Jump to content
PirateClub.hu

Microsoft Windows 7


megabalance
 Share

Recommended Posts

Üdv! Feltettem a Win7-et, 1.7.7-es activator-ral sikeresen aktiváltam. A kérdésem az lenne, hogy ezután engedhetem, hogy a Windows Update frissítéseket szedjen le?

 

szerk.: egyébként miért jó ennyire az utimate? rengeteg helyen láttam/olvastam, hogy azt használnak, de tudtommal olyan plusz funkciói vannak csak, amit max. vállalaltok tudnak kihasználni. Otthoni felhasználásra egy Home Premium (esetleg Professional az XP-mód miatt) miért nem elég?

Link to comment
Share on other sites

nekem mostanság kékhalálozik:S nemtudom miért már fent van augusztus óta... és mikor pl dvdt írok vagy másolok, telepítek akkor van hogy rájön és kékhalál:/ utána megint jó úgy hetente egyszer bejátsza légyszi help! valami ötlet?

Link to comment
Share on other sites

Hali!

Nekem olyan gondjaim lennének a Win7-el, hogy:

1. Amikor játszok (pl COD6), és hívnak skype-on, akkor nem bírok visszalépni csak a sima menüből (ahol kiválasztom, hogy mire megyek: play, options stb), de ha bemegyek a play-be akkor már nem lép vissza az ALT+TAB kombinációval.

2. ugyancsak ez ügyben, ha vissza bírok lépni, akkor felveszem a hívást, és leveszi a hangot.

Ezeket meg lehetne oldani valahogy? Nem nagy dolgok ezek, csak idegesítő, pláne hogyha játszás közben hívnak (multi), és nem bírok kilépni, hanem megjelenik a kurzor, és pár perc után kidob a játékból.

Link to comment
Share on other sites

Hello!

 

Az én gondom a telepítéssel lenne. Nem bootolja be! a hibakód:5. Utánanéztem, és ezek szerint, ez azt jelenti, hogy a régi IDE meghajtókról nem tud bootolni, csak az újabb S-ATA-sokról. Tehát logikusan következik, hogy pendriveról kell telepítenem. Ez ideáig rendben is van, csak, hogy az lenne a kérdésem:

 

Ha pendrive-ról teszem fel (és működik) akkor, akkor felfogja ismerni (a windows alól) a meghajtómat? Kérem válaszoljatok minél hamarabb. Köszi!

Link to comment
Share on other sites

sziasztok!segitséget szeretnék kérni, felraktam a win 7-et és megprobáltam felrakni a daemon tools 4.35.5 -öt és ezt a hibát irja ki:internal setup error.error code14.contact support.Próbáltam alcoholt is felrakni azt sem lehet.Mi lehet a probléma?előre is köszönöm a segitségeteket.

Link to comment
Share on other sites

Az is lehet hogy hibás a gépen a rendszer. Ha újonan vetted valahol, és garanciás, akkor vidd vissza, és cseréltesd ki. Ha nincs gari, akkor format C, és rakd újra az egészet. De persze ehez hogy eldöntsük szükség van a géped "belsőségeire".

Link to comment
Share on other sites

Hali!

 

Nekem az lenne a gondom, hogy a régi játékok nem akarnak teljes képernyőn futni, vagyis inkáb 16:9 helyett 4:3ban futnak, jobb és bal oldalt pedig van egy fekete csík (pld. NFS:MW, UT3), a játékok a legnagyobb felbontáson vannak, próbáltam már kompatibilitást XP-re állítani de semmi!

Link to comment
Share on other sites

Hello!

 

Segítségeteket szeretném kérni!!

 

Az a problémám hogy ha belépek a saját gépbe azon belül a meghajtóba és ott a mappákba akkor mindig új ablakban hozza fel minden egyes mappánál ...!

 

Valaki segítsen plz hogy hogy tudom vissza állítani hogy 1 ablakba történjen az egész folyamat!

Link to comment
Share on other sites

Gyerekek,egy hülye kérdés.Fel akarom tenni a Windows 7-et.Most XP-m van.Kellenek hozzá driverek?Mert olyat mondtak nekem,hogy csak a videókártya driver kell (hivatalos oldalról),és a többi (hangkártya stb.)driver magától frissül,csak aktiválni kell Windows 7-et.Ez igaz?

Link to comment
Share on other sites

Üdv. Van egy olyan gondom, hogy amikor indul a windows akkor kikell választani a windows 7-et vagy várni 30mp-t

hogy elindúljon. Msconfigba kitöröltem az összes windows 7-et 1maradt amire azt írja hogy jelenleg használatban van, de így is amikor indul kijön 1 windows7 és egy olyan, hogy előző operációs rendeszer vagy vmi ilyesmi. Hogyan tudom megcsinálni hogy jó legyen? előtte rendesen formázva volt szóval biztos hogy csak 1 op van fent

Link to comment
Share on other sites

Részben igaz: Ugyanis csak a win beépített drivere frissül, az meg ugyebár.... Egész konkrétan a hangkarit és a vga-t kell ( érdemes, nem muszály) feltenni.

 

Köszi,akkor majd a tavaszi szünetben felrakom :) És amúgy hogy mennének el a játékok ha a Windows 7 lesz rajta?

Gépem:

Intel Core 2 Duo 2,54 GHz

2 GB Ram

Nvidia GeForce 9600 GT 512 mb

250 GB HDD

Link to comment
Share on other sites

Okés,köszi :)

 

Nah,még egy kérdés xD A kártyám támogatja a Direct X 10-et.És én majd a Just Cause 2-t akarom feltenni(amihez directx 10 és windows 7 kell) a gépre.Az lenne akkor a kérdésem.Hogy honnét lehet letölteni a DirectX 10-et,mert sehol se találtam.Vagy az már a Windows 7 feltelepítése után fel is kerül a gépre?

Módosította ProCukor
Link to comment
Share on other sites

Hy mindenkinek! Néha előfordul a windows 7ben mikor bekapcsolom a gépet nem bootol nem tölt, és egyből bent vagyok a windowsba zárolt állapotban. Mikor meg bejelntkezek akkor se tölt semmit a gép, és egyből tudok dolgozni. Az lenne a kérdésem hogy hogy lehet ezt az állapotot vhogy rendszeresíteni, szóval hogy mindig így induljon a gépem ?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...