Jump to content
PirateClub.hu

Kinek hogy tetszik a Road együttes új albuma?


a_grave_man
 Share

Recommended Posts

Sziasztok!

 

Életemben először megrendeltem egy új albumot, még a kiadás előtt. Korábbi albumok mind bejövősek voltak tőlük, bíztam benne, hogy most is hozzák a jól bevált formájukat. Kár volt. Első végighallgatásra egy szám sem fogott meg, de még másodikra sem. :lol:

 

Nektek hogy tetszett? :)

Link to comment
Share on other sites

Ne sajnáld, hogy megvetted. :) A Hammer Hangpróba rovatában 5. lett 8-as átlaggal. Szerintem sem jó annyira, mint az előző lemezek, de annyira sem rossz, mint ahogy írtad. A 6. szám, "A hatodik", kimondottan tetszik. Azt gondolom, hogy a dalok szövegei ott vannak, zeneileg meg egy 5. lemeznél se várjunk nagy csodát. Szerintem csináltak egy átlagos, de eladható lemezt. Ezt a lemezt 7,5/10 pontra értékelem. Meghallgattam 2-szer 3-szor, elképzelhető, hogy meg fogom venni.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Nem a sajnálat van nálam jelen, hanem a csalódottság. Korábbi albumaik mind ütöttek, ez meg, hát hogy is mondjam, harmadik meghallgatásra sem találtam benne egy számot se, ami megfogott volna. A dalok szövege erőltetett szerintem és a korábbiakat jobban szerettem. Lehet én változtam az elmúlt évek alatt, de az sem kizárt, hogy az ő karakterisztikájuk sem maradt a régi. ;)

Link to comment
Share on other sites

Egyetértek veled PoganyPtR! Főleg a "A hatodik" elég nyomasztó! Egy közel nyolcperces számban az utolsó 2 perc, 45 másodperc szinte csak a tragédiák felsorolásáról szól, tiszta terror az egész! :blink: Ha ilyenről akarok tudni, bekapcsolom a tv2-t este fél hétkor, és tessék.

 

Én háromszor nekifutottam az albumnak, h végighallgatom, sikerült is. Nem alapzajként hallgattam, hanem tényleg figyeltem az egész szövegére, a dallamokra, stb. A "Helyetted pengékkel" című szám elején a gitárt mintha egy Depresszió számból kölcsönözték volna, stb.

Link to comment
Share on other sites

Kezdetektől fogva végig kísérem a pályafutásukat és épp az tetszik bennük, h egyszerű, átlagos parasztgyerekek, teljesen közvetlenek, nincsenek elszállva maguktól. Koncert után simán lehet beszélgetni velük, nem testőrök kíséretében járnak és kelnek. :) Az első albumuk elég gyengére sikeredett, de már azon is egy-két szám megfogott tőlük, pl a Jó hely; Nem kell más (ezt szerintem senkinek nem kell bemutatnom) Tűnj el!; vagy a Go! Az Emberteremtő albumuk jött be igazán, arról minden számukat imádom. Ezzel az új albummal viszont valahogy nem tudok megbarátkozni. Elképzelhető, h az én szemléletmódom változott, de az is, h az ő zenéjük.

 

Aki pedig elmegy bármilyen magyar rock zenekar koncertjére, vagy éppen fesztiválra nyáron, ott ugyanazokkal a nagyon fiatal és rendszertelen, alkalmanként teljesen részeg rajongókkal találkozik. Viszont ha ők viszik előre a bandákat, mert ők a "felvásárló közönség", akkor nekik kell zenélniük mind élőben, mind a stúdióban. ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 7 years later...
  • 3 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...