Jump to content
PirateClub.hu

Mindennapjaink, reggel, délben, este...


gery11111
 Share

Recommended Posts

Tegnap járt nálam jézuska már ugyanis megleptem magamat egy mozijeggyel, és végre megnéztem az Éhezők Viadala 2-t. Nagyon jó lett! :) És Újpesten az Árpád üzletháznál lévő Humanaban vettem 450 forintért (!!) egy nadrágot, ami "szerelem volt első probára" :D

Miért nem lehet mindennapom ilyen jó? Most lettem készen a napi edzésemmel, nagyon jó volt most is :)

Link to comment
Share on other sites

Szikla, hát uh, nem kis dolgokon mehettél át, és a kitartásért elismerésem.

Ám én is tudnék mesélni, de valahogy nem akarok, a múltat én titánlakatokkal zártam le.

Viszont a kolleganőbe még mindig belevagyok zúgva kicsit, bár ő szerintem nem is sejti, max poénkodásnak veszi. Ami azért van, mert direkt csinálom így, mivelhogy van egy komoly kapcsolata x éve, bár a barátja szinte semmit se törődik vele, és ezt látni is a csajszin.

De hogy én mindig reménytelen kapcsolatokat akarok kialakítani, az is biztos.

Gyakorlatilag még nem is volt hosszú távon komoly kapcsolatom.  :blink:

De ennek ellenére nem érzem, hogy lemaradtam volna bármiről. 

Link to comment
Share on other sites

Köszi Bigyusz! :)

 

Hát az, hogy kolleginanőm és köztem mi lesz, azt nem tudom 50-50%, hogy összejövünk e vagy nem... de ha nem is jövünk össze akkor is van egy olyan dolog nekem, amit sok ember irigyelhetne ez a lelki társ. Tegnap Krisztámmal és az egyik biztonsági őrünkkel Gyurival elmentünk az Anime Karácsony-ra, ahol eleinte húztuk Krisztámmal a szánkat, mert untuk magunkat, de a végén a just dance 2014-es ökörködés a tömeggel az nagyon jó volt :) S este vettem magamnak még 1 sapkát is 320 ft-ért, de nekem is Krisztámnak is nagyon tetszik :) Amúgy nekem 1 komolyabb kapcsolatom volt az is lassan 10 éve, hogy véget ért...

Link to comment
Share on other sites

Nos ma velem is történt érdekes dolog :) Keróval mentem a városba kicsit fagyos volt az út. Odafele sikerült a szántóföldön landolnom mert a stucnival akartam kormányozni :D Hazafelé pedig siettem és az út nem volt jeges hittem én ezt majd egy jobbos kanyarban ismét a gravitáció szólt hozzám :D 2x már aszfalton estem el sikeresen. Kijukadt a gatyóm és a kesztyűm de más nem történt bár 26-al nem kéne kanyarodni nem? És a legszebb az volt,hogy a kezem a kormányszarvon volt ismét rosszul döntöttem.Egyből felpattantam mindkét alkalommal és ránéztem a kerómra nem történt semmi baja neki:) Jól ki is röhögtem magam de legalább tudom,hogy télen mi az a határ amit a keróm és én együtt bírunk. Vicces,hogy eddig totál paráztam,hogy el fogok esni most meg csak megtörtént és semmi.Ez fergeteges nap volt :)

Link to comment
Share on other sites

Este már elkezdtem írni, csak véletlenül rossz helyre klikkeltem, s veszett minden :D

 

Köszi Dawide kelleni is fog :)  Az, hogy mi lesz nekem a szilveszteri menü arról még halvány lila gőzöm sincs, de ha nem jön össze semmi nem fogok megsértődni, legalább végre kipihenem magamat :) Nekem még 1 embernek kell vennem ajándékot, de semmi ötletem, hogy mit vegyek neki, illetve ötletem van, de ahhoz utaznom kellene rendesen, ami így délutános műszak előtt... idő hiány próbáltam többször felkelni időben, de finoman szólva piszok fáradt vagyok ... vasárnap meg szabadnapos lettem volna, de megyek túlórázni, mert kollégám beteget jelentett.

Link to comment
Share on other sites

Nekem nem kell terveznem mert dec 23,26,31 melózom :( és pont most van a box in day :( rangadókról maradok le :( Imádok télen kerózni csak megfelelő ruházat kell. Melóba is keróval járok mert közel van és mégis meg kell tudnom mi az a határ amit bír a keróm nem? 2féle ember van aki elesett és aki el fog esni. ez mindenre igaz. Mindenkinek sok sikert a terveihez és boldog karácsonyt ha nem posztolnék :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Elöször is mindenkinek B.Ú.É.K! :) Remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek. Hát nekem nagyon kemény volt, mert konkrétan 26-án pihentem utoljára az elöző évben , beválalltam 2 100%-s napot volt, hogy reggel 7:30 kor hívtak, hogy betudok e jönni. Mondom persze, s a bizarr gondolatok, hogy elalszok a pénztárban azt gyorsan elalszok a buszon lett :D Szilveszterkor is bent voltam, hozzáteszem akkor már tök mindegy, hogy mi lesz, mert nem mentem volna sehova sem bulizni, így hazaértem este olyan fél 9 körül, s hát már akkor bobiskoltam. Lakótársaim szintén lemondták a bulit, így amolyan öreges, filmezős szilveszterünk volt. S a leghosszabb film, most már kijelenthetem az Elysium, ugyanis 31-én olyan 11 körül kezdtük el, s elsején fejeztük be olyan fél 2 körül (ebben benne volt a kocintás is éjfélkor). De a buli nekem az annyi volt, hogy még 30-án Krisztámmal elmentünk iszogatni, még fél 1 kor ő szólt, hogy ő jön vissza délre... mondom én meg 10re :D Kérdezte, hogy fogom bírni, mondtam oh voltak ennél durvább dolgaim az elmúlt 6,5 év alatt :) Most január első napjaira szabit kértem, hogy azért tudjak is pihenni valamit. Ami sikerült is hiszen többet láttam az ágyat, mint a sarki ABC-t :D De közben azért filmeztem is:

 

-Elysium : Egy kellemes schfi, ami nem akar se több, se kevesebb lenni társainál, kellemes csalódás

 

- Z világháború : szintén kellemes csalódás, ha ilyenre vették volna a figurát a Kaptár filmeknél 1 szavam se lenne.

 

-Tűzgyűrű : A mai napig bánom azt a 2 órát, amit rááldoztam, hogy végignézzem.

Link to comment
Share on other sites

Kedves szikla én az X- akták sorozattal vagyok így. Tuti,hogy a rendező be volt kápszerezve mert ez több mint vicc. Pedig anno kedvencem volt :( Bár melóhelyen tengernyi időm van filmet/sorozatot nézni. Ami most sláger az így jártam anyátokkal......Várom már a 9.évadot. Remélem ez az év neked is hoz némi szerencsét.

Link to comment
Share on other sites

Hasonló jókat kívánok én is Schindler!

Tegnap mentem először melózni az évben, bemegyek kevés súllyal (melós cucc + kaja) hazajövetel : 1 új  nem kötelező hordani póló, + 10%-s kuponok + bözsi utalvány és a főnököm adott 2 csomag müzlit, mert tudja, hogy szeretem :)

 

Amúgy az egyik csoportvezetőmnek a férje egy az egyben Peter Griffin a Family Guy-ból :D

 

Az X-akták engem valahogy soha nem érdekelt, pedig haverom oda van érte. Nekem sorozatból a 24 régebbről a Sliders volt a kedvenc. Újak közül a Breaking Bad (Totál Szívás) és a Zöld Íjász ami nagyon bejött :)

Link to comment
Share on other sites

Én meg dobtam Krisztát... az a gáz, hogy november óta sejtettem, hogy lesz valakije, erre szilveszterkor bepasizott. Nem mondom azt, hogy szarul eset, de örülök, hogy boldog a csávójával, viszont én meg folyamatosan csajozok. Amúgy több napja probáltam írni, s egyszerűen nem küldte el a hsz-eimet...

Link to comment
Share on other sites

nekem se..          volt a szerver.. 

csajt meg               le.. inkább gyere oszt nyomjunk vmit.. :D

nekem is volt kriszta izé, ez volt a neve , v vmi ilyesmi. oszt csak                vele, akkor volt az h többé ilyen nevű lénnyel soha... me csak a               hozza az életembe

Módosította ica
Ez egy nyilvános fórum, próbáld meg kulturáltabb formába önteni a hozzászólásod!
Link to comment
Share on other sites

Viszont mi nagyon jó barátok voltunk / maradunk :) Az, hogy Ő megtalálta remélhetőleg az igazit az nekem is jó :) Annyi, hogy mi közösen fogunk futni. Tipikus fiú - lány barátság. Lelkitársam volt, s marad, ez néha többet ér 1 lyuknál (bocs csajok) 

Link to comment
Share on other sites

Boldog új évet mindenkinek megkésve! :D

 

Rég jártam már erre. .. vége lehetne már ennek a télnek, hiába nem volt hideg nagyon unom :D

 

Utóbbi 3 hónapban "sikerült" rászoknom a cigire, nem sok jó dolog történt velem, sőt inkább szerencsétlenségek sorozata, eleinte csak "nyugtatónak" használtam.  Bár a szilveszteri buli legalább jól sikerült. :D 

Félévi eredmény is elmegy, bár lehetne jobb is.

Link to comment
Share on other sites

BUÉK :D

 

tél?   :D kb mintha ősz lenne, vagy inkább tavasz, tél nem is volt, se hó.. és nem tudom mostanába mik ezek a földrengések. volt hogy majdnem minden hétre jutott egy, de tegnap is volt..megvan bolondulva már minden.. azon se csodálkoznék ha egy forró júniusi nap után elkezdene esni a hó..

 

szerk.: 1 híján ugyanannyi hsz-ünk van :D

Link to comment
Share on other sites

Belétek is Buék! Pénteken voltam anyámnál megkaptam hugom okosteloját ( galaxy mini) ujra kell tanulnom. Tegnap láttam Krisztát sirni, hát nem hittem volna, hogy ezt látom. Kedden randiszerüségem lesz, ami eredetileg pénteken lett volna már. Sony: neked volt szilveszteri buli, nekem annyi volt, hogy 2 filmet megnéztem s utána feküdtem le. Annyi, hogy pénteken anyám élettársával lehuztunk 1 üveg Mojitot.

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok!

Boldog új évet! Nekem nem kezdődik jól. A szilvesztert én is itthon töltöttem, és hasonló volt a program, mint Sziklának. Sony! Nemrég néztem az adatlapod, mondom jól eltűntél te is innen, erre tessék! :D Már jó ideje kínlódok egy dolog miatt. Meg van dagadva az egész nyakam, és ki jött sok nyirokcsomó az állam alatt. Voltam fül orr gégészeten, ahol a doki azt mondta nem lát semmi rendelleneset, de elküldött ultrahangra. Időpontot kellett kérni. Kaptam is március végére... Aztán a cisztás fibrózis miatt amúgy is mennem kellett kontrollra egy másik városba, és ott elmondtam mi a helyzet, meg is csinálták az ultrahangot még aznap. Azt mondja a doki rendben van minden, és szerinte a bölcsességfogam csinálja mindezt. Voltam már 2 fogorvosnál is, de nem merték kihúzni, így azt mondták menjek a szájsebészetre. Természetesen itt is időpontot kellett kérni. 2 hét múlva kellene mennem, de én holnap bemegyek annak reményében, hogy hátha kihúzza. Gyakorlatilag már mindenem be van gyulladva. A bal fülemre tompán hallok már napok óta, és folyton szédülök. Reménykedem, hogy holnap kihúzzák az egyiket, mert félek nagyobb baj lehet, ha tovább húzódik az ügy. Jó sokat írtam megint.. Mindig elfeledkezem magamról, de már a körülöttem lévők unják a panaszkodásomat, pedig jól esik valakinek elmondani. Sajnos pozitív dolgokról most sem tudok nyilatkozni.

Link to comment
Share on other sites

Hú akkor jobbulást Anti! Szerintem meg egyáltalán nem írtál sokat. Na a randi, s a csaj kilőve, nem értem ezeket a mai csajokat, ok nincs sok mindenem, de amim van azt megosztanám, erre nem kell neki... mindegy délután talizok Krisztával, próbálok lelket önteni belé, ami tegnap már valamennyire sikerült, mert láttam mosolyogni, kis egyszerű sz@r viccen nevetett :

 

"Azok az emberek akik eddig a sátor tetején éltek, azoknak Sátoraljaújhely" :D

 

Szombaton viszont olyan melankolikus élményem volt :

 

Hazaértem anyáméktól, lakótársammal megittuk a maradék jégermájszteremet, amit utána fejenként 1 doboz sörrel húztunk le :D Volt dülöngélés :D Innen jött Maksa Zolinak a klasszikus beszolása :

 

"Laci bának sok szesz van a vérében, mert dülöngél, mint énekkar a tévében!" :D

Link to comment
Share on other sites

Köszi Szikla! Tegnap elmentem a sebészetre, és sikeresen megszabadultam az egyiktől. Megérte elmenni, mert így mire az időpontot kaptam már mind a 2 ki lesz szedve. Kicsit úgy tűnik, mintha nem tudnátok elszakadni egymástól. Lehet nemsokára újra együtt lesztek!? :)

Link to comment
Share on other sites

Hát jó lenne Anti ha együtt lennénk, de nem együtt képzeljük el a közös életünket, meg azt tudnod kell, hogy 4 éve ismerjük egymást. S jobban-rosszban együtt voltunk. Mi nem egy "szerelmespár" vagyunk hanem egymás lelki társa. Olyan, mintha ő a húgom lenne.

Vasárnap ő volt lelkileg szarul, tegnapelőtt, tegnap feldobtam a napját rendesen, amikor nekem rossz a hangulatom akkor meg ő dobja fel.  Úgy néz ki, hogy februárban megyünk közösen moziba is, tehát én még sokat fogok mesélni róla :)

Tegnap kicsit besöröztünk Krisztával, és igaza volt Alkoholimédész filozófusnak, mert ő azt mondta, hogy az utolsó piát nem lett volna szabad meginni :D

Link to comment
Share on other sites

tegnap délután fél 3 óta készültem a win reinstallra, lementettem az összes cuccot memóriakártyára amit kellett stb... aztán éjjel fél 1től hajnal 4ig telepítettem a winfos-t :D olyan lassú volt, meg a billzet nem működött bootolás közbe, így mikor kijött a "boot from cd press any key", nem tudtam elindítani a telepítést, azt hittem megőrülök. ez is volt még félóra mire megoldottam -.- :D

már jó pár hónapja azon voltam hogy újrarakjam, csak mindig húztam az időt :D de most már legalább meglett ez is..

Link to comment
Share on other sites

super : nekem  a kedvencem az volt, hogy kiírta, hogy nem működik a billentyűzet, s nyomj F1-t a folytatáshoz :D Amúgy lassan nekem is újra kell(ene) húzni az XP-t.

Link to comment
Share on other sites

Én már a win7 mellett vagyok igaz a múltkor ki írta,hogy 7 napja nem kacsoltam ki a lapit indítsam újra? gondoltam igen és bakker nem mentettem el egy fontos doksit amin 7 napja melóztam.Szerintetek? mekkora egy ökör voltam :D majdnem szétvertem a gépet :D

Link to comment
Share on other sites

aztaaaa 3.14csába életbe Schindler! Ezt hívják szívásnak. Amikor írtam a PMM magazinba a cikkeket, általában 5-10 percenként mentettem, hogy ha gebasz lenne, ne keljen mindent előröl kezdeni. Fogadni mernék, hogy valami melós dokumentumodat "dobtad ki".

Link to comment
Share on other sites

ugyan Dawide! Anno volt olyan, hogy "kikölcsönöztem" a V mint Vérbosszú c. filmet, s azzal a mozdulattal töröltem is le :D Azóta nem töltöttem le azt a filmet, s ez volt 2007-2008 körül :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...