Jump to content
PirateClub.hu

Dawn of the Plante of The Apes - Majmok bolygója 2.


hankock
 Share

Recommended Posts

A Fox megerősítette hogy a Cloverfield rendezője Matt Reeves fogja irányítani a a Dawn of the Plante of The Apes címet viselő Majmok bolygója 2. részét. Visszatér a CGI ruhás Andy Serkis aki újra César a majomvezér bőrébe bújik. A film azt mutatja be, hogyan lesznek a majmok a Föld urai, azután hogy az emberiséget egy vírus elkezdi tizedelni. A Dawn of the Plante of The Apes 2014 május 23-án kerül a mozikba.

 

filmdroid-fox

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 4 weeks later...
Rupert Wyatt-től vette át a stafétabotot Matt Reeves rendező (Cloverfield, Let me in), aki megtalálta, még egyelőre ismeretlen szerepkörbe Jason Clarke-ot (Zero Dark Thirty – A Bin Láden hajsza, Fékezhetetlen). A szinopszis egyelőre még hétpecsétes titok, de annyit tudni róla, hogy egy csapat tudós (emberek) San Francisco-ban küzdenek a túlélésért, miután a majmok már átvették az uralmat. Caesar-ral (Andy Serkis ismét magára ölti CGI-majom jelmezét) is lesz egy szál, ami a majmok vezetőjének uralkodását, és társai egyben tartásának nehézségeit mutatja be. A Dawn of the Planet of the Apes 2014 májusára van időzítve, addig még biztos hallunk róla.

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

A forgatás már korábban beindult, Vancouverben és New Orleansban, most kiderült a szinopszis is, és két újabb névvel bővült a színészgárda.

 

Ők nem mások, mint Toby Kebbel (Spíler, Titánok Harca), és Enrique Murciano (Traffic). Rupert Wyatt 2011-es Majmok Bolygója rebootjának folytatását ezúttal Matt Reeves veszi át, annyit eddig is tudni lehetett róla, hogy 15 évvel az előző film eseményei után fog játszódni, de a 20th Century Fox közzétette a hivatalos szinopszist, ami így szól:

A genetikailag fejlettebb majmok vezetője, Caesar, aki birodalmát egyre erősíti, az emberiséget kiirtó vírus óta. Hatalmát viszont egy csapat ember veszélyezteti, akik túlélték a pusztító vírust. A két fél békét köt, ami azonban nem bizonyul hosszú életűnek, mivel egy háborúba kényszerülnek bele, ami eldönti, hogy melyik faj is valójában a Föld ura.

Főbb szerepekben még Andy Serkis, Jason Clarke, Keri Russell, Gary Oldman, Kodi Smit-MCPhee, Kirk Acevedo, és Judy Greer. A film 2014. május 23-án mutatkozik be külföldön.

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

A 20th Century Fox hivatalos úton jelentette be, hogy A majmok bolygója – Forradalom, ami 15 évvel játszódik az előző epizód, a Lázadás után, a vártnál egy héttel korábban fog a mozikba kerülni.

 

Ennek oka egy sajnálatos és tragikus baleset, azaz Paul Walker halála. A Forradalom, eredetileg július 18-án került volna moziba, míg a Halálos iramban széria 7. része van kitűzve július 11-re. És bár a Universal egyelőre nem jelentette be, hogy csúszna a premier, de Paul Walker hiányában a forgatókönyv egy részét újra kell írni, sőt, új jeleneteket is forgatni kell természetesen, így erősen feltételezhető, hogy a július 11-ei határidőt nem fogja tudni tartani a stúdió. Legalábbis ebben reménykedik a Fox, ugyanis hivatalosan is bejelentették, hogy a 18.-a helyett, 11-étől lesz látható a film a mozikban, lévén, a Halálos iramban 7. esetleges kiesésével igazi rivális nélkül maradna a film erre a dátumra. A forradalom tehát július 11-én érkezik majd a mozikba, Matt Reeves rendezésében, Andy Serkis, Jason Clarke, Keri Russell és Gary Oldman főszereplésével.

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Egy nemrégiben készült interjú során Gary Oldman elárult pár dolgot a nyáron mozikba kerülő A majmok bolygója – Forradalomfilmről, nem csupán saját szerepébe, de némiképp a sztoriba is betekintést adva. (SPOILER):

“A karakterem egyfajta kinevezett vezetője a csoportnak, amely elég szerencsések voltak hozzá, hogy túléljék a járványt, és azt azt követő összeomlást” – magyarázza. “Ő maga egykor rendőrtiszt volt, így őt választották a csoport vezetőjének.”

Majd így folytatta: “Az embereknek áramra van szüksége, és van a közelben egy erőmű, ezért páran a csoportból kimennek, hogy megnézzék, működőképes-e. Felfedezik, hogy egy nagy csapat majom él ott, akikről már azt hittük, rég elpusztultak a bombázások következtében. (A karakteremet) óriási veszteség érte a háború alatt, így egyetlen megoldást tud csak elképzelni a helyzetre, totálisan eltörölni őket a Föld felszínéről. Egyfajta hősként tekintek rá”

Oldman elárulta azt is, hogy a tervek szerint kezdetben az emberekre akarnak fókuszálni, és csak a későbbiekben váltanak át a majmokra. “Matt Reeves (rendező) nem csupán a franchise-ot akarta életben tartani, de sokkal emberközpontúbbá akarta tenni a történetet, el akarta magyarázni, mi történt velük, és hogyan élték át a történteket, mielőtt az eredeti, az első A majmok bolygójából ismert helyzet kialakult”

 

filmtrailer

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Sajnos úgy tűnik, hogy a Cinema City nem fogja vetíteni A majmok bolygója: Forradalmat. Az InterComtól azt a tájékoztatást kaptam, hogy továbbra is folynak az egyeztetések, hátha mégis bemutatnák a filmet, amely a kritikusok és a nézők szerint is a nyár egyik legjobbja.  Mindenesetre itt egy lista, hogy mely mozikban adják a produkciót.

1.            Budapest – Corvin

2.            Budapest – Sugár

3.            Budapest – Lurdy

4.            Budapest – Óbuda

5.            Budapest – Pólus

6.            Ajka

 

7.            Balassagyarmat

8.            Balatonfüred

9.            Békéscsaba

10.          Cegléd

11.          Csopak

12.          Debrecen Apolló

13.          Eger Uránia

14.          Eger Agria

15.          Eger Kert

16.          Fehérgyarmat

17.          Fövenyes Kert (18-án)

18.          Gyöngyös

19.          Gödöllő

20.          Hódmezővásárhely

21.          Hévíz

22.          Kecskemét Malom

23.          Kiskunfélegyháza

24.          Kiskunhalas

25.          Kisvárda

26.          Miskolc Uránia

27.          Nagykanizsa Cinema

28.          Nyíregyháza Krúdy

29.          Pápa Petőfi

30.          Révfülöp Kert (17-20)

31.          Salgótarján

32.          Sopron Elit

33.          Szarvas

34.          Szeged Belvárosi

35.          Szentes

36.          Szolnok Tisza

37.          Szombathely Savaria

38.          Sárospatak

39.          Tata Est

40.          Tatabánya Mi Mozink

41.          Székesfehérvár Barátság

42.          Siófok

43.          Dunaújváros Dózsa

44.           Zalaegerszeg Art

 

filmdroid

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...