Jump to content
PirateClub.hu

Microsoft Windows 7


megabalance
 Share

Recommended Posts

ha van igény rá, feltolom az általam használt önaktiválósat 4S-re, ez eddig minden ellenőrzést kibírt. de csakis akkor, ha priviben jelzitek, hogy kellene mert már több ilyet láttam az appzban és nem akarom szaporítani feleslegesen a posztok számát, már így is alig bírja a szerver a mostani terhelést itt. aztán annak, akinek kell, elküldöm szintén priviben a linkeket. vagy akinek úgy szimpibb, imélben. ja, 32/64-bites, összes variációs, vagyis bárkinek jó.

Link to comment
Share on other sites

az általam eddig használt loaderek feltétele után nem jelent meg a többi oprendszer választómenűje, egyszerűen a post után betöltötte a w7-et. ráadásul időnként eltűnt egy-két partició szem elöl. nem mindenki használ egyetlen vinyót egy oprendszerrel.

Link to comment
Share on other sites

Nekem is meglett a hamisított windows, de #1097 segített - > annyi, hogy nekem magyar verzsönöm van, onnantól kezdve gyorskeresőbe a parancssort írjátok, futtatáshoz írjátok be az angol nevét nem jó, mert nem kapsz rendszergazdai jogokat.

Biztos ami biztos, Win 7 frissítések eddig automatán voltak, mostantól jobban figyelek.

 

Utolsó kérdés: gond ebből most nem lehet? 30 napot nekem nem írja ki, nem loaderes volt a Winem - innentől kezdve nem kell félnem, hogy leáll csak úgy, ez okból?

Link to comment
Share on other sites

Vannak újdonságok!

 

4 napja jött ki a Vista7SlicLdr nevű aktivátor új változata ami a 2.4.9-es verziószámot viseli.

 

Innen le lehet szedni.

 

halott link

 

Ez már jó lehet mindenkinek.

 

Újraaktiválás előtt itt is törölni kell a régi érvénytelen kulcsot az "Uninstall" menüpont segítségével.Utána katt az "Install" gombra.Reboot után mindennek működnie kellene hiszen a legújabb dolgok vannak ebben az aktivátorban.

Módosította agentzs1
Link to comment
Share on other sites

Üdv. Tudom hogy nem azért van a fórum hogy helyettem keresgéljetek, de most ilyen problémával fordulnék hozzátok ugyanis op-rendszerekhez nagyon nem értek világ életemben xp sp2vel nyomtam (a világ keletkezése előtt 98al :) ) és nagyon nem értek ilyenekhez hogy miért jó ha egy operációs rendszer ennyi meg ennyi bites stb. Nem az a problémám hogy meg akarom tanulni részletesen csak most vettem egy laptopot a következő konfigurációval

Processzor: Intel Core i3-350M (2.26GHz, 3MB Cache); 
Memória: 4GB DDR3 1066Mhz; 
Grafikus kártya: Ati Mobility Radeon HD 5145 1GB DDR3; 
Operációs rendszer: FreeDos

És a kérdésem/kérésem az lenne hogy milyen típusú Windows 7et ajánlanátok rá amivel a legnagyobb teljesítményt hozhatnám ki belőle, mivel játszani is szeretnék a laptopon, és jó lenne hozzá valami crack v serial amivel eredetinek tekinti már ha van ilyen.(olyannal inkább nem kezdenék ami próbaverziós és a visszaszámlálót kell újraindítani mindig)

A legjobb az lenne ha innen a fórumról linkelnétek konkrét letölthető win7est, de ha csak egy olyan verziószámot vagy akármit megadtok amire ha rákeresek találok torrentet vagy akármit akkor azt is megköszönném.(lehetőleg magyar de nem fő szempont :$)

Előre is nagyon köszönöm

A 4 GB RAM miatt mindenképpen 64 bites Windows-t kell feltenned, a 32 bites csak 3-at tudna használni. Ajánlom ezt, ebben az összes verzió benne van (32 és 64 bites egyaránt). Felteszed ezzel a Windows 7 Ultimate x64-et és aktiválni sem kell.

 

Na megjött a laptopom végül is olyant vettem amihez alapból volt operációs rendszer Windows 7 Home Premium 64bites. Ugye mint említettem ha játszani is akarok akkor megéri ehelyett az Ultimatet telepíteni ami nem eredeti vagy ti hagynátok a Home-t?

Link to comment
Share on other sites

Ha nem akarsz:

- Windows XP Mode-ot futtatni a Windows Virtual PC-ben

- hálózatra készíteni biztonsági mentéseket

- pendrive-ot titkosítani BitLocker-rel

- nyelvi csomagokat telepíteni a Windows-hoz,

akkor semmi gondod nem lesz ezzel sem.

Egyszóval játéknál teljesen mindegy, hogy Home vagy Ultimate verziód van.

Link to comment
Share on other sites

Szevasztok! Az egyik havernak olyan problémája lenne, hogy 10 percenként kikapcsol a gépe, mindenféle figyelmeztetés nélkül. Ő szerinte időzítésről van szó, csak nem tudja hogy hogyan kéne kiállítani ezt. Xp-nél tudta, de itt nem találja, nekem meg fogalmam sincs hogy merre kéne keresni.

Esetleg tudnátok ebben segíteni, hogy miként lehetne kiállítani ezt az időzítést?

Link to comment
Share on other sites

Szevasztok! Az egyik havernak olyan problémája lenne, hogy 10 percenként kikapcsol a gépe, mindenféle figyelmeztetés nélkül. Ő szerinte időzítésről van szó, csak nem tudja hogy hogyan kéne kiállítani ezt. Xp-nél tudta, de itt nem találja, nekem meg fogalmam sincs hogy merre kéne keresni.

Esetleg tudnátok ebben segíteni, hogy miként lehetne kiállítani ezt az időzítést?

 

 

Vezérlőpult/Energiagazdálkodási lehetőségek/

Link to comment
Share on other sites

A Start Menü keresőjébe írd be, hogy telepített frissítések megjelenítése (view installed updates), és nyomj Enter-t. A megjelenő ablak jobb oldalán vannak felsorolva a gépedre telepített frissítések. Keresd meg a KB971033-as frissítést, kattints rá, ekkor a mező felső részén megjelenik az Eltávolítás (Uninstall) parancs, kattints rá, és a Windows eltávolítja ezt a frissítést. Amennyiben eléggé el nem ítélhető módon turpisságot alkalmaztál a Windows érvényesítéséhez, ráadásul olyat, amit kiiktattak, akkor azt újraindítás után valószínűleg újra meg kell tenned.

Természetesen a neten elég sok okosság található a Windows 7 érvényesítéséhez.

 

slmgr.vbs /rearm , ezzel törlöd az aktuális licensz állapotot, majd menj a vezérlő pultba, válaszd a System and Security -> Systemet, és itt a kulcs lecserélése után aktiváld újra.

 

RemoveWAT.

Link to comment
Share on other sites

Ez csak Vista aktivátor?

Mert akkor nem épp jó helyen van. Ez a topic.

Persze ha Win 7 re is jó, akkor nem szóltam...

 

Igen.Ez Vistára és 7-re is jó kedves Wendriner.Így épp, hogy jó helyen van. :lol:

 

 

Ha valaki tudna valami újat az jelezze már, nekem már folyamatosan a rendszerhamisítás áldozatosságval jöna rendszer! esetleg megoldás ha újra pakolom a rendszert???

 

Könyörgöm olvasd már el ennek a k.... kegyetlen topiknak az utolsó oldalait!Szerinted miről volt szó az előző két oldalon ?

Le lett írva minden csak el kellene olvasni néha más hsz-ét is.

Link to comment
Share on other sites

Még mielőtt valaki megkérdezi megint, hogy "Hogyan kell újraaktiválni a Windows 7-et? Mert a legutóbbi frissítés betett neki." elmondom gyorsan, hogy megjelent a Windows Loader v1.8.1 -as verziója.

Ezt az aktivátort megtaláljátok az "Applications"-ba és ezen belül a "A Nagy Microsoft Windows 7 Téma" keretein belül kell keresgélni.

Link to comment
Share on other sites

Tom aktivátorai tényleg jók.

Nekem csak egy gondom van, ebben szeretnék segítséget kérni.

Telepítettem egy gépre, 2 meghajtóra az egyikre egy Vista Ultimate 64 bitet, a másikra egy Win 7 ultimate 64 bitest.

Mindkettőt crackeltem, a vistát egy aktivátorral, a win 7.-et pedig Daz 1.81 essel. A gondom az, hogy amelyiket crackkelem utoljára, az a másik rendszert aktiválás előtti állapotra teszi, azaz jelenleg a win 7 rendben, a vista pedig visszaszámolja a napokat oem kulcs-csal. Ha a vistát aktiválom, akkor a Daz fejlesztés tűnik el, és az számolja a napokat oem kulccsal. Tud valaki segíteni, hogy mit használjak, hogy mindkét rendszer egyszerre működőképes legyen? (Boot esetén mindkettő töltődik, és egy választó képernyőn tudom állítani melyik induljon. Ezt a megoldást szeretném továbbra is fenntartani.) Külön külön mindkét win eredeti, csak egymást is kinyírják a crackek valahogy. Pl. a DAZ 1.81 "eredeti", de ha crackkelem a vistát, utána mintha ott sem lenne, ounouched a rendszere...

Remélem érthetően írtam le a gondom, és tudtok segíteni!

Előre is köszönöm a segítséget!

Link to comment
Share on other sites

Ezek az aktivátorok a boot-ba is beleszólnak (nem ritkán bootloader-ek), azért vágják szét egymás aktiválását. Hirtelen nem jut eszembe megoldás... Meghajtó alatt merevlemezt értesz, vagy partíciót? Ha külön merevlemezre teszed fel, akkor működnie kéne, ha egy merevlemezen belül két partícióra, akkor már nem olyan biztos...

 

gsx1200: Az nLite fejlesztője bejelentette, hogy Windows 7-hez nem fog készíteni ilyen programot, viszont a vLite-tal (ami Vista-hoz van) megy a Windows 7 változtatása is (elvileg).

Link to comment
Share on other sites

Szia!

Két különálló merevlemez, mindkettőn egy-egy partíció. Egyiken win 7 másikon vista.

Mint írtam külön -külön eredeti mind. De mindíg csak a később aktivált működik. A másik pedig számolgatja a napokat visszafelé.

Régen úgy volt, hogy a vistán ugyanez az aktivátor volt, a win 7-en meg slic loader+remove wat.

Akkor csak annyira kellett ügyelni, hogy a wat után kellett a vistát crackelni.

Viszont a wattal kapom az üzeneteket, hogy nem eredeti, pedig levettem azt az ominózus frissítést.

Ezért akartam mást kipróbálni.

Az újabb ötletem - persze lehet nagy marhaság- hogy felteszem a Daz loadert, ami ugye aktivál, aztán lezárom a friss wattal, ami elvileg nem engedi a kutatkodást. így megvédem a daz cracket, és utána a vistán meg használom a szokott aktivátort.

Gondolom lesznek aki vitába szállnak szőke ötletem kivitelezése ellen.

Még mindíg nagyon várom a segítséget!

Link to comment
Share on other sites

Ez így működhet... Esetleg próbáld ki azt az aktivátort, ami Vista-hoz és 7-hez is jó, a Nagy Microsoft Windows 7 Témában megtalálható (ha jól emlékszerm Vista7Slic, vagy hasonló), nemrég lett feltéve.

Link to comment
Share on other sites

Mivel az .nfo fájl alapból a Windows Rendszerinformáció fájlja és a releaser csapatok (meg persze sokan mások) "kisajátították" maguknak. Windows telepítésenként (illetve minden fiókban külön) egyszer mindenképpen be kell állítani, de utána már megnyitja a hozzá társított program (csak be kell pipálni társításkor, hogy mindig az a program nyissa meg). :)

Link to comment
Share on other sites

Ez így működhet... Esetleg próbáld ki azt az aktivátort, ami Vista-hoz és 7-hez is jó, a Nagy Microsoft Windows 7 Témában megtalálható (ha jól emlékszerm Vista7Slic, vagy hasonló), nemrég lett feltéve.

 

Köszi a tippet.

Sajnos a slic loaderben mind a KIS 9, és a norton 360 is trójait jelez.

Így nem merem feltenni.

Bár annak örülnék, ha valaki megdobna egy garantáltan vírusmentes változattal.

Egy irtó még jelezhet hibásan, arra is van esély, hogy kettő, de kevesebb.

Valakinek van tapasztalata a Slic loaderrel?

Bár tartok tőle, hogy ugye csak azt fogja crackelni, amiről indítom, a kettős feltétel meg szerintem megint teljes összeveszéshez vezet. Emlékszem, az előző felrakásnál úgy örültem, hogy a vista aktivátor beaktiválta a win 7-et is, csak a vistán számolt tovább vissza!

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok!

 

Nem tudom volt-e már ez a kérdés. nincs kedvem végigolvasni 38 oldalt. :) Az lenne a kérdésem, hogy nincs a Windows 7-ben driverkereső program? Vagy esetleg olyan program ami tökéletesen megálapítja, hogy milyen hardverek vannak a gépbe és ahhoz keres drivereket? Persze Win 7-esek kellenének! :)

Link to comment
Share on other sites

A cracket minden vírusirtó vírusnak veszi. ;)

 

Köszi, akkor töltöm.

Bár van egy jóképű crack gyűjteményem már, amire nem visított egyik sem.

Illetve találtam olyan vista 7 slic loadert is, aminél nem jeleztek.

De megpróbálom, kikapcsolom , töltöm.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...