Jump to content
PirateClub.hu

Taken 3. - Elrabolva 3. (update)


hankock
 Share

Recommended Posts

A rendkívül sikeres hétvégét produkáló Elrabolva 2 után Robert Mark Kamen forgatókönyvíró elárulta, hogy a bevételi számokra pillantva a Fox már most berendelte az Elrabolva sorozat harmadik részét. Az író szerint még nem kezdtek hozzá a szkripthez, de már most azon gondolkodnak, hogy az új rész egy teljesen új irányt fog venni, ami nagyon könnyen azt jelentheti szabadfordításban, hogy Liam Neeson nélkül készítenék el a harmadik etapot. Felmerül a kérdés, hogy mennyire lenne nélküle sikeres a film? Segítünk: semennyire! Ő adja a történet sava-borsát, nélküle elveszne minden varázs, bárkivel is szeretnék pótolni.

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 2 months later...

Bár a színész a második rész mozikba kerülésekor kijelentette, hogy nem fog visszatérni egy harmadik felvonásra, most mégis jó eséllyel tekerheti ki a rossz fiúk nyakát megint.

De vajon mi az, ami visszahozhatja Neeson-t? Mi veheti rá Batman és Obi-Wan Kenobi kiképzőjét, aki nem mellesleg a hatalmas Zeusz, hogy meggondolja magát, és ismét megmentsen mindenkit? Gondolom már sokan kitalálták: a pénz. Nem is akármennyi. Kemény 20 millió dolláros szerződésről van szó. (Kb 4,5 milliárd forint jelenleg.) Igen ennyi talán elég, hogy meggondolja magát. A forgatókönyvíró páros, Luc Besson és Robert Mark Kamen azt ígéri, hogy egy új csavart visznek a sztoriba, aminek állítólag része Neeson filmbeli családjának többi tagja is, de egyelőre az ő visszatérésüket semmi nem támasztja alá.

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

http://www.origo.hu/filmklub/blog/keszuloben/20130625-liam-neeson-20-milliot-kap-az-elrabolva-3-ert.html

a Deadline blog pedig most arról ad hírt, hogy a harmadik részért már 20 milliót fog kapni. A lányát játszó Maggie Grace és a feleségét alakító Famke Janssen még nem szerződött le a filmre, de az ő részvételük is kulcsfontosságú.
ez alapján ő már aláírta.
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 1 year later...
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...