Jump to content
PirateClub.hu

Microsoft Windows 7


megabalance
 Share

Recommended Posts

felraktam a win7-et és aktiváltam

 

Az ujrainditas utan az aktivalas vegbemegy! (A "Vezerlopult/Rendszer es biztonsag/Rendszer" resznel ellenorizheted, hogy az aktivalas valoban megtortent-e!) Ezutan, menj fel a Microsoft eredetiseg ellenorzo oldalara Internet Explorerrel (ez fontos!), majd a megjeleno oldalon menj a "Letoltes"-re, majd a "Futtatas"-ra! Ha a frissites feltelepult, akkor frissitsd az oldalt, majd engedelyezd a lap aljan felugro bovitmenyt, amely ezutan vegrehajtja az ellenorzest! Ha ezt az uzenetet kapod, hogy: "Udvozli a Windows!", akkor az eredetiseg-ellenorzes sikeres volt!

 

érdemese ezt a lépést megcsináljam ?

Link to comment
Share on other sites

Az Enterprise verziót nem támogatja a Daz loader.

Használd az ODIN-t, vagy a miniKMS

 

A Windows 7 Enterprise rendszer automatikus aktiválású, ezért amennyiben a KMS szervert eléri az interneten keresztül, képes automatikus aktiválásra. Vegyük figyelembe azt is, hogy a KMS szerver elérhetősége függ attól is, hogy az intézményi hálózat a közhálóhoz, illetve az egyetemi hálózathoz kapcsolódik e.

Amennyiben az aktiválás nem sikerül, a hiba pontos felderítése céljából, le kell tölteni és futtatni a Microsoft által kiadott MGADIAG program legfrissebb változatát!.

 

Enterprise verzió de az boltban nem kapható mivel azt üzleti használatra készítette a microsoft kétféleképen kapható meg cégek esetén ha meg van véve kipostázzák a telepítő médiát vagy másik lehetőségként kapnak egy linket és e-mailban megkapják hozzá a kulcsot. legalább is cégek esetén ígyvan

Link to comment
Share on other sites

Egyszerűsítve a DAZ loader azt hiteti el a Windows-zal induláskor, hogy "elő van telepítve" a gépre, így rögtön aktivált lesz (mintha a boltban vennél egy gépet telepített Windows-zal).

 

Az Enterprise más módszerrel aktiválható, hiába ugyanolyan felépítésű. Ott KMS aktiváció van, tehát a Key Management Service szerverhez kell kapcsolódni, ami ellenőrzi a Windows-odat, majd aktiválja. Mivel a DAZ-nak köze sincs a KMS-hez (és a készítő nem is akarja, hogy legyen), ezért erre a célra nem használható (de nem is állította soha senki az ellenkezőjét). Minden más verzióhoz viszont jó.

 

Ettől a loader értéke semmit nem csökken. Amúgy többek között Kr@sstheon1y sem véletlenül "reklámozza", mivel kb. ez a legjobb, ami van. Arra meg, hogy néha elvész az aktiválás, hát ez van. Nekem eddig egyszer szűnt meg Windows Update után, akkor is csak újra kellett futtatnom a DAZ loader-t, és visszatért minden a régi kerékvágásba.

Link to comment
Share on other sites

Nem idegesítesz (még :D).

 

Az Enterprise aktiválásához kell egy valós kulcs, meg net. Onnantól a többit elintézi a KMS szerver. Letölteni nem nagyon kell semmit. Mármint ha a legális oldalát nézzük a dolognak.

 

 

A Windows 8 aktiválásáról csak ennyit: :P

dxi3ddti1mexj6obxa6a_tn.png

 

Majd biztos lesznek KMS aktivátorok (amik szervert emulálnak), ez egyelőre telefonos aktiválással van. :D Az aktiválási infókat tároló mappát pedig kimentettem, így újratelepítés után csak vissza kell másolnom, és aktivált is. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Sziasztok,Windows 7-em van és pár napja az a probléma merült fel,hogy eltüntek az értesítési területek kis ikonjai...pl virusírtó meg a többi...hiába van a Viselkedésimódoknál az,hogy "Ikon és értesítések megjelenítése" egyszerüen a windows indulása során nem jön elő az órán és a hangikonon kívül semmi,pedig a feladatkezelőbe látom,hogy megy a virusírtó.. Korábban is ezt a Windows 7-et használtam,de nem volt ilyen problémám...A rendszer 1 hónapos sincsen...Valakinek hasonló gondja? vagy tud valaki megoldást rá?? köszi előre is.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem. A gépemre win 7 lett telepítve. A probléma:

Megírok pl. egy lemezt, amin van egy film (avi) és a hozzá tartozó felirat (srt), az asztali dvd lejátszóm nem ismeri fel az srt. filet, nem látja a kiterjesztést csak sr. Így nem illleszthető össze az filmmel. Tehát a kiterjesztésből csak két karakter látszik.

Több íróprogit kipróbáltam, semmi nem változott, a telepítés előtt ilyen problémám nem volt.

Minden megoldás érdekel

köszi

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Üdvözletem!

 

A helyzet az, hogy vettem egy új számítógépet és rendeltem hozzá új Windows 7 Professional-t (ez érte meg jobban) is. A számítógépet megkaptam, de a oprendszert nem kaptam kézhez, mondván, csak 5 nap múlva kaphatom meg. De mivel szükségem volt a gépre, így egy letöltött verziót tettem fel. Most 5 nap után megkaptam a telepítőlemezt, ahogy az ígérve lett, de nem tudom hogy hogyan lehetne kiicserélni a sorozatszámot a gépben. Van rá mód hogy ki tudjam cserélni a sorozatszámot, vagy az új telepítőlemezzel formáznom és újra kell telepítenem a rendszert?

 

Aki tudna nekem ésszerű segítséget adni, annak köszönöm előre is.

Link to comment
Share on other sites

Találtam egy megoldást.

 

1. Click on start and type command (cmd) with run as administrator

 

2. Now type following command

“slmgr.vbs -ipk <insert your new product key here>”

 

3. To activate windows after changing the key, run “slmgr.vbs -ato”

 

command-prompt-change-windows-7-prodcut-key.png

 

 

 

Az hogy ez működik-e nem tudom, mert soha nem próbáltam.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

All Windows 7 Activator !!!

 

How to install:

 

1.Install the product for your Win OS version 32 bit or 64 bit.

2.When prompted go to keys.txt file and use one of the keys for register !

3.Enjoy your full activated product !

 

http://host.hackerbox.org/ewgw0b3amaq8

 

P: TEAMHACKERS

 

20121208174329.png

20121208173821.png

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Sziasztok!

Egy barátom vett egy Asus x55v laptopot, amire nekem kellett felvarázsolni a windows-t. Először megszívtam, nem tudtam, hogy nem szabad uefi módban telepíteni, de másodjára már így tettem, elvileg le is futott a Daz féle loader (2.19), de újraindítás után ugyanúgy megmaradt az "x nap van hátra..." szöveg, nem lett aktiválva. A rendszer Win7 Ultimate 64bit lenne. Van más biztosan működő aktivátor? Nem szeretnék kísérletezni, nekem idáig mindig bevált a Daz féle, de itt valamiért nem működik, pedig semmilyen hibaüzenetet nem ír ki.

Link to comment
Share on other sites

Hello!

 

Egy ismerősőm gépe amin win7 ultimate van, induláskor épp betöltés előtt leáll kékhalállal, elmondása szerint előszőr csak elsötétült aztán visszajött a kép. De késöbb, indításkor már nem indult, kékhalállal újraindult, és folyton a kékhalál.

 

Újratelepítettem a wint, minden simán ment egész addig amig nem indult a win, a telepítés utolsó részénél, amikor a számítógép nevet kérte volna szintén kékhalál.

 

Csináltam egy képet róla.

 

 

http://kepfeltoltes.hu/view/130102/P0201130000_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 

Mivel nagyon poros, vastagon állt, 4 éves gép, takarítva nem volt, kiszdegettem az eszközöket, nagyjából kifújtam, cserélgettem a ramokat, bekapcsolás után sípol, a vga kontakthibás, na akkor megtakarítom, indul a gép de még mindig kék halál.

 

Valakinek van ötlete?

 

A gép nem indul csökkentett módban, mert nem fejezte be a telepítést.

A linux rendszert cd ről futtattam és azzzal leszedtem az adatokat róla, tehát az ment.

És a táp is kontakt hibás vagy nem tudom miért csinálja, hogy néha nem indul a gép csak ha megmozgatom a tápot.

 

Megpróbáltam egy xp t rátenni, a fájlok másolása megvolt, az újraindítás után a monitor kikapcsol, de ahogy hallom a telepítés folytatódik. Sajnos alaplapi vga nincs.

 

 

Köszi

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Memtestel próbáltad már,milyen és hány memória van benne, van másik tápegységed otthon, egy másik gépből .. ? hirens boot cd-n van memtest ... nézd már meg a ramokat, egy pass-ig ..

Módosította pro230
Ne idézd feleslegesen a követlenül előtted szólót!
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...