Jump to content
PirateClub.hu

Microsoft Windows 7


megabalance
 Share

Recommended Posts

Sziaztok !

 

Felakarom telepíteni a windows 7 et de ! amikor ! bebootolja a lemezt és rámeygek ezt írja ki és nem meyg tovább!

 

The File is Possibly C orrupt The File beaden Checksun does not mach the comput ed Checksum!

 

nem tom mi lehet a probléme!

aki tud az leygen szíves segítsen köszönöm,!

Link to comment
Share on other sites

Szóval felraktam a torko féle win7-et (ultimate 64bit) Az elején még nem volt gond vele, csak a driverek telepítése után... Őszintén nem tudom hogy most a vírusírtó miatt lenne, vagy a driverek miatt, mert mindkettő telepítése után szokás egy reboot. A vírusírtóra gyanakszom, hogy összeveszik egy másik biztonsági programmal, ami a driverek mellett települ (ha tudom akkor majd írom a nevét) De mostmár nem is számít mi okozza lecserélem a vírusírtót.

Eset smart sec 64bit-et raktam rá, meg az asus drivereket. Most éppen scandisc fut, utánna leírom mi történik...

Ja és nem tudok törölni így semmit, úgyh valószínű egy reinstall

 

Folyt köv.

Link to comment
Share on other sites

Most jött meg a gép... még csak a telepítésig jutottam. Akkor ez reinstall?

 

 

Szerk: most jut eszembe volt egy driver, amire valami hibaüzenetet dobott ki a win. Pontosan nem tudom mi volt, de rákattoltam hogy újratelepítés alapértelmezett beállításokkal, de nem csinált semmit. Gondoltam felrakta normálisan.

Mi történne, ha nem telepíteném azt a drivert?

 

Szerk2.: most raktam újra a wint, mert semmilyen módszer nem jött be... a fenti kérdésekből amire lehet azért válaszolnátok? Most épp nem merem újraindítani a driverek miatt a wint xD

Link to comment
Share on other sites

a videokarit alapból nem rakja fel, de vmit telepít azért, mert az xp-vel ellentétben, vonszoláskor nem hullámzik a kép, amíg fel nem rakom az nvidia drivert. a webcam és a bluetooth nem alap, nem csoda, hogy nem rakja fel. amennyiben arra gyanakszol, hogy vmelyik driver telepítőlemeze lehet bibis, akkor előbb a vírusirtót tedd fel, csak ezután telepítsd a drivereket, hátha ez megoldja a gondot. a webcamom gyári lemezére mindenféle antivirus hangosan sikítozik. de azért felrakni mindíg sikerült. pedig elvileg nincs is hozzá w7 driver. aztán a w7 frissítésekben megjelenik egy újabb verzió csodák csodájára. :)

Link to comment
Share on other sites

Windows 7-hez csak akkor érdemes feltenni driver-eket, ha nem telepíti a kérdéses eszközt automatikusan. Én a gyári lemezt is mellőzöm, amikor csak lehet és leszedem a gyártó honlapjáról a legújabb Windows 7-es driver-t (persze, ha van olyan).

 

Amit direkt szoktam frissíteni, az a hangkártya- és videokártya driver, mert ezekből mindig van jobb, mint amit a Windows fel akar tenni.

Link to comment
Share on other sites

Jelenleg nincs gondom, vele ujraindítottam, de működik. Fogalmam sincs mi volt az oka, mert vírusírtót leváltottam f-secure-ra és a driver telepítéskor sem volt most hibaüzenet.

Ha újra ez lenne a problémám, akkor jelzem és várok egyéb véleményt!

Köszi az eddigi válaszolóknak!

 

Szerk másnap: Sajnos miután bekapcsoltam ma a gépet és játszani akartam két furcsa dolgot vettem észre: Popban elveszett a saját profilom plusz az össz savegame, wowban meg visszaállítódott a felbontás (ami PoPban nem) :/

Vélemények? remélem a saját hibám volt, mert nincs kedvem a winnel szórakozni :/

 

Ui: bocs a külön témáért, de nem éreztem 100%-os win7-nek ezt a torko-félét :)

Link to comment
Share on other sites

Üdv Mindenkinek!

 

Van egy olyan problémám, hogy win 7 x64-es rendszerem van és a következő probléma merült fel. Jelenleg 2 winyó van a gépemben, két samsung egy 160 Gb-os (rendszer) és egy 750 Gb-os. A z történt, hogy újratoltam a rendszert és semmi probléma nincs is vele, kivéve az, hogy a 750-es winyóról semmit nem tudok törölni mert azt írja, hogy írásvédett. Mikor törölni akarok mindig kidobja azt, hogy írásvédett és mikor megnézem akkor valóban az de hiába veszem ki a pipát, hogy ne legyen írásvédett hibaüzenettel elintéz és nem enged törölni. A törlés a kisebbik gond, de a letöltéseim is oda mennének és az utorrent azt írja, hogy Hiba: Az adathordozó írásvédett. Már átesett a gép egy 16 órás csökkentett módban történt víruskeresésen (jogtiszta Kaspersky Internet Security 2010) de semmit nem talált. Valakinek volna ötlete, hogy miként tudnám ismét uralmam alá vonni a nagyobbik winyómat? PLS aki tud megoldást az tudassa velem. Előre is köszönöm.

 

Üdv deszantos!

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok! Van egy nem túl nagy, de bosszantó problémám. Win 7 alatt hiába állítom be az energaigazdálkodás menü alatt, hogy mikor kapcsolja ki a monitort, nem marad úgy. bármit állítok be, csak addi jó, míg nincs egy restart. Restart után mindig 20 percre áll be. Tudja valaki, mitől lehet? vagy mit lehet ezzel kezdeni?

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok!

 

Egy gyors kérdésem lenne:

2 fiók van a gépen: rendszergazda és általános jogú

Azt szeretném megoldani, hogy az utóbbi ne lássa a rendszergazda fájljait. Beállítottam a Biztonsági fülnél, hogy teljes tiltás legyen, de még is ha a másik fiók keresőjébe beírok bármit akkor megtalálja...

Tudtok segíteni?

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok!

Nekem egy érdekes problémám lenne.

Adott egy 4gb- os data traveller dt-100 a pendrive hibátlan ez 100% win 7 ben nem tudok adatot írni rá olvasás tökéletesen működik és formázni sem tudok, másolásnál (gépről pendrivera) illetve formázásnál lefagy és elveszíti a kapcsolatot. Külföldi oldalakon láttam hasonló gondot, de megoldást nem találtam rá. 2gb os data traveller tökéletesen megy illetve pár kb os fileokat is tudok a 4 gb os pendrivera másolni. Tehát hardver probléma kizárt.

 

Link to comment
Share on other sites

Ha rákeresel erre: HPUSBFW.EXE, már az első találatról is letölthető a fájl, azt próbáltad már? USB formattálásra írták a programot.

 

Talán itt a legfrissebb verzió (2.1.8):

 

halott link

 

Magyarországon kapható volt olcsón Kinai gané, ami egy 2 GB-os USB módosítása volt, a pendríve nagyobbnak (amit én láttam 8 GB-osnak) mutatta magát, másolni viszont 2 GB után már csak kamu dolgokat másolt. Hál istennek ennek a sok fel nem akasztott csalónak, rendesen megszórták vele a gyanútlan vásárlókat.

Módosította agentzs1
Link to comment
Share on other sites

sziasztok!

 

A windows 7 x64 hun-t probálom feltenni a gépre de a telepítésnél a fájlok másolása után 0%-nál megáll mindig a telepítés, ha vkinek volt már ilyen problémája és tud rá megoldást az pls írjon vmit!

 

gépem:

 

CPU Intel® Core2 Duo CPU E7200 @ 2.53GHz

 

 

Köszi

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok.Lenne egy kérdésem és az a következő.Letöltöttem a WIN7_x86_x64_AiO_HUN_by_torko.iso - ISO 13346 UDF változatát és rar fájlban jött le.Na most én ebből,hogy csinálhatok boot lemezt ami működik is?Elmagyarázná valaki ezt nekem részletesen?

Köszönöm.

Link to comment
Share on other sites

Köszönöm a válaszodat.Igen kibontottam,de csak a fájlok vannak benne(boot,efi,stb mappa+setup.exe) nem pedig egy iso fájl.Ha egy iso fájl lenne akkor megcsináltam volna én is,de sajna ez nem iso.Én pedig egy tiszta telepítést szeretnék.

Valami ötlet?Előre is köszönöm.

Link to comment
Share on other sites

Hellosztok.

 

Win 7 van fenn a gépemen és jóformán nemlehet semmivel se játszani mert szinte semmi sem kompatibilis a win7-el...

Azt szeretném megtudni hogy meglehete azt csinálni hogy működnének a játékok ujra tevés nélkül....

Aki tud legyenszives segitsen!!!

 

 

ELŐRE IS KÖSSZ.

 

Csáó

 

Win 7 van a gépemre téve és nemkompatibilis jóőár játékkal...

Szeretném azt h kompatibilis legyen de nekelkej ujratenni a gépet....

Aki tud segitsen pls...

 

 

Előre is kössz.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Sziasztok.Megkértem ismerősömet hogy írjon már ki nekem egy windows 7-et,de ő sajnos nem jól írta ki és nem bootol.

Hogy bírnám azt megoldani hogy bootoljon,mármint nem a windows 7-es lemezről amit kaptam hanem én szeretném magamnak úgy kiírni hogy botoljon.Próbáltam power,magic iso val iso t készíteni de sajnos azok se bootolnak.

(Tudom egyszerűbb lenne letöltenem egy windows 7-et isoban de sajna most mobil-netet használok és nem birok:S)

Segítségeteket előre is köszönöm.

Link to comment
Share on other sites

Simán a Cd képfájlt amit letöltesz, kiírod. Minden cd-író programban van olyan funkció, h. cd-képfájl írása, Burn CD-image, Disk-imge írása, vagy valami hasonló. Ott betallózod a cd-képfájlt magát (ISO, nrg, Bin+cue, stb) és így írod ki.

 

 

Így működnie kell.

 

Viszont az is lehet, hogy haverod jól írta ki csak nincs beállítva a BIOS-ban, hogy a dvd meghajtóról próbáljon bootolni elsőként (lehet a vinyó előrébb van a sorrenben. Informatikusok is sűrűn visszaállítják, hogy a vinyót nézze előbb, mert így legalább a gépindítási idő kicsivel gyorsabb: nem kínlódik a dvd-rom -mal, hogy bootolható lemez van-e rajta).

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...