzó összeszedte vmi nyílvános wc-ben hasonló..

sőt ő is összeszedhette ugyanúgy, mindenféle extra nélkül..

 

doki.

aztán mond majd rá vmit

Link to comment
Share on other sites

azonnali bőr és nemibeteggondozót javasolnék neked. ha nem mész el időben, komoly problémáid lehetnek belőle. lehet, hogy megfertőztek vmivel, és azt ki kell kezeltetned. lehet, hogy csak gombás fertőzés, de lehet, hogy vmi nemifertőzés, ami komoly tünetekkel párosul. szipi

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Sziasztok, elkaptam valami rohadt gombát, ott......! Nem az a kérdésem mennyek e el dokihoz mert elmegyek, csak én tuti nem csaltam meg az asszonyt, lehet e az hogy ő sem engem és valami más úton kaptam el? Na ez most az én nagy problémám.

Még egyszer mondanám semmilyen módon nem csaltam meg a barátnőmet. A válaszokat előre is köszönöm lehetőleg ne egy 18 éves válaszoljon aki semmit nem ért a témához csak okoskodni próbál. Köszönöm még egyszer.

Link to comment
Share on other sites

Nos én 18 vagyok, ezzel ellentétben próbálok segíteni, ha elhsized, ha nem! Nem feltétlenül gombáról van szó, lehet vírus is. Látatlanba nehéz megmondani, én pedig képről se tudnám. Ilyen vírusokat vagy gombát el lehet kapni bárhol! Nyilvános mosdókban, vagy akárhol. Nem feltétlenül jelenti azt, hogy megcsaltak. Ilyen vírus pl a Humán papilloma vírus. Sokféle fajtája van ennek a vírusnak, de ha beírod google-ba szerintem biztos találsz pár infót, amiből meg tudod állapítani, hogy neked az van vagy sem!

 

Ennyit tudtam hozzáfűzni a dologhoz.

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok! Hát már személyeskedünk énis feltesezke egy kérdést:

 

Sokan beszéltek már itt arról hogy a makk alján vannak azok a bizonyos fehér pöttyök. Nekem hasonló problémám lenne, nem a makkomon van, hanem a makkot befedő bőrrészen. (és nem kívülről, hanem belülről ahol érintkezik a makkal) A színe inkább sárga és soksok nagyonpici pattanásnak tűnik. Nagyon rég óta megvannak, nem is zavarnak, nem is viszketnek. Vélemény, valakinek még ilyen panasza?

 

+a rúdon egészen a csúcsátol a legaljáig egy barna csík fut végig. Sztem ez mindenkinek van, de azért megkérdezem micsoda, meg egyáltalán mi a szerepe?

Link to comment
Share on other sites

a pötyökhöz nem tudok hozá szolni.

de a csiknak semi szerepe seincs az ott ösze van forva mindnekinek valalkinek a makkon valakinek a here zacskón látszik jobban

elméletileg ez az hogy minden cerka ...... fejlődött ki de nem tudom hogy igaz-e de sem jelentősége sincs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...