Jump to content
PirateClub.hu

Nemi betegségek!


kiwi21
 Share

Recommended Posts

megnéztem gomba lesz, de akkor még nem vonom kérdőre a barátnőmet, csak nem szex-elek vele. :(

kedves hisztor!

 

a gombás fertőzést valahonnan te azt elkaptad. vagy nyilvános helyen vagy a barinődnek vannak gondjai. okvetlenül vizsgáltasd meg, nehogy maradandó problémáid legyenek(pl: nemzőképtelenség stb...). ha gomba, akkor lehet, hogy kapsz rá vmi kenőcsöt, és hamar túl leszel rajta.

de azt nagyon fontos megemlítenem, ha egy párnak bármiféle gombás vagy egyéb más nemibetegsége van, akkor közösen kellene elmenni a dokihoz. és hogy miért mondom ezt? mert ha mindketten fertőzöttek vtok, akkor hiába gyógyul ki belőle az egyik, akkor a másik vissza fogja fertőzni. egy ping-pong effektus fog kialakulni, és ez mindkettőtökre nézve veszélyes. a nőknél is komolyba csaphat át ha nem kezelik. a kellemetlen tünetekről már nem is beszélek......... szipi

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sziasztok! Hát már személyeskedünk énis feltesezke egy kérdést:

 

Sokan beszéltek már itt arról hogy a makk alján vannak azok a bizonyos fehér pöttyök. Nekem hasonló problémám lenne, nem a makkomon van, hanem a makkot befedő bőrrészen. (és nem kívülről, hanem belülről ahol érintkezik a makkal) A színe inkább sárga és soksok nagyonpici pattanásnak tűnik. Nagyon rég óta megvannak, nem is zavarnak, nem is viszketnek. Vélemény, valakinek még ilyen panasza?

 

+a rúdon egészen a csúcsátol a legaljáig egy barna csík fut végig. Sztem ez mindenkinek van, de azért megkérdezem micsoda, meg egyáltalán mi a szerepe?

 

Hát nekem is pontosan ilyenek vannak de nekem inkább fehérnek tünnek. A makkon és a makkot fedö részen is van. Nekem se viszket, teljesen tünetmentes és már elég régóta megvannak. Kicsit azért zavar esztétikailag. Vki tudja h mi lehet ez és h leet-e vele vmit kezdeni?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Sziasztok!

Kb az első 15 hozzászólásig jutottam el mikor úgy döntöttem én is írok ide!

A hozzászólok tünetei némely esetben eltérnek,ez annak is lehet az oka hogy más más betegségről van szó, s így azt máshogy kell kezelni és máshogy veszélyes!

Mindenkinek javaslom, bárminemű leváltozás van az "intim testrészen" vagy környékén, vagy épp a párjának, menjen az aktuális orvoshoz: lányok nőgyógyász ,fiuk meg urulógia!

Nem tudni fertőző vagy sem épp a dolog!

 

Egyik barátnőm (egy tartósabb kapcsolatában) azt vette észre egy nap hogy elváltozás ugyan nincs rajta,de csip neki "ott", tömören és röviden annyi lett a vége, hogy kb. 30,000 ft ot költött a nőgyógyászokra meg a gyógyszerekre,talán még félév után is problémái voltak!

Egy orvos azt mondta neki, hogy lehet hogy műteni kell ,ami 30,000 ft (egy vizsgálat nagyfelbontású képén látható volt, hogy milyen sérüléseket okozott a "csípő érzés okozója" ), de sikerült más módszerrel meggyógyítani, vagy tünetmentessé tenni! A barátjával, más okból ugyan ,de nem sokkal utána szakítottak,elég sokáig kérlelte hogy nézesse meg magát, mert hátha tőle kapott el valamit amit ő csak hordoz, a nő meg szenved!

 

Én is még időben mentem orvoshoz az egyik problémámmal, és azóta tünetmentes vagyok! Ha nem mentem volna ma már valószínűleg nem írnék ide!

 

Javaslom mint a fiuknak,mint a lányoknak hogy gyűrjék le szégyenüket, ne hessegessék el a dolgot,s menjenek el orvoshoz,bármilyen fura érzés vagy elváltozás van, mert nekik vagy partnerüknek még akár élethosszig tartó problémájuk is lehet belőle!

 

Erőt, bátorságot, ja és persze jobbulást kívánok!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

én, mindenkinek azt tanácsolnám, hogy előbb elméletben tanulja meg a szexet, és a hozzávaló dolgokat. a lányok akár a párjukkal együtt menjenek el egy nőgyógyászhoz és kérjenek felvilágosítást a szexről a védekezési módszerekről hamár a szülőktől nem lehet!

használjatok gumit, akkor elkerülhetitek a nemi fertőzéseket, és a komoly maradandóakat is! nem tudhatjátok kivel is akadtok össze. nem akartok gyereket, és aids-t sem! védekezz!!!

ha bármi gond, elváltozást fedeztek fel, akkor tessék szakemberhez fordulni, mert a tünetmentesség mellett lehettek betegek.

 

hogy hova is kell mennetek? férfigyógyászhoz, mert ez is van számotokra! andrológusnak hívják. szipi

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 4 weeks later...

A sok kis feher pattanasszeru vacak az pont az aminek latszik. A zacsin es a dakon is ugyanugy van szortuszo. Esetleg lehet vmi kicsapodas, bele nem fogsz halni. Mondjuk kb a 8.-dik vagy aki ezt kerdezi, a kereses funkcio a baratod. Ne piszkald oket lehetoleg. Ha faj/gennyedzik stb akkor meg irany az orvos.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Sziasztok lenne egy kérdésem :S Nos, tegnap zuhanyzásnál megtapogattam a zacsit és bal oldalon a herém felett egy ilyen kis keményebb akármi van (lehet hogy a mellékhere az? de akkor miért csak a bal oldalon?) Csak ha állok akkor lehet kitapogatni ha ülök akkor nem. Szerintetek mi? Ugye nem heredaganat?

Link to comment
Share on other sites

Igazából ezt így nehéz megmondani, mivel az ember nem érzi, amit mondasz..., de nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni :) Nem fáj ja tapogatod, vagy nyomkodod? Kb mekkora, és milyen formájú? Hogy kemény, csak kitapintható, vagy tényleg kemény? Akár lehet kötőszövet is, ha meg egy ilyen hosszúkás valami, akkor az valszeg a spermavezeték. Ha úgy emlékszel, hogy eddig nem volt ott, akkor mindenképpen irány a doki: inkább menj el amint lehet, és max hülyének néz a doki, amit egyébként egy orvostól kétlek, mert ha nem mész el, és valami komoly, akkor az szar ügy. Egyébként ha rendellenesség, akkor is ezeregy oka lehet, gyulladás, fertőzés... engem egyszer tökön rúgtak, és attól is volt valami hasonló, de doki csak annyit mondott, hogy figyeljem néhány napig, és ha nem múlik, akkor menjek vissza... de végül elmúlt. Nem tudom hogy a legközelebbi urulógus nálatok mikor rendel, de addig figyeld, és ha valami van, akkor ne várd meg a rendelést... Akármi is az, annak nagyon kicsi az esélye hogy daganat, úgyhogy ne ijedj meg amíg nem tudod micsoda :)

Link to comment
Share on other sites

ma vagy holnap tuti van olyan orvos a közeledben aki meg tud nézni. ilyennel nem jó várni mert gondoljunk a legrosszabra ha ez esetleg vmi daganat akkor minnél előbb észleil egy orvos annál jobb... lehet hogy most még csak azt távolítják el ha 2 hét múlva mész már egy herének is annyi... nem paráztatni akarlak de ilyen orvosi dolgokkal nem jó várni mert itt nem egy kis nátha van amit majd kifekszel...

Link to comment
Share on other sites

Már kezd elmúlni tegnap este kitapogattam és valszeg a spermavezeték volt az mert az ''üregből'' jött és a herében végződött. Lehet valami gyulladás volt? Vmi miatt begyulladt volna? Mert a másik oldalon is éreztem ezt a valamit csak ott nem volt ''megdagadva''. Na olyan hülyén fogalmaztam meg remélem azért értitek :D Amúgy ha megint elkezd nőni akkor elmegyek dokihoz. Ja és nem fájt mikor hozzányúltam.

Link to comment
Share on other sites

Azért szerintem nem árt ha egy doki is látja ;) Lehet hogy valaminek a tünete vagy tudom is én... a lényeg, hogy eléggé ritka, hogy valami csak úgy magától megdagad :) inkább tedd félre a büszkeséged, ha a férfiasságod a tét :D az többet ér :P

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...