Jump to content
Sign in to follow this  
hankock

S.H.I.E.L.D.

Recommended Posts

avengers-movie-shield-logo.png

 

Készül a S.H.I.E.L.D. sorozat, Joss Whedon dirigálja

 

 

Már korábban is pletykáltak egy az ABC csatornán futó sorozatot, amely a Bosszúállókkal lesz kapcsolatos és a szóbeszéd Joss Whedon nevét emlegette a projekt élére. A híresztelés igaznak bizonyult...

 

 

AZ ABC csatorna sikerrel járt és ugyan nem a Bosszúállókból, vagy valamelyik tagból készítenek önálló sorozatot, sokkal inkább az őket megszervező háttérszervezet, a S.H.I.E.L.D. kap saját szériát. A pilotot, vagyis a legelső epizódot maga Joss Whedon írja és rendezi testvére Jed Whedon segíségével, de arról nincsenek információink, hogy az élőszereplős sorozatban feltűnik-e Samuel L. Jackson (Nick Fury), Clark Gregg (Coulson ügynök) vagy Cobie Smulders (Maria Hill). A S.H.I.E.L.D. (Strategic Homeland Intervention Enforcement Logistics Division, vagyis magyarul Stratégiai Honvédő Iroda Elhárító és Logisztikai Divíziója a 2008-as álláspont szerint) sztorijáról semmit nem tudunk, de állítólag az ABC nagy durranásra készül vele.

 

 

S.H.I.E.L.D. sorozat: Coulson ügynök visszatér

 

 

A most hétvégén megrendezésre kerülő New York Comic Conon került bejelentésre, hogy a Bosszúállók szereplője, a Coulson ügynököt játszó Clark Gregg is jelen lesz Joss Whedon készülő pilotjában.

 

 

Azt gondolom már sokan tudjátok, hogy az amerikai ABC csatornánál az előre kidolgozott koncepció alapján, szkript nélkül berendelték rögtön pilotnak Joss Whedon sorozattervét, a S.H.I.E.L.D.-et – a szkriptet Whedon testvérével, Jed-del írja, s ha ideje engedi, rendezni is fogja. A Buffy, az Angel, a Firefly, a Serenity, a Dr. Horrible, a Dollhouse és a Bosszúállók készítője hamarosan nekiláthat a Marvel képregény univerzumban játszódó történetnek. A Marvel Studios jelenleg abban gondolkodik, hogy a The Avengers-nek, azaz A bosszúállóknak, a Joss Whedon-féle gigasikerű mozifilmnek készítenek spin-off sorozatot. Nyilván a világ nagy része csak a The Avengers hatalmas sikere nyomán hallott Joss Whedon-ról, de a sorozatnézők és képregényrajongók már jól ismerik őt, ezért sokan félistenként is tisztelik, hiszen óriási sorozatokat tett le az asztalra.

A S.H.I.E.L.D. (Strategic Hazard Intervention Espionage Logistics Directorate) sorozat elsősorban a titokzatos szervezetre fog fókuszálni, akik összeszedték a Marvel univerzum leghíresebb szuperhőseit a jól ismert filmben.

Most pedig megérkezett az első komolyabb szereposztási hír, miszerint Coulson ügynök nélkül elképzelhetetlen lenne maga a sorozat. Egyelőre még nem tudni, hogy milyen formában fog feltűnni a színész a pilotban, de a lényeg úgyis az, hogy legalább benne lesz.

A széria várható, állandó karakterei pedig ők lesznek: egy Skye nevű huszonéves nő, aki intelligens, figyelmes, szórakoztató, gondoskodó és magabiztos, s vonzereje segítségével gyakran eléri, amit akar. Grant Ward: csendes, nagydarab, de hirtelen haragú. A fegyverekhez és repülő járművekhez mesteri fokon értő Althea Rice, más néven Kálvária. Mellettük ott lesz még Leo Fitz és Jemma Simmons is, akik a közös kiképzésüket követően az ügynökségnél is együtt dolgoznak, előbbi a fegyverek technikai oldalához ért, utóbbi pedig a biológia és kémia mágusa.

 

S.H.I.E.L.D. sorozat - Megvan az első szereplő

 

 

Nagyon úgy tűnik, hogy a Marvel megtalálta az első szereplőt az ABC-nél készülődő S.H.I.E.L.D. tv sorozathoz, nem más, mint a Vészhelyzetből ismert Ming-Na Wen személyében.

 

 

Arról már értekeztünk korábban is, hogy a Bosszúállókban, a Thor-ban és a Vasemberben felbukkant Clark Gregg is feltűnik az ABC műsorára tervezett, önálló S.H.I.E.L.D. sorozatban, azonban arról is szó volt, hogy több új ügynököt is beakarnak mutatni benne. A sorozat a Bosszúállók rendezője, Joss Whedon produceri felügyelete alatt fut majd, ráadásul az első epizód szkriptjét ő maga szerzi. A Deadline értesülései alapján az első biztos főszereplő nem más, mint a Ming-Na Wen (Vészhelyzet, Eureka, Csillagkapu: Univerzum) által alakított Melinda May ügynök, aki bár remek pilóta és fegyverszakértő is egyben, azonban a csatatéren szerzett kellemetlen tapasztalatok némileg megtörték a személyiségét. A színésznő karakterén kívül még négy kiadó hely van a S.H.I.E.L.D. tv sorozatban, kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Téma megosztása


Link to post
Share on other sites

Nem Vic Mackey, a kemény zsaru tér vissza, a SHIELD ezúttal más terméket takar. A Disney ugyanis elhozza nekünk a Nick Fury vezette hírszerző és terrorelhárító szervezetet bemutató sorozatot.

A két főszereplő Clark Gregg (Coulson ügynök ) és Ming-Na Wen lesz, utóbbi több szériában is látható volt, többek között a Vészhelyzetben és az SGU Csillagkapuban. Joss Whedon, a Bosszúállók (Avengers) rendezője lesz az egyik író-producer és még az első részt is ledirigálhatja.

A forgatás januárban veszi kezdetét és ha minden jól halad jövő ősszel műsorra kerülhet a sorozat.

Téma megosztása


Link to post
Share on other sites

Állítólag Loki nem ölte meg csak nagyon súlyos sérülést okozott neki, Nick Furry elvitte egy rejtekhelyre ahol rendbe jött.

Téma megosztása


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Jelenleg olvassa   0 members

    No registered users viewing this page.

A letöltési témákba írt köszönetekért és tárhely kérésekért azonnali figyelmeztetés jár!

×