Jump to content
PirateClub.hu

Mindennapjaink, reggel, délben, este...


gery11111
 Share

Recommended Posts

Én már ma hangolodtam a foci vb-re 3 doboz sörikével :D Jah bocs azt szinte mindennap megvan xD Várom a VB-t, de ez a este 9től nézzem a TV-t ez így nem gyere be, ahogy a 2002-es VB is szar volt, mert ott meg korán kellett kelni... Na megjött az ehavi gyorssegély :) Csodálkoztam 2 ok miatt:

 

- holnapra vártam a fizut erre ma jött

-  eleve - 22 / -23k ról indulok személyi kölcsön miatt, így 70k-t tudtam levenni, na most ebből ki az albit + rezsit + kötelező cuccok, s úgy maradt 20k-m még, hogy elég sok mindent vettem magamnak, szóval jó segélyt kaptam :)

Link to comment
Share on other sites

Én az nhl play off miatt vok úgy,hogy nagyon korán van élőben és tuti mindig akkor adják amikor reggel 5-kor kelnem kell.a meccsek ismétlését meg azért nem látom mert a melóhelyen csak a 7 ingyenes csatorna van.mindig tv :D látom te is úgy élsz,mint én nekem annyival jobb,hogy még itthon dekkolok a szülők nyakán :( mert elköltözni vagy albiba menni nem tudnék sajnos.de legalább spórolni tudok a hobbymra. Sörrel én is fogok készülni meg szotyi is kell ja és cigi. Jó kid heineken-t veszek egy 6-10 dobozt aztán be fogom osztani mert a vb felét a melóhelyen fogom nézni :)

Link to comment
Share on other sites

Az a bajom a jégkoronggal (NHL) illetve az Amerikai Focival (NFL) hogy nézem, de a szabályokat nem értem teljesen :) Hidd el jobb albiban, nem muszáj egy lakást kivenni, én is egy szobát veszek ki a barátaimnál, s nincs az, hogy nem tudsz úgy filmezni, hogy beleszolnak, hogy milyen hangerőn nézd, nincs lelkiismereted, mert 1-2 kor érsz haza, hanem ha van kedved hazaérsz hajnali 5 kor :) S a legfontosabb(ak) : nyugalom van, kevesebbet kell utaznom amikor melózok.

Link to comment
Share on other sites

pedig az nhl nem bonyolult. :) én régóta mézem már.nekem a melo ide köt sajnos :( pedig 1szoba bőven elég.igaz pesten több meló van mint itt legalábbis ezt mondják.nem vok az a bulizós egyéb. 24-be melózom szabadnapokon meg kerékpárra pattanok aztán go de sajna csak fél napom van rá mert ált másnap mindig melo

Link to comment
Share on other sites

alapból a jégkorong, amerikai foci szabályait nem értem :) Tehát ha nekem azt mondják, hogy les akkor nézem azt a határt, ahol a csatárnak nem kellett volna állnia, (klasszikus foci)  én is nehezen tanultam meg, de sajna azt kell néha mondani, hogy tudni kell váltani. Ne értsd félre nem akarlak rábeszélni vagy ilyesmi.

Link to comment
Share on other sites

na ebből annyit értettem, hogy korong, bunyó ps3 (télen-nyáron ) :D  Anno volt PS3-ra NHL-m ha jól emlékszem a 09, de nem sokat toltam... adok neki egy esélyt :)

Link to comment
Share on other sites

pedig nem bonyolult :D a csatár nem lehet előbb a támadó harmadba.de ha játszol vele majd akkor látni is fogod,hogy írja offside. na az a les :) unokaöcsémnek van ps3 elég jó a grafika. igaz neki a verdák 2 van meg de zsír. csak drága mert 50-ezer volt. én azt a pénzt tuti a kerómra költeném. most spórolok új nyeregre meg kormány teleszkóp és tárcsafék ezek összesen kb 80-100 ezer forint lesz.

Link to comment
Share on other sites

nekem is ps3 van már 5 és fél éve :) Kedden szerzem be az Alpha Protocool-t PS3-ra. S most fogsz szerintem káromkodni, ugyanis 1500 kreditembe kerül csak :D Amúgy ha belegondolsz azért az 50 ezerért kapsz 1 házimozi rendszert, hiszen a játék mellett, filmet nézhetsz, zenét hallgathatsz, youtube videókat nézhetsz, netezhetsz (néztem pirateclubot rajta már )

Link to comment
Share on other sites

én anno 90k-t adtam ki csak a gépért, de nem bántam meg. Amikor elkezdtem a Journey demóját nem tudtam eldönteni, hogy most a zenéjét hallgassam vagy a grafikáját istenítsem, s akkor még a játékról nem is beszéltem. Vagy írhatnám az Outlandet, amit az előző generáció legjobb digitális játékának tartok. Úgy értsd, hogy 2012-ben maxoltam ki, de bármikor előtudom venni. Lemezesek közül sokáig az Uncharted szériát istenítettem (Tomb raider klón csak férfi hőssel) aztán jött az infamous. s akkor még a Gran Turismo, Metal Gear Solidról nem is beszéltem.

Link to comment
Share on other sites

szerintem egyszerűbb ha mindegyikből mutatok gameplay-t :D

 

Journey gameplay :

http://www.youtube.com/watch?v=15tWK-Gi084

Outland gameplay :

http://www.youtube.com/watch?v=vacyOZyJN18

Uncharted 2 E3 Trailer  (álladat majd vedd fel a padlórol, mert ez a játék grafikája!)

http://www.youtube.com/watch?v=jkeCCyGa8cg

Gran turismo 5 gameplay :

http://www.youtube.com/watch?v=LazwQWsGWx8

:)

Link to comment
Share on other sites

megértelek, de ezek főleg a Journey az inkább művészeti játék :)

 

Na én meg túl vagyok egy sikeres náthán... hát szombaton úgy fájt a torkom, mintha 1 atombomba robbant volna :S

 

Viszont Krisztámmal szinte mindennap talizunk :) Mint ma is fogunk :)

Link to comment
Share on other sites

Gratula neked.Én most valahogy azt érezem az életem egy száguldó gyorsvonat melyet irányítani nem lehet.Nem vagyok jó passzban szóval keresem a megoldást de nem találom :( Ez az én problémám és azt is tudom,hogy a világot nem érdekli.Ennyit rólam :D

Link to comment
Share on other sites

azért vagyunk itt, hogy segítsünk egymásnak, szóval nyugodtan írd le :) Ma végül nem talizzunk, bár kivételesen nem is bánom, mert szerintem mindjárt visszabújok az ágyikómba, s nézek valami filmet utána alszok egyet :) Ám azt nem értem, hogy miért nem probálsz valami társkereső oldalt? Tudom ajánlani a love.hu -t a prémium sem vészes, s ha jól tudom lehet lakóhelyhez közel keresni. Anno így leveleztem egy csajjal, csak pont a randi előtt "betegedett le", de ne ad fel!

Link to comment
Share on other sites

Hello alakul a dolog vagy zajlik az élet.........na mindegy majd alakul.Szikla ez bonyolult meg nem publikus téma.Szóval nem könnyű beszélni róla és a gáz az,hogy a legjobb barátom sem tudja csak valaki mondta de ez is hosszú,hogy ki meg miért de lényeg,hogy nem jó.És az kell nekem aki már nem lehet mert anno el romlott :(

Link to comment
Share on other sites

az élet bonyolult Schindler, de mindenre van megoldás :)  Fasza... 2 napot kell még mennem a szabim előtt, erre reggel 7kor anyám felkeltett Viberen keresztül... éppen hogy kezdek kirázódni ebből a megfázásos balhéból... 10 fél 11 körül keltem Krisztikémet aztán talizzunk s ha lesz időm bekísérem a sulijába egy 5 percre :) Nem tehetek róla, de imádom ezt a Kiss Maszatot  :)

Link to comment
Share on other sites

Hétvégén nem nagyon leszek, viszont kellene Zacher Gábor száma! Ugyanis ma van a születésnapom, s annyi pia van itt, hogy tuti, hogy detox lesz ebből :D

Link to comment
Share on other sites

Szedjél túszokat a terroristák is azt teszik fejfájás ellen :D félre a tréfát nekem a bal térdem fáj cefet módon ami nem jó mert jövő 7végén lesz a velence 10x és nem tudok rá edzeni :( Pedig muszáj leszek kitűztem magam elé egy célt amit teljesíteni akarok és fogok is.Jobbúlást neked modi.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Az idő a billentyűzetemet vágta gajra így most virtuális megoldást találtam.

 

Pünkösdöt Krisztámmal töltöttem együtt is aludtunk :) A kisfiával s a volt férjével azonnal összebarátkoztam :)

Link to comment
Share on other sites

Szikla már azt hittem elvesztél :D Nálam is zajlik az élet 2napos bringa túra megvolt. 100 km tekertem. Új ismerősökkel lettem gazdagabb és tapasztalatot is szereztem ami fájdalmas volt. Füzetésem már el is lett költve de hol van még az :D Most 7végén iss bringa túra vár rám ez sem lesz rövid táv. Majd hidraulikus tárcsaféket veszek és végre okos telóm is lesz bár ettől tartok picit mert okosabb lesz,mint én :D Tömoren ennyi ami ide belefér. Azon kívül meleg van de nagyon szóval strandolni is megyek :) A pünkösd meg úgy elment,hogy észre sem vettem.

Link to comment
Share on other sites

Összehozzunk mindent :) Július közepén elvileg 1 hétig "meleg leszek", mert szabin leszek :D

 

Egy biztos, hogy ha találkozunk akkor a fekete halálfejes vagy a fekete sex and drog and rock and roll pólómba leszek + abba a napszemüvegben, amit most fizukor vettem.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...