Jump to content
PirateClub.hu
Sign in to follow this  
ica

A Nagy Wordpress Téma

Recommended Posts

Wordpress:

 

A Wordpress egy népszerű, ingyenes és szabadon felhasználható publikációs platform, amely számtalan kiegészítővel rendelkezik.

 

 

Mi az a WordPress?

A WordPress blogmotorként indult 2003-ban, amikor is b2/cafelog nevű blogszoftver egy származtatásaként létrehozta Matt Mullenweg saját projektjeként. Az eltelt 8 év alatt az internet legnépszerűbb tartalomkezelő rendszerévé nőtte ki magát, amely bárki számára szabadon és ingyenesen használható a GPL Licencnek köszönhetően.

Nem keverendő össze a WordPress.com szolgáltatással, amely a WordPress alapszoftvere köré építettszolgáltatás, amelyet szintén bárki igénybe vehet.

Mi, akik a WordPress magyarítását végezzük, nem állunk kapcsolatban sem a WordPress.com-al, sem pedig azzal a több mint 30.000.000 felhasználóval, akik ezt a szoftvert letöltötték, és saját weboldalt készíttek vele.

Minden jogi felelősséget, megkeresést, adatkérést, fenyegetést vissza fogunk utasítani, vagy csak egyszerűen figyelmen kívül hagyni.

Ezért nyomatékosan kérjük, csak akkor lépj velünk közvetlen kapcsolatba, ha problémát észlelsz a fordítással, a csomagban található fájlokkal, a szoftver használatával, telepítésével, vagy használatával kapcsolatban.

 

Mindig a legfrissebb wordpress motor letölthető:

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
 

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×