Jump to content
PirateClub.hu

Fiatalság


oldjawa25
 Share

Recommended Posts

Sziasztok! A véleményetekre lennék kíváncsi azzal kapcsolatban, hogy ha valaki fiatalon kezdi el a nemi életet annak később lehetnek-e gondjai belőle. Tudom a mai világban az a normális, ha általába 14-15 évesen megjön az első magömlés majd az önkielégítések sora (később ezt szebb szóval festésnek hívom :D) Majd jön a barátnő. Ez rendjén van is így, mert mindenki kívánja, meg jó dolog is, csak arra lennék kíváncsi ez nem okoz gondot a későbbi időkben?

Az őszinte válaszokat előre is köszönöm szépen.

További kellemes estét, üdvözlettel: oldjawa25

Link to comment
Share on other sites

Köszi ezt tudom is :D Én arra gondoltam, hogy a mai világba az ilyen 50-60 éves emberek már elég "kiégettek" és nekem többen aztmondták, hogy azért mert, túl fiatalon kezdik a nemi életet, vagy a festegetést :D És ezt szerettem volna tisztába tenni, hogy akkor hogy is van ez?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Ahhoz, hogy megismerjük önmagunkat, és a sex minden témáját, minden lehetőséget ki kell própálni. A kor nem folyásolja be hogy mikor kezdjük el, bár idős kórban már nem divat. 16-18-éves korosztály már elég jól tudja mi a sex, nem kell felvilágosítani őket.

A korai magömlés nem probléma, sőt a maszturbáció sem. A páros nemi élet minden titka akkor jó, együtt fedezzük fel az élet örömeit.

Bár nem ellenzem a GROOPEN sexet se.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Érdekes kérdés, saját példából kiindulva, én már 10-12 évesen elkezdtem a "festegetést", jó darabig függő is lettem, aztán leálltam, helyreállt a szexuális énképem és nimfománabb lettem mint a legtöbb pasi :D Szóval szerintem mindenkinek máshogy van belőve a biológiai órája és csak arra szabad hallgatni. Az hogy 14-15 évesen kefélnek... hát, én 20 évesen iktattam be először a lompost, onnantól meg nem volt megállás xD Véleményem szerint nem azzal van a baj hogy valaki 15 évesen kezdi érezni a késztetést hogy elszórja magvait a nagyvilágban, hanem hogy ciki lett maszturbálni, nagyobb tabu mint maga a szex, ami szerintem nem egészséges. Minden fiatal a legtöbbet akarja a legrövidebb idő alatt és legkevesebb befektetett energia ráfordítással.

Pedig a szex csak akkor lehet igazán kielégítő ha legalább az egyik fél ismeri a saját testét, a képességeit, a vágyait, ha valaki nem ismeri a saját testét, mi hogy működik, akkor még a gyakorlásba sem foghat(na) bele.

Ez olyan mintha én gyakorlás nélkül akarnám hallás után eljátszani a Cowboys from Hell-t.

Na, az eredmény is kb. hasonló lesz mindkettőnél :D

Mindenki siet mindennel, a józan ész pedig már lassan csak egy emlék marad a fene nagy sietség oltárán.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...